- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Benim baya çıktı ya özellikle yemek yediğim zaman belirgin oluyor ve benim gobegim cok kasiniyor catlayacak mi acabamerhaba kizlar...
13.haftamin içindeyim.
gobisi cikan var mi :)))
Ida olabilir gazdan ben ole bisi hisetmedimben medipol megada sabahat hanima gidiorm oda prof. ben oyle diyince sen gazdan gelen hareketlenmeleri hisseidosun ddedi ama sabahlari kalktigmda elimi karnima koyuyorum gerçekten her sabah hissediorum. bazen hisseder hissetmez elimi karnima koyuyorum ve bisi var gibi hissediorum cok tuhaf bisi :)))
Selam kızlar başım ağrıyor ilaç içmem lazım hangisini içsem
Benim 14.haftada bişey hissetmiyorum doktor kiz büyük ihtimalle dedi ondanmi acaba bi de ilk bebeğimElimi Koyunca hissediyorum canım koymadan birşey hissetmiyorum henüz :)) ama olsun orda bebeğimin olduğunu hissediyorum o bile güzel hissetmeye başlayınca ne yaparız artık bilmiyorum mükemmel bir duygu kesinlikle :))
aslında herkes bana başta oglun olcak oglun olcak senin dedi, ama ben rüyamda dikis kutusu gordum bir de bebek gormustum cok guzel bır bebek kıza benzıyordu doktor yuksek ıhtımal dıınce e hep ıcımden de kız gecıyordu kendımı kıza ınandırdım su anda kız gecıyor ama saglıklı olsunda kız erkek farketmez
simdideen baslasan iyi olur galiba kremlere aslinda 3.aydan sonra baslayn diolar. benimde bazen cikior ama cok degil sabah dumduz oluyor yine karnimBenim baya çıktı ya özellikle yemek yediğim zaman belirgin oluyor ve benim gobegim cok kasiniyor catlayacak mi acaba
sürekli hissedilen pıt pıt eden bazen dışarıdan görülen damar atımı.bebek öyle uzun süreli hissedilmiyor başlarda yani bir kaç saniye hissedilip geçiyorkızlar göbeğin yanında atan damar mı bebek hareketi mi oluyor ben yatınca çok hissediyorum
Başlayacağım ama hangi kremi alacağım bilemedim doktoruma soracağım en iyisi var mi catlak kremi kullanan arkadaşlarsimdideen baslasan iyi olur galiba kremlere aslinda 3.aydan sonra baslayn diolar. benimde bazen cikior ama cok degil sabah dumduz oluyor yine karnim
ben pehlivan olmuştum ama dünya akarsu haritası olarak paramparça oldum.daha da çatlayacak yeri kalmadı karnımın.üzüm çekirdeği yağı bebe yagı denedim.sonrasında bio oil de kullandım.benim doğumdan sonra biraz düzelmesi için dr um contraktubes adlı ilacı vermişti durumum o derece yani.Başlayacağım ama hangi kremi alacağım bilemedim doktoruma soracağım en iyisi var mi catlak kremi kullanan arkadaşlar
Kesinlikle genetik Canım ama benim ilk olduğu için ne olur bilemiyorum annem de çok çatlak değil ama bakalım şuan en gozde lierac var heraldeben pehlivan olmuştum ama dünya akarsu haritası olarak paramparça oldum.daha da çatlayacak yeri kalmadı karnımın.üzüm çekirdeği yağı bebe yagı denedim.sonrasında bio oil de kullandım.benim doğumdan sonra biraz düzelmesi için dr um contraktubes adlı ilacı vermişti durumum o derece yani.
simdi cok kasmamayı düşünüyorum çatlamak genetik diyorlar.annem cok çatlak değil aslında.ender saraç bir karışım vermişti onu güvenilir yerde yaptırabilirim belki.lierac adlı krem de var.dr uma soracağım ben de.
bu kayınvalideler niye hep böyleler ya? önüne gleni yatıya çağırıyo benimkide, önceleri daha çoktu yatlı misafir ama şimdilerde azaldı çok şükür. balayımızıbile misafir dolu bi evde geçirmek zorunda kaldım onun yüzünden. aklıma geldikçe sinir oluyorum hala daha ....Bende iyiyim sagol canim kayinvalidem akrabalarini getircekmis yatili sinir oldum ortalik topluyorum kadin hic anlamiyor kanamam var ve yatmam lazim oo misafir getiriyo yaa esimde hic kalkma bisey yapma dedi ama icim rahat etmiyo nasil yatcam misafirlerin yaninda offf Offff
bu kayınvalideler niye hep böyleler ya? önüne gleni yatıya çağırıyo benimkide, önceleri daha çoktu yatlı misafir ama şimdilerde azaldı çok şükür. balayımızıbile misafir dolu bi evde geçirmek zorunda kaldım onun yüzünden. aklıma geldikçe sinir oluyorum hala daha ....
Çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz. Dr. bana düşüğe kesin sebep olur demedi ama tedbir amaçlı tedaviye hemen başladı hayırlısı bakalım şimdi 12+3 üz :)İnş canım bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benimde ilk hamileliğim hamile kaldıktan sonra 4. haftamda dr ye gittim pıhtılaşma testlerimle 0.4 clexane başladı.. Hayırlısı yaa bu işler tamamen kader annemde de pıhtılaşma varmış ama daha yeni haberi oldu 2 tane çocuğunu kucağına almış hemde hiç düşük yok kader kısmet
bende surekli erkek görüyorum pesimden koşan tabi saglikli olmasi önemli ama bir fikre kendini alistirinca bide ole cikmazsa biraz üzülür galiba insan die dusunuorum ama tabi sadece bi varsayim
sıfırlandıkça bir üst sayının haftasına dahil oluyorsun yani sen suan gebeliğinin 14.haftasındasınbana bebeğin 7 cm olduğunu söyledi doktor.ben 7 cm lik bebeği henüz hissedemiceğimi düşünüyorum.ilk gebelik olduğu için nasıl bir hareket hissedeceğimide bilmiyorum:)
ayrıca çok zayıfım normalde ama resmen göbeğim oluştu.gaz olduğunu düşünüyorumm ama hiç inmediğine göre yavaş yavaş çıktımı acabaaaa:):):)
bir de bir sorum var.ben 13+0 sam hangi gebelik haftasını takip edicem.daha öncede sormuştum ama kafam iyice karıştıııı
cinsiyet içinde nasıl anlıyorlar bilmiyorum doktor ekranda bebeği görür görmez % 90 erkek dedi incelemedenn.ama ben kız olduğunu düşünüyorummm
kendi odasında da yok ufak şirket kendiside ofiste pek durmadığından almıyo bize, bu sıcakta bi bardak soğuk suya hasret bırakıyo ya bizi Allaha havale ediyorum artıkAllah yardimcin olsun canim bu sıcakta öyle bir ortamda çalışmak çok zordur eminim.150tl bi su sebili ya günah çalışanlara kendi odalarında vardır ama klimalari sebilleri
canım ben 10+5'im.salı günü cinsiyeti söyledi.%100 de sana %70 söyleyeyim kız dedi....:))Cinsiyet hakkında yorum yapan oldu mu arkadaslar ben cok merak ediyorum :)))
ikilo test bhcg değeriyle alakali diyen arkadaslarm oldu 50 alti erkek fln diye
sizin nasil cikti ikili testiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?