Klimasiz su sebilsiz yer mi olur ya bu işverenler öbür dünyada nasıl hesap verecekgeçmiş olsun cnm durumunu pek bilmiyodum inşallah tez zamanda düzelirsin işine geri dönersin, bizim ofiste klima yok sıcaktan bunalıyorum malesef hatta su sebilimiz bile yok soğuk su içemiyorum sıcakta halsizliğim daha çok artınca evimde olsamda yatsam diye dakika sayıyorum resmen burda
Allah yardimcin olsun canim bu sıcakta öyle bir ortamda çalışmak çok zordur eminim.150tl bi su sebili ya günah çalışanlara kendi odalarında vardır ama klimalari sebillerigeçmiş olsun cnm durumunu pek bilmiyodum inşallah tez zamanda düzelirsin işine geri dönersin, bizim ofiste klima yok sıcaktan bunalıyorum malesef hatta su sebilimiz bile yok soğuk su içemiyorum sıcakta halsizliğim daha çok artınca evimde olsamda yatsam diye dakika sayıyorum resmen burda
evet canim ama canim acimadi benim. gitmeden once cikolata yemistim herhalde ondan hareket ediodu bebism. ama yinede hafif bastirdi.merhaba kızlar ben bugun ikili test için ultrasona girdim doktor sürekli bebeğin olduğu yere cihazla vurur gibi yaptı karnımın etrafına falan bebek hareket etsin diyemi acaba bi ara karnım ağrıdı o hareketinden sizinde böylemi yaptılar
merhaba kizlar...
13.haftamin içindeyim.
gobisi cikan var mi :)))
Benim hala karnim mideme yapisik geziorm kimse inanmıyor moralimi bozuyorlar :)eh artık yavaş yavaş tabii
elevit multivitamin hamilelikte anne ve bebeğin ihtiyacı olan vitaminleri yeterli olarak alabilmesi için.içindeki vitaminleri yemek olarak almak istesek devamlı yememiz gerektiğini söylemişti oğlumdaki dr um.bişey sorcam bu elevit hapı ne için verdi doktor size
Benim hala karnim mideme yapisik geziorm kimse inanmıyor moralimi bozuyorlar :)
benim göbeğim var kalıcı.gaz değil 14.haftamdayımmerhaba kizlar...
13.haftamin içindeyim.
gobisi cikan var mi :)))
benim doktorum vermedi de merak ettim sadece demir hapı verdi banaelevit multivitamin hamilelikte anne ve bebeğin ihtiyacı olan vitaminleri yeterli olarak alabilmesi için.içindeki vitaminleri yemek olarak almak istesek devamlı yememiz gerektiğini söylemişti oğlumdaki dr um.
Bazen bende sanki hissediyorum ama doktor daha erken 20den once hissetmezsin demisti... :)14 haftanda çıkmaya başlıyor ama oyle kocaman değil tabi bu arada karnım bazen atıyor acaba bu bebegın hareketlerı olabılırmı yoksa hıssetmek ıcın erken mı
Canım damar atması gibi mi atıyor o bendede oluyor hissetmek değildir belki diyorum ama aynı şeyi bende hissediyorum :) benimde göbüşüm çıkmaya başladı :)14 haftanda çıkmaya başlıyor ama oyle kocaman değil tabi bu arada karnım bazen atıyor acaba bu bebegın hareketlerı olabılırmı yoksa hıssetmek ıcın erken mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?