14 haftanda çıkmaya başlıyor ama oyle kocaman değil tabi bu arada karnım bazen atıyor acaba bu bebegın hareketlerı olabılırmı yoksa hıssetmek ıcın erken mı
hissedebilirsin ben oğlumu 17.haftamda net olarak hissediyordum daha erken hissedenler de var.bir de önce hareket olmuyor karıncalanma minik gıdıklanma hissi oluyor sonra hareket hissetmeler başlıyor.zaten son aylarda siz kafası ayağı nerde hepsini hissediyorsunuz göbek yağlı değilse dışarıdan hareketleri görülüyor.benim oğlum ayağını iyice dayadığında dışarıdan belli olurdu.bir de 6.aydan sonra hıçkırıyorlar içinizde onun hıçkırığını hissediyorsunuz göbek de zıplıyor ufaktanBazen bende sanki hissediyorum ama doktor daha erken 20den once hissetmezsin demisti... :)
Canim ben dr a karnimda bazen karincalanma hisediyorum bolgesel demistim hareketleri hissetmeye baslamissin endiselenme demisti :) cok erken ama erkek bebeklerde erkenden hisetme olabiliyormus ben 10+6 yim bugun ki senin bebis daha buyuk olabilir yaniiiii)
Canım damar atması gibi mi atıyor o bendede oluyor hissetmek değildir belki diyorum ama aynı şeyi bende hissediyorum :) benimde göbüşüm çıkmaya başladı :)
Bazen bende sanki hissediyorum ama doktor daha erken 20den once hissetmezsin demisti... :)
ikili testi yaptırırken doktor kız olma ıhtımalı yuksek demisti, smdi boyle dıyınce :) sağlıklı olsunlarda
ben medipol megada sabahat hanima gidiorm oda prof. ben oyle diyince sen gazdan gelen hareketlenmeleri hisseidosun ddedi ama sabahlari kalktigmda elimi karnima koyuyorum gerçekten her sabah hissediorum. bazen hisseder hissetmez elimi karnima koyuyorum ve bisi var gibi hissediorum cok tuhaf bisi :)))Canim ben dr a karnimda bazen karincalanma hisediyorum bolgesel demistim hareketleri hissetmeye baslamissin endiselenme demisti :) cok erken ama erkek bebeklerde erkenden hisetme olabiliyormus ben 10+6 yim bugun ki senin bebis daha buyuk olabilir yaniiiii)
Elinizi koyarak hisediyorsaniz surekli atma o damar atmasiymis canım ama arada bi olan bi atma ise el ile tutaraj dinlemeyip hissedilen olabilir bence ki varmis cok erken hiseden yani
Onu duydum canim ole erkek bebekte erken hisedilirmis fln die.bide drdigim gibi karincalanmayida ole diyince dr bende şaşırdım senin kiz cok hareketlidir belki:)
canim senin bhcg kac cikti?olabilir. bu hafta hareketlendı hanfendi en son ultrasona gırdıgım de elını oynatıyordu :)
Elimi Koyunca hissediyorum canım koymadan birşey hissetmiyorum henüz :)) ama olsun orda bebeğimin olduğunu hissediyorum o bile güzel hissetmeye başlayınca ne yaparız artık bilmiyorum mükemmel bir duygu kesinlikle :))Elinizi koyarak hisediyorsaniz surekli atma o damar atmasiymis canım ama arada bi olan bi atma ise el ile tutaraj dinlemeyip hissedilen olabilir bence ki varmis cok erken hiseden yani
canim senin bhcg kac cikti?
canim senin bhcg kac cikti?
erkek olabilir.27.9 canım
Bana da birkaç defa vurmuştu canim bebeğin dönmesi için endişelenme benimde ağrım olmadi amamerhaba kızlar ben bugun ikili test için ultrasona girdim doktor sürekli bebeğin olduğu yere cihazla vurur gibi yaptı karnımın etrafına falan bebek hareket etsin diyemi acaba bi ara karnım ağrıdı o hareketinden sizinde böylemi yaptılar
erkek olabilir.
sen ne hissediyorsun peki?
hayır değil ultrason cihazına göre bazen ileri bazen geri çıkıyor ancak her gidişinde ileri çıkıyorsa erken yumurtlama olarak alıyorlar.erken doğar mı konusuna gelince belli olmuyor.benim oğlum kilosuyla boyuyla hep uyumluydu ama bacak boyu 3 hafta geriden geliyordu.kısa bacaklı eşim tarafı.genetik faktör etkili.40.haftada doğdu.doğum 37-41.hafta arası bekleniyor sen eşyalarını hazırlıklarını 37 den önce tamamlarsın sonra gelsin bitmek bilmeyen beklemeler :)Kizlar her doktora gidisimde benim son adet tarihimden hesapladigmdan farkli bi gebelik haftasi cikariyorlar en son gittigmde 5 gun buyuk cikti?
sizce buna gore erken dogum mu yapacagim yoksa ne demek oluyor 5 gun buyuk olmask daha simdiden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?