2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

su için geceden buzluğa su dondurup bıraksan sonra işe giderken içeceğin su ile aynı yere koyup havlu ile sar poşete koy akamüstüne kadar idare eder.ben dbakırda çalıştığım zaman öyle yapıyordum havlu hemen erimesini engelliyor

günaydın kızlar benim yüzümde minik minik sigil gibi şeyler çıktı alnımda özelliklede sizdede oldumu neden oldu böyle anlamadım ya cok canım sıkıldı
bende de oldu canım evet küçücük siğil gibi pütür pütür alnımda bi sürü, ben de korktum ama kendiliğinden geçti 2 günde. özellikle alnımda, kaşlarımın içinde bile vardı. tatile gitmiştik, güneşten oldu sanırım diye düşünmüştüm ama bilmiyorum neddeniini

Olma canim tedirgin hrrkeste ayni değil kötü dusunme serum takili çok yazamıyorum optum hepinizi
canım çok geçmiş olsun, umarım iyisindir şu an. nasıl oldu kanama durumun, inşallah tekrardan esi sağlığına kavuşursun, sen de bebişin de inşallah........

benımde gozumun etrafında ufak bır kac yağ bezesı alnımda da evet dedğin gibi ufak ufak siğiller çıktı sıcaklara bağlamamıştım ben

böyle kan değerine falan bakmadan ezderden ilaç yazıyorlar ben vitamin bile almıyorum. yani kan değerim düşük olur anlarım yazsın ama gereksiz yere neden ilaç yüklüyorlar anlamıyorum. onlar ticari düşünüyor bence. eğer hiçbir sıkıntın yoksa dr değiştir başkasınada sor istersen şüphe kalmasın kafanda

bende dün dr a gittim maşallah ne kadar hareketli dedi içerde resmen parti var hiç durmuyordu:)) ensesi 1,6 çıktı gayet iyi dedi. zaten oğlumda 1,5 çıkmıştı. 2 li test yapalım dedi ben düşünmüyorum 3 lü yaparız ilerde dedim bana sorarsan tek test ise 2 li yaptır daha iyi diyince kan verdim 15 günden sonuç alaczğız. yine vitamin demir bişiler yazdı almıyorum ben sağlıklı besleniyorum. bulantım ara ara oluyor ve iyi yiyorum birde vitamine hiç gerek yok. gelişim 3 gün falan önde ama malum şimdi önde gider sonra geriler bu ölçümler hep değişiyor. boyu baştan popoya 5,5 cm. cinsiyeti zorladım ama dr söylemem şimdi riskli 1 ay sonra garanti boşver hayırlısı dedi. tabi hayırlısı ama insan merak ediyor. taaaa 1 ekime tarih verdi. bu arada bende 10 gün kanama olmuştu kanam alanı kalmamış sıkıntı yok dedi çok şükür

canım ben 10+5'im.salı günü cinsiyeti söyledi.%100 de sana %70 söyleyeyim kız dedi....:))
doktorun kim hayatim?
nerde bende ona gideyim bizimki israrla söylemiyor sinir oluyorum ikili testte bacak arasindaki cikintiyi gördüm ama tam olrk bilmiyorum coook merak ediyorum :))

Selam kizlar,

bende mart 2015 annesi olacagim insallah :)
vayyyy be, ayni anda bu kadar bebis gelcek demekki dunya ya, masallah.

Hepinize guzel ve kolay hamislik ve dogum diliyorum kizlar

Arkadaslar tuylenme sorunh yasayab var mi peki?
benim gobegim acayip tuy oldu ya sadece göbek cizgisi de degil yaygin bi sekilde.

Selm fatx, cok haklisin kan degerlerine bakmadan ilac veya vitamin yazilirmi hic. bunlar doktor diplamasini kasaptan aliyor sanirim. bazi vitaminlerin fazlasi sagliga zararli bile olabilir. Allah korusun.

kimse kan degerine baktirmadan vitamin dahi almasin, dikkatli olun kizlar.

Benim ikili iyi çıkmasına rğamen rutin herşeyi yaptırıyolar sanırım
Bazısına doktor gerek yok bile demiş

benim özel doktorum üçlüyüde yaptır dedi, ama devlet hastanesinde gittiğim doktor ikilin temiz çıktı diğerlerine gerek yok dedi ayrıca, kendi özel hastanemdeki doktorum kanımda mikrop oldugu halde bunu tahlıllerden goremedı ama devlet hastanesindekiler gorup tekrar tahlıl ıstedıler. hal boyle olunca doktorumu degıstırme kararı aldım.

kızlar sandalyeye tam oturucakken bi kramp girdi sağ yumurtalık tarfıma.bayağı acıdı.hemen geçti ama.sizede böyle şeyler oluyormu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…