Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. Ben de Mart annesi olacağım inşallah. Yarın 2 li testim var.Ense kalınlığı da ölçülecek. En se kalınlığı vajinal ultrason la mi ölçülecek? Yaptıranlar cevaplarsa sevinirim.
Teşekkürler bilgilendirdigin için. Bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı ilk gebelik mi sizin de?Karindan olculuyo benimki oyle olculdu
saati fark etmiyor ama sabahtan içilince gün içinde enerjinin yetmesi açısından daha iyi.kahvaltı sonunda içiyorum ben.aç karnına içince burnuma midemden vitamin kokusu geliyorKızlar ben artık elevit kullanmaya başliyacagim ve sizler nasil kullaniyirsunuz?eczaci kahvalti esnasinda dedi ve cok buyukkkk hap yaaaa
En son biziz heralde herkez bizden önde..nerden baksan daha bir ay var bize.gerçi benim ilk bebeğim ne olursa olsun kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeterHayırlı olsun erkekler çoğalıyor masallah darısı bizimde öğrenmenize insallah
Çok uykum var ama iş beklemez günaydın kızlar
Kızlar ben artık elevit kullanmaya başliyacagim ve sizler nasil kullaniyirsunuz?eczaci kahvalti esnasinda dedi ve cok buyukkkk hap yaaaa
Ben cikarma riskim oasin diye bi de midemi bulandirir mi bilmedigimden gece yatmadan aliyorum canim ama belli bir saati oldugunu sanmiyorum
Günaydın benimde cok uykum var ya.tam hava serinliyor biz yola düşüyor ise gidiyoz.benim bulantım olmuyor çok sukur.sag tarafım kasik ve bel ağrıyor. Bide migrenim var 2 gune bir basim agriyor.bide bal kizim var.aksam eve gidip uyuyamiyorum. Halsizlik im yüzünden onunla ilgilenemiyorum. O şimdiden kardeşine hazırlanıyor. Dün banyoya yıkamak istemiş kardeşim mikrop kapabilir diye
Cok buyuk yaa:snasil yutucam bilmiyorun:)
Masallah benim bogaz genis, azcik suyla kayiyo gidiyo:)
Canım sen aç televizyonu güzelce bi dinlen oğlunla birlikteeeGunaydin canimm ben evdeyim de uyuyamiyorum :)
gunlerdir aynini yapios canin yata yata karpuz büyücek ahhahaha:))))Canım sen aç televizyonu güzelce bi dinlen oğlunla birlikteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?