2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. Ben de Mart annesi olacağım inşallah. Yarın 2 li testim var.Ense kalınlığı da ölçülecek. En se kalınlığı vajinal ultrason la mi ölçülecek? Yaptıranlar cevaplarsa sevinirim.

Kızlar ben artık elevit kullanmaya başliyacagim ve sizler nasil kullaniyirsunuz?eczaci kahvalti esnasinda dedi ve cok buyukkkk hap yaaaa

Kızlar ben artık elevit kullanmaya başliyacagim ve sizler nasil kullaniyirsunuz?eczaci kahvalti esnasinda dedi ve cok buyukkkk hap yaaaa
saati fark etmiyor ama sabahtan içilince gün içinde enerjinin yetmesi açısından daha iyi.kahvaltı sonunda içiyorum ben.aç karnına içince burnuma midemden vitamin kokusu geliyor

Günaydınlar efendim
Çok şükür daha rahatım artık.
Sıkıntılar hafifliyor,ama çabuk yoruluyorum hala.
Bu da geçecek inanıyorum
Okullar açılmadan bikaç gün denize bile gideyim diyorum.
Bu bi mucize benim için
Çok çok şükür.
Rabbim sıkıntısı olan tüm arkadaşların yanında olsun,şifa versin inşallah.
İkiliyi yaptırdım geçen hafta,pazartesi arayacagım dr umu.
İyi görünüyo sıkıntı olmaz dedi,inş:)
Artık kızım da bir kardeşi olacağını biliyor:)
Haberler bu kadar,öptüm.

Günaydın benimde cok uykum var ya.tam hava serinliyor biz yola düşüyor ise gidiyoz.benim bulantım olmuyor çok sukur.sag tarafım kasik ve bel ağrıyor. Bide migrenim var 2 gune bir basim agriyor.bide bal kizim var.aksam eve gidip uyuyamiyorum. Halsizlik im yüzünden onunla ilgilenemiyorum. O şimdiden kardeşine hazırlanıyor. Dün banyoya yıkamak istemiş kardeşim mikrop kapabilir diye

Ben cikarma riskim oasin diye bi de midemi bulandirir mi bilmedigimden gece yatmadan aliyorum canim ama belli bir saati oldugunu sanmiyorum

Gunaydin kizlar, sanirim
İsyerinde bilgiislem
Siteye girisi engellemis ben aurekli giriyorum diye mi acaba, gerci binlerce kisi calisiyo benden baska da cok sik giren vrdi demek ki... Pufff artik minik ekran telefondan devam

Ben sabahlari normalden yarim
Saat once kalkiyorum servise ac binemem diye tost yapip onu yiyorum ofise getirmek icin meyve hazriyorum bugun oldugu gibi bazi gunler de istenmeyen bir banyo ziyaretim olabiliyor. Tum tedbirleri aldiktan sonra evden cikiyorum:)
Ama aksam trafiginde servise binmeyi gozum kesmiyor metrobusle falan donuyorum

Bana decavit verdi doktorum elevitte domuz jelatini falan diyorlardı kızlar yaa decavitte de aynısını okudum birkaç yerde bende içmedim 2gündür içmiyorum ama o vitaminlerde ihtiyacımız var ne yapmalıyım kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…