ben masa başında uzun süre oturursam ki iş gereği mecbur oturuyorum kalktığım anda tarif ettiğin gibi bir ağrı oluyor.kızlar sandalyeye tam oturucakken bi kramp girdi sağ yumurtalık tarfıma.bayağı acıdı.hemen geçti ama.sizede böyle şeyler oluyormu????
kızlar benim ikili test ultrason sonucumda nt ense kalınlığı 1mm yazıyo ve en başında erken gebelik diye bi ibare var. sizde erken gebelik faln yazıyomuydu
allah bir avazda hepimizi kurtarsın ınsallah
bende devlete gidiyorum bebk yoğun bakım sadece devlet hastanelerinde var. ve cok detaylı inceliyorlar özeldekiler muhabbetten başka bişe bilmiyor devletten memnunum yani doğumuda orda yapıcam özelde yapanlarda sonunda hep buraya geliyor zatenBenzer şeyler yaşadım
Bende sonra devlete geçtim
Gerekli olan herşeyi yapıyorlar ve iyi araştırıyorlar, gereksiz şeyleri istemiyorlar
Bugün dün akşamkinden vardı işte 2-3 dilim kadar.Çok yemek istedim ama yemedim.Kepekli tostumu ve yumurtamı yedim çıktım.Yaş pastaya bende kaç kez aaserdım ve yedim.
Normalde öyle çok sevmedim. Ama şimdi bir oturumda neredeyse yarısını meyve suyuyla yiyorum. O kadar ki kahvaltıda bile canım çekiyor.
bende devlete gidiyorum bebk yoğun bakım sadece devlet hastanelerinde var. ve cok detaylı inceliyorlar özeldekiler muhabbetten başka bişe bilmiyor devletten memnunum yani doğumuda orda yapıcam özelde yapanlarda sonunda hep buraya geliyor zaten
Orası neresi bebek yoğun bakım sadece devlette var.Bu kadar çok hasta ve suriyeli varken devlet hastanesine hayatta gitmem.En son annem gitti devlet hastanesine ben bir daha o kapıdan girmem dedi.Allah gerek etmesin inşallah.Benim bir hastanede ilk baktığım şey yenidoğan yoğun bakımı var mı oluyor?gittiğim medical parkta da var.Allah inşallah kimsenin yavrusunu oralara düşürmesinbende devlete gidiyorum bebk yoğun bakım sadece devlet hastanelerinde var. ve cok detaylı inceliyorlar özeldekiler muhabbetten başka bişe bilmiyor devletten memnunum yani doğumuda orda yapıcam özelde yapanlarda sonunda hep buraya geliyor zaten
özelde gereksiz cok tahlil istiyolar haliyle parasıda cok oluyorBen 1 kere özele gittim
İlk alınan kan ve idrar testi var ya ona 240 dediler
Haftaya yine kontrole gel dediler, gittim yine bir dünya gereksiz tahlil yazdı 340 hesap çıkardı
Yaptırmadan devlete gittim demir hapı yazdı eski tahlillerimde kansız olduğum zaten belli diye
Şimdi hep devlete gidiyorum gerekli şeyleri yapıp iyice araştırıyorlar
Bende tiroidde çıktı, endokrinolojiyi de burda hallediyorum ikisini birden
Doğumu sadece özelde isterim
özelde gereksiz cok tahlil istiyolar haliyle parasıda cok oluyor
şehre göre değişiyor tabiOrası neresi bebek yoğun bakım sadece devlette var.Bu kadar çok hasta ve suriyeli varken devlet hastanesine hayatta gitmem.En son annem gitti devlet hastanesine ben bir daha o kapıdan girmem dedi.Allah gerek etmesin inşallah.Benim bir hastanede ilk baktığım şey yenidoğan yoğun bakımı var mı oluyor?gittiğim medical parkta da var.Allah inşallah kimsenin yavrusunu oralara düşürmesin
hmmm suriyeli işini hiç düşünmedim heryerde varlar artık. benımdoktorum iyi sağolsun cok ilgili doğumuda özel oda isteyince sorunsuz olur inşallah . Allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin tabiki bebişlerde :)Orası neresi bebek yoğun bakım sadece devlette var.Bu kadar çok hasta ve suriyeli varken devlet hastanesine hayatta gitmem.En son annem gitti devlet hastanesine ben bir daha o kapıdan girmem dedi.Allah gerek etmesin inşallah.Benim bir hastanede ilk baktığım şey yenidoğan yoğun bakımı var mı oluyor?gittiğim medical parkta da var.Allah inşallah kimsenin yavrusunu oralara düşürmesin
Bende de var ayni sorun doğumdan sonra gidiyor dediler inşallah giderArkadaslar tuylenme sorunh yasayab var mi peki?
benim gobegim acayip tuy oldu ya sadece göbek cizgisi de degil yaygin bi sekilde.
Amin inşallah canımşehre göre değişiyor tabi
hmmm suriyeli işini hiç düşünmedim heryerde varlar artık. benımdoktorum iyi sağolsun cok ilgili doğumuda özel oda isteyince sorunsuz olur inşallah . Allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin tabiki bebişlerde :)
Buarada testlere çok para alıyorlar.Sizin gittiğiniz yerler.Ben kredi kartı extremi inceledim.3 doktor muyenesi kan idrar tahlilleri.Guatr ultrasonu,antitpo düzeyi kontrolü bunların hepsine ben bu ay 250 tl harcamışım.Yavrumun totosu saolsun.
Bugün dün akşamkinden vardı işte 2-3 dilim kadar.Çok yemek istedim ama yemedim.Kepekli tostumu ve yumurtamı yedim çıktım.
Canim bebeğinin cinsiyeti belli mi? Bak ben Oğlum Dada pasta aseriyordum. Şimdi bunda da pasta aseriyorum dr büyük ihtimal buda erkek dedi. Normalde de sevmem.acaba oglus mu seviyor
canım çok geçmiş olsun, umarım iyisindir şu an. nasıl oldu kanama durumun, inşallah tekrardan esi sağlığına kavuşursun, sen de bebişin de inşallah........
Ben artık devlete gidiyorum
Hem gebelik kontrollerim hem tiroid kontrollerim ve tüm testler ücretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?