2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Klimasiz su sebilsiz yer mi olur ya bu işverenler öbür dünyada nasıl hesap verecek

Kadinlar kulubu benim bilgisayarımda da engellenmis ama bilgi işlemin engellediğini sanmıyorum. Gene site düzenlemeleri ile ilgili bir durum var.bu arada elevitin muadili decavit ve onlarda helal sertifikası var.

Allah yardimcin olsun canim bu sıcakta öyle bir ortamda çalışmak çok zordur eminim.150tl bi su sebili ya günah çalışanlara kendi odalarında vardır ama klimalari sebilleri

Clexane iğne kullanan arkadaşlara bir sorum olacak normalde her sabah aynı saatlerde vuruluyorum ama bugün unutmuş akşam vurulucam sıkıntı olmaz heralde

merhaba kızlar ben bugun ikili test için ultrasona girdim doktor sürekli bebeğin olduğu yere cihazla vurur gibi yaptı karnımın etrafına falan bebek hareket etsin diyemi acaba bi ara karnım ağrıdı o hareketinden sizinde böylemi yaptılar

evet canim ama canim acimadi benim. gitmeden once cikolata yemistim herhalde ondan hareket ediodu bebism. ama yinede hafif bastirdi.

bişey sorcam bu elevit hapı ne için verdi doktor size
elevit multivitamin hamilelikte anne ve bebeğin ihtiyacı olan vitaminleri yeterli olarak alabilmesi için.içindeki vitaminleri yemek olarak almak istesek devamlı yememiz gerektiğini söylemişti oğlumdaki dr um.

kendi dr arkadaşlarım da elevit kullan dedi ve kendi hamileliklerinde elevit içtiler.jelatin meselesini ben de duydum.ilacın helali olur mu acaba?sonuçta tüm öksürük şurupları alkol içeriyor.böyle bir şey olsa kullanmayacak hassasiyette dr um

14 haftanda çıkmaya başlıyor ama oyle kocaman değil tabi bu arada karnım bazen atıyor acaba bu bebegın hareketlerı olabılırmı yoksa hıssetmek ıcın erken mı
Canım damar atması gibi mi atıyor o bendede oluyor hissetmek değildir belki diyorum ama aynı şeyi bende hissediyorum :) benimde göbüşüm çıkmaya başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…