2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sandalyeye tam oturucakken bi kramp girdi sağ yumurtalık tarfıma.bayağı acıdı.hemen geçti ama.sizede böyle şeyler oluyormu????
ben masa başında uzun süre oturursam ki iş gereği mecbur oturuyorum kalktığım anda tarif ettiğin gibi bir ağrı oluyor.

Benzer şeyler yaşadım
Bende sonra devlete geçtim
Gerekli olan herşeyi yapıyorlar ve iyi araştırıyorlar, gereksiz şeyleri istemiyorlar
bende devlete gidiyorum bebk yoğun bakım sadece devlet hastanelerinde var. ve cok detaylı inceliyorlar özeldekiler muhabbetten başka bişe bilmiyor devletten memnunum yani doğumuda orda yapıcam özelde yapanlarda sonunda hep buraya geliyor zaten

Yaş pastaya bende kaç kez aaserdım ve yedim.
Normalde öyle çok sevmedim. Ama şimdi bir oturumda neredeyse yarısını meyve suyuyla yiyorum. O kadar ki kahvaltıda bile canım çekiyor.
Bugün dün akşamkinden vardı işte 2-3 dilim kadar.Çok yemek istedim ama yemedim.Kepekli tostumu ve yumurtamı yedim çıktım.

Ben 1 kere özele gittim
İlk alınan kan ve idrar testi var ya ona 240 dediler
Haftaya yine kontrole gel dediler, gittim yine bir dünya gereksiz tahlil yazdı 340 hesap çıkardı
Yaptırmadan devlete gittim demir hapı yazdı eski tahlillerimde kansız olduğum zaten belli diye
Şimdi hep devlete gidiyorum gerekli şeyleri yapıp iyice araştırıyorlar
Bende tiroidde çıktı, endokrinolojiyi de burda hallediyorum ikisini birden
Doğumu sadece özelde isterim

Orası neresi bebek yoğun bakım sadece devlette var.Bu kadar çok hasta ve suriyeli varken devlet hastanesine hayatta gitmem.En son annem gitti devlet hastanesine ben bir daha o kapıdan girmem dedi.Allah gerek etmesin inşallah.Benim bir hastanede ilk baktığım şey yenidoğan yoğun bakımı var mı oluyor?gittiğim medical parkta da var.Allah inşallah kimsenin yavrusunu oralara düşürmesin

özelde gereksiz cok tahlil istiyolar haliyle parasıda cok oluyor

Buarada testlere çok para alıyorlar.Sizin gittiğiniz yerler.Ben kredi kartı extremi inceledim.3 doktor muyenesi kan idrar tahlilleri.Guatr ultrasonu,antitpo düzeyi kontrolü bunların hepsine ben bu ay 250 tl harcamışım.Yavrumun totosu saolsun.

şehre göre değişiyor tabi
hmmm suriyeli işini hiç düşünmedim heryerde varlar artık. benımdoktorum iyi sağolsun cok ilgili doğumuda özel oda isteyince sorunsuz olur inşallah . Allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin tabiki bebişlerde :)

Amin inşallah canım

cidden ist pahalı ben özel hastaneye gidiyorum muayene 34 tl dün ikili test yaptırdım 20 tl. kayseride yaşıyorum

Ben artık devlete gidiyorum
Hem gebelik kontrollerim hem tiroid kontrollerim ve tüm testler ücretsiz

Bugün dün akşamkinden vardı işte 2-3 dilim kadar.Çok yemek istedim ama yemedim.Kepekli tostumu ve yumurtamı yedim çıktım.

Canim bebeğinin cinsiyeti belli mi? Bak ben Oğlum Dada pasta aseriyordum. Şimdi bunda da pasta aseriyorum dr büyük ihtimal buda erkek dedi. Normalde de sevmem.acaba oglus mu seviyor

Aynı oturup kalkma yatakta dönme ağrıları bende de oluyor insan herkesin hemen hemen ayni şeyleri yaşadığını duyunca rahatliyor gerçekten. Bu arada ben baştan beri özel hastaneye gidiyorum gayet memnunum öyle çok paralarda ödemedim muayene ücretleri 50tl ayrica son gittigimde 2li test icinde 50tl ödedim

merhaba hanımlar.. karın şişliği ve gaz problemi yaşayan var mı? sıkılmaya basladım bu durumdan

Ben artık devlete gidiyorum
Hem gebelik kontrollerim hem tiroid kontrollerim ve tüm testler ücretsiz

Ya ben özele gidiyorum. Ama tahlillerimi devlette yaptiriyorum. Tahlil için özel e o kadar para verilir mi. Doğum um park hospital de olacak diye düşünüyordum. Ancak oranında yeni doğan ünitesi çok yetersiz olduğunu öğrendim. Belki de devlette doğumu mu yaparım. Inanin yeni doğan ünitesi çok önemli. Hastane seçiminde buna dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…