bende de oldu canım evet küçücük siğil gibi pütür pütür alnımda bi sürü, ben de korktum ama kendiliğinden geçti 2 günde. özellikle alnımda, kaşlarımın içinde bile vardı. tatile gitmiştik, güneşten oldu sanırım diye düşünmüştüm ama bilmiyorum neddeniinigünaydın kızlar benim yüzümde minik minik sigil gibi şeyler çıktı alnımda özelliklede sizdede oldumu neden oldu böyle anlamadım ya cok canım sıkıldı
canım çok geçmiş olsun, umarım iyisindir şu an. nasıl oldu kanama durumun, inşallah tekrardan esi sağlığına kavuşursun, sen de bebişin de inşallah........Olma canim tedirgin hrrkeste ayni değil kötü dusunme serum takili çok yazamıyorum optum hepinizi
bende de oldu canım evet küçücük siğil gibi pütür pütür alnımda bi sürü, ben de korktum ama kendiliğinden geçti 2 günde. özellikle alnımda, kaşlarımın içinde bile vardı. tatile gitmiştik, güneşten oldu sanırım diye düşünmüştüm ama bilmiyorum neddeniini
böyle kan değerine falan bakmadan ezderden ilaç yazıyorlar ben vitamin bile almıyorum. yani kan değerim düşük olur anlarım yazsın ama gereksiz yere neden ilaç yüklüyorlar anlamıyorum. onlar ticari düşünüyor bence. eğer hiçbir sıkıntın yoksa dr değiştir başkasınada sor istersen şüphe kalmasın kafandayok canım ne kramp ne pıhtılaşma nede başka bi sıkıntım yok çok şükür ilkindede olmamıştı bundada yok bende magnezyumun son aylarda verildiğini duymştum ondan dolayı kafam karıştı biraz bide hiçbişey sormadan yazdı bu ilaçların hepsinio yüzden anlayamadım sebebini kan değerlerimdede sorun yok bide bu başka bi dr du kan değerlerinide görmeden yazdı o yüzden işkillendim bende kullansammı diye hala kararsızım aranızda ecopirin ve magnezyum kullanan varmı kızlar
dr bana bir vitamin birde demir verecğim dedi reçetelendirmiş ama almadım tavsiyesi 1 gün biri diğer gün birini iç dedi. saırım aynı ilaçlararkadaslar gyno ferro sanol demir ilaci icen varmii?birde decavit
doktorun kim hayatim?canım ben 10+5'im.salı günü cinsiyeti söyledi.%100 de sana %70 söyleyeyim kız dedi....:))
Selam kizlar,
bende mart 2015 annesi olacagim insallah :)
vayyyy be, ayni anda bu kadar bebis gelcek demekki dunya ya, masallah.
Hepinize guzel ve kolay hamislik ve dogum diliyorum kizlar
Teşekkürler hepimize insallahh')Selam kizlar,
bende mart 2015 annesi olacagim insallah :)
vayyyy be, ayni anda bu kadar bebis gelcek demekki dunya ya, masallah.
Hepinize guzel ve kolay hamislik ve dogum diliyorum kizlar
böyle kan değerine falan bakmadan ezderden ilaç yazıyorlar ben vitamin bile almıyorum. yani kan değerim düşük olur anlarım yazsın ama gereksiz yere neden ilaç yüklüyorlar anlamıyorum. onlar ticari düşünüyor bence. eğer hiçbir sıkıntın yoksa dr değiştir başkasınada sor istersen şüphe kalmasın kafanda
Bende de bildiğin kara kara tüy var.Sıvanmış gibi tüyleArkadaslar tuylenme sorunh yasayab var mi peki?
benim gobegim acayip tuy oldu ya sadece göbek cizgisi de degil yaygin bi sekilde.
Bende bugun cekirge nerelerde acaba die gecirmistim aklimdan:)) 3 lü test 2 li iyi ciksada istiyorlarmi?
Minoset ya da parol içilebilir.Ama ben sürünüyorum ağrıdan migrenim var içmiyorumSelam kızlar başım ağrıyor ilaç içmem lazım hangisini içsem
bende de bacaklarımın üst tarafında oldu hormonlardan sanırımArkadaslar tuylenme sorunh yasayab var mi peki?
benim gobegim acayip tuy oldu ya sadece göbek cizgisi de degil yaygin bi sekilde.
Benim ikili iyi çıkmasına rğamen rutin herşeyi yaptırıyolar sanırım
Bazısına doktor gerek yok bile demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?