2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ida olabilir gazdan ben ole bisi hisetmedim
Selam kızlar başım ağrıyor ilaç içmem lazım hangisini içsem

Miniset yada parol icilebiliyor diyrbiliyorum canim ama buz kiyabilme imkanin varmi surekli tutmayip tutup tutup cekicen basina buzu benimde migrenim vardi su siralar daha frna bas agrim ven buz komplexsi yapiyorum iyo gelio biraz

Elimi Koyunca hissediyorum canım koymadan birşey hissetmiyorum henüz :)) ama olsun orda bebeğimin olduğunu hissediyorum o bile güzel hissetmeye başlayınca ne yaparız artık bilmiyorum mükemmel bir duygu kesinlikle :))
Benim 14.haftada bişey hissetmiyorum doktor kiz büyük ihtimalle dedi ondanmi acaba bi de ilk bebeğim

bende surekli erkek görüyorum pesimden koşan tabi saglikli olmasi önemli ama bir fikre kendini alistirinca bide ole cikmazsa biraz üzülür galiba insan die dusunuorum ama tabi sadece bi varsayim

Benim baya çıktı ya özellikle yemek yediğim zaman belirgin oluyor ve benim gobegim cok kasiniyor catlayacak mi acaba
simdideen baslasan iyi olur galiba kremlere aslinda 3.aydan sonra baslayn diolar. benimde bazen cikior ama cok degil sabah dumduz oluyor yine karnim

kızlar göbeğin yanında atan damar mı bebek hareketi mi oluyor ben yatınca çok hissediyorum
sürekli hissedilen pıt pıt eden bazen dışarıdan görülen damar atımı.bebek öyle uzun süreli hissedilmiyor başlarda yani bir kaç saniye hissedilip geçiyor

simdideen baslasan iyi olur galiba kremlere aslinda 3.aydan sonra baslayn diolar. benimde bazen cikior ama cok degil sabah dumduz oluyor yine karnim
Başlayacağım ama hangi kremi alacağım bilemedim doktoruma soracağım en iyisi var mi catlak kremi kullanan arkadaşlar

Başlayacağım ama hangi kremi alacağım bilemedim doktoruma soracağım en iyisi var mi catlak kremi kullanan arkadaşlar
ben pehlivan olmuştum ama dünya akarsu haritası olarak paramparça oldum.daha da çatlayacak yeri kalmadı karnımın.üzüm çekirdeği yağı bebe yagı denedim.sonrasında bio oil de kullandım.benim doğumdan sonra biraz düzelmesi için dr um contraktubes adlı ilacı vermişti durumum o derece yani.
simdi cok kasmamayı düşünüyorum çatlamak genetik diyorlar.annem cok çatlak değil aslında.ender saraç bir karışım vermişti onu güvenilir yerde yaptırabilirim belki.lierac adlı krem de var.dr uma soracağım ben de.

Kesinlikle genetik Canım ama benim ilk olduğu için ne olur bilemiyorum annem de çok çatlak değil ama bakalım şuan en gozde lierac var heralde

bu kayınvalideler niye hep böyleler ya? önüne gleni yatıya çağırıyo benimkide, önceleri daha çoktu yatlı misafir ama şimdilerde azaldı çok şükür. balayımızıbile misafir dolu bi evde geçirmek zorunda kaldım onun yüzünden. aklıma geldikçe sinir oluyorum hala daha ....

Aman bilmiyorum ki niye boyleler allah seninde yardimcin olsun.atlattik cok sukur misafirleri bidaha getirmez umarim artik

bana bebeğin 7 cm olduğunu söyledi doktor.ben 7 cm lik bebeği henüz hissedemiceğimi düşünüyorum.ilk gebelik olduğu için nasıl bir hareket hissedeceğimide bilmiyorum:)
ayrıca çok zayıfım normalde ama resmen göbeğim oluştu.gaz olduğunu düşünüyorumm ama hiç inmediğine göre yavaş yavaş çıktımı acabaaaa:):):)

bir de bir sorum var.ben 13+0 sam hangi gebelik haftasını takip edicem.daha öncede sormuştum ama kafam iyice karıştıııı

cinsiyet içinde nasıl anlıyorlar bilmiyorum doktor ekranda bebeği görür görmez % 90 erkek dedi incelemedenn.ama ben kız olduğunu düşünüyorummm

Çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz. Dr. bana düşüğe kesin sebep olur demedi ama tedbir amaçlı tedaviye hemen başladı hayırlısı bakalım şimdi 12+3 üz :)

bende surekli erkek görüyorum pesimden koşan tabi saglikli olmasi önemli ama bir fikre kendini alistirinca bide ole cikmazsa biraz üzülür galiba insan die dusunuorum ama tabi sadece bi varsayim

bence üzülmezsin şaşırırsın ama hemen geçer sanırım bu duygu başka hiç birşeye benzemiyoruz koşulsuz geleni kabul edıyorsun :)

sıfırlandıkça bir üst sayının haftasına dahil oluyorsun yani sen suan gebeliğinin 14.haftasındasın
benim dr değil de ikili test için gittiğim radyolog ayrıntılı inceleme ile bacak arasında çıkıntı var diyerek bize gösterdi tabiki kesin değil ama benim kanaatim erkek dedi.dr umsa cok erken daha ama erkek gibi duruyor demişti

Allah yardimcin olsun canim bu sıcakta öyle bir ortamda çalışmak çok zordur eminim.150tl bi su sebili ya günah çalışanlara kendi odalarında vardır ama klimalari sebilleri
kendi odasında da yok ufak şirket kendiside ofiste pek durmadığından almıyo bize, bu sıcakta bi bardak soğuk suya hasret bırakıyo ya bizi Allaha havale ediyorum artık

senben60 sağol canım işyerindeyim buz şansım yok ağrısına dayandım ilaç içmedim şimdi daha iyi gibiyim şu klima mevsimi bi geçse de rahatlasam kapatsam bunalıyorum açsam etkiliyor o yüzden başım ağrıdı

Cinsiyet hakkında yorum yapan oldu mu arkadaslar ben cok merak ediyorum :)))
ikilo test bhcg değeriyle alakali diyen arkadaslarm oldu 50 alti erkek fln diye
sizin nasil cikti ikili testiniz?
canım ben 10+5'im.salı günü cinsiyeti söyledi.%100 de sana %70 söyleyeyim kız dedi....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…