2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Onu burda okudum ama arastirmadim canim hic ben dr uma guveniyorum zarar verecek bise olsa vermezdi okadar doktorda vermezdi ayni vitamin haplarini diye dusunuyorum açıkcasi.

Onu burda okudum ama arastirmadim canim hic ben dr uma guveniyorum zarar verecek bise olsa vermezdi okadar doktorda vermezdi ayni vitamin haplarini diye dusunuyorum açıkcasi.
Dimi ama eşimde aynısını söyledi dün akşam bir bildikleri varki veriyor doktorlar diye. Bende içmeye başlıcam bugün Allah'ın izniyle :)

Günaydınn anneler...
banada doktorun verdiği 2 gün oldu başlayamadım hala.Bugün Allahın izniyle başlıcam..korkuyorum midem bulanır diye zaten tam iyileşmiş değilim.Demir ilacınıda gece yatarken alim diyorum

İlaç benim normaldede midemi bulandırırdı yutarken çok zorlanıyorum çünkü bide büyük hap zor gerçekten ama yapcak pek birşey yok içmek zorundayız :)

Kızlar ben artık elevit kullanmaya başliyacagim ve sizler nasil kullaniyirsunuz?eczaci kahvalti esnasinda dedi ve cok buyukkkk hap yaaaa
Dr bana sabah aksam fark etmez dedi. Ayni saatlerde almaya dikkat et dedi. Vitaminler genellikle sabah ve tok karnina alınır. Ac alırsan mide bulantisi hatta istifraya neden olur

İnş canım bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benimde ilk hamileliğim hamile kaldıktan sonra 4. haftamda dr ye gittim pıhtılaşma testlerimle 0.4 clexane başladı.. Hayırlısı yaa bu işler tamamen kader annemde de pıhtılaşma varmış ama daha yeni haberi oldu 2 tane çocuğunu kucağına almış hemde hiç düşük yok kader kısmet

Çok uykum var ama iş beklemez günaydın kızlar
günaydınn cnm, aynen çalışanlar için iş beklemiyo malesef akşam misafirim vardı geç yattım bazı arkadaşlar yatmaktan sıkıldım yazmış bende şuan yatağımda döne döne keyif yapmak isterdimmm ahh ahh

Günaydın hanımlar benimde sabah aç karnina bulantilarim hala devam ediyor işe gelirken metrodaki bütün kokuları alıyorum ama yemekten sonra bişey kalmıyor şükür. Ben vitamin olarak vinalac immunitum kullanıyorum 12 ayrı vitamin ve 9 mineral varmış içinde ama bu da kocaman kahvaltiyla birlikte içiyorum bende.

doktorlara okadar güvenmeyin cnm hepimize para gözüyle bakıyolar belki çok aşırı zarar vermiyodur ama mutlaka bi zararı vardır heleki domuz jelatiniyyle yapılıyosa alternatif başka vitaminler vardr onları araştırmak lazım, bi arkadaşıma sordum cvp bekliyorum doktor bu deceviti fln versede kullanmayı düşünmüyorum arkadaşım aşırı pimpiriklidir çok araştırdı hangisi nasıl nedir diye onun söylediklerini kullanıcam ben

diş fırçalamak bana kabus gbi geliyo artık ya öğürmekten helak oluyorum kızlar

Canim keyif icin yatmak olsa amenna da ben dedim yatmaktan sıkıldım diye kemiklerim agrio yatmaktan ce ben calisan bi insan olarak yatmayada alışık degilim isimi de ozledim valla vc harici kalkmam yasak ve daha bi cok yasaklar var Allah kimseye bole yatma vermesin

Canim sadece bu sene verilen bise degilki bu kac yildir duydugum sey kullandigini bildiğim insanlar var herkesin kensi tercihi o ayrı.sadece bukadar zamandir bunca doktor veriosa bu ve muadili ilaclari okadarda kotu bise aramiom altinda.ben cok piririkli bi insan degilim he cok ilac kullanan ve taraftar olan bi insanda degilim
ama doktoruma sormadan baska bisede kullanmam baskasina iyi gelenin bana iyi gelecegini bilemem cunku dr tahlillerime bakip ve bavak kramplarim oldugunu soledikten sonra eleviti verdi

geçmiş olsun cnm durumunu pek bilmiyodum inşallah tez zamanda düzelirsin işine geri dönersin, bizim ofiste klima yok sıcaktan bunalıyorum malesef hatta su sebilimiz bile yok soğuk su içemiyorum sıcakta halsizliğim daha çok artınca evimde olsamda yatsam diye dakika sayıyorum resmen burda

kullanmayın demiyorum sadece doktora alternatifi varmı bu ilaçlar hakkında olumsuz şeyler duyduk diye en azından bi sorun bence

Allah yardimcin olsun canim bi an once akşam olsun ins senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…