2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

14 haftanda çıkmaya başlıyor ama oyle kocaman değil tabi bu arada karnım bazen atıyor acaba bu bebegın hareketlerı olabılırmı yoksa hıssetmek ıcın erken mı

Canim ben dr a karnimda bazen karincalanma hisediyorum bolgesel demistim hareketleri hissetmeye baslamissin endiselenme demisti :) cok erken ama erkek bebeklerde erkenden hisetme olabiliyormus ben 10+6 yim bugun ki senin bebis daha buyuk olabilir yaniiiii )

Bazen bende sanki hissediyorum ama doktor daha erken 20den once hissetmezsin demisti... :)
hissedebilirsin ben oğlumu 17.haftamda net olarak hissediyordum daha erken hissedenler de var.bir de önce hareket olmuyor karıncalanma minik gıdıklanma hissi oluyor sonra hareket hissetmeler başlıyor.zaten son aylarda siz kafası ayağı nerde hepsini hissediyorsunuz göbek yağlı değilse dışarıdan hareketleri görülüyor.benim oğlum ayağını iyice dayadığında dışarıdan belli olurdu.bir de 6.aydan sonra hıçkırıyorlar içinizde onun hıçkırığını hissediyorsunuz göbek de zıplıyor ufaktan

Cinsiyet hakkında yorum yapan oldu mu arkadaslar ben cok merak ediyorum :)))
ikilo test bhcg değeriyle alakali diyen arkadaslarm oldu 50 alti erkek fln diye
sizin nasil cikti ikili testiniz?

Benim de goz seyirmesi gibi seyiriyor ara sira ama cok erken diyorum gerci 2.lerde erkenden hissedilirmis ama bilemedim
Haftaya ikili test icin gidicez dr a bakalim heycanliyim galiba :)

ikili testi yaptırırken doktor kız olma ıhtımalı yuksek demisti, smdi boyle dıyınce :) sağlıklı olsunlarda

Canım damar atması gibi mi atıyor o bendede oluyor hissetmek değildir belki diyorum ama aynı şeyi bende hissediyorum :) benimde göbüşüm çıkmaya başladı :)

Elinizi koyarak hisediyorsaniz surekli atma o damar atmasiymis canım ama arada bi olan bi atma ise el ile tutaraj dinlemeyip hissedilen olabilir bence ki varmis cok erken hiseden yani

ikili testi yaptırırken doktor kız olma ıhtımalı yuksek demisti, smdi boyle dıyınce :) sağlıklı olsunlarda

Onu duydum canim ole erkek bebekte erken hisedilirmis fln die.bide drdigim gibi karincalanmayida ole diyince dr bende şaşırdım senin kiz cok hareketlidir belki:)

ben medipol megada sabahat hanima gidiorm oda prof. ben oyle diyince sen gazdan gelen hareketlenmeleri hisseidosun ddedi ama sabahlari kalktigmda elimi karnima koyuyorum gerçekten her sabah hissediorum. bazen hisseder hissetmez elimi karnima koyuyorum ve bisi var gibi hissediorum cok tuhaf bisi :)))

Elinizi koyarak hisediyorsaniz surekli atma o damar atmasiymis canım ama arada bi olan bi atma ise el ile tutaraj dinlemeyip hissedilen olabilir bence ki varmis cok erken hiseden yani

mesela gunduzlerı olmuyor dun aksam sırtustu yatınca elımı koymadan boyle atıyordu karnım dokunmadım belkı dokunsam ellede hıssederdım

Elimi Koyunca hissediyorum canım koymadan birşey hissetmiyorum henüz :)) ama olsun orda bebeğimin olduğunu hissediyorum o bile güzel hissetmeye başlayınca ne yaparız artık bilmiyorum mükemmel bir duygu kesinlikle :))

Kizlar her doktora gidisimde benim son adet tarihimden hesapladigmdan farkli bi gebelik haftasi cikariyorlar en son gittigmde 5 gun buyuk cikti?
sizce buna gore erken dogum mu yapacagim yoksa ne demek oluyor 5 gun buyuk olmask daha simdiden?

Bana da birkaç defa vurmuştu canim bebeğin dönmesi için endişelenme benimde ağrım olmadi ama

erkek olabilir.
sen ne hissediyorsun peki?

aslında herkes bana başta oglun olcak oglun olcak senin dedi, ama ben rüyamda dikis kutusu gordum bir de bebek gormustum cok guzel bır bebek kıza benzıyordu doktor yuksek ıhtımal dıınce e hep ıcımden de kız gecıyordu kendımı kıza ınandırdım su anda kız gecıyor ama saglıklı olsunda kız erkek farketmez

Kizlar her doktora gidisimde benim son adet tarihimden hesapladigmdan farkli bi gebelik haftasi cikariyorlar en son gittigmde 5 gun buyuk cikti?
sizce buna gore erken dogum mu yapacagim yoksa ne demek oluyor 5 gun buyuk olmask daha simdiden?
hayır değil ultrason cihazına göre bazen ileri bazen geri çıkıyor ancak her gidişinde ileri çıkıyorsa erken yumurtlama olarak alıyorlar.erken doğar mı konusuna gelince belli olmuyor.benim oğlum kilosuyla boyuyla hep uyumluydu ama bacak boyu 3 hafta geriden geliyordu.kısa bacaklı eşim tarafı.genetik faktör etkili.40.haftada doğdu.doğum 37-41.hafta arası bekleniyor sen eşyalarını hazırlıklarını 37 den önce tamamlarsın sonra gelsin bitmek bilmeyen beklemeler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…