Kurban olurum onları yaradana ben.Valla cinsiyetimiz belli değil ama ben yaşpastayı hep severim.Oğlum olmasını çok istiyorum.Ama Önceliğimiz hayırlısıyla sağlıklı olması.Canim bebeğinin cinsiyeti belli mi? Bak ben Oğlum Dada pasta aseriyordum. Şimdi bunda da pasta aseriyorum dr büyük ihtimal buda erkek dedi. Normalde de sevmem.acaba oglus mu seviyor
ilk gebeliğimde şeker gibi limon yedim oğlum oldu şimdide hep ekşi yiyorum tatlıyı görmek bile istemiyorum ama cinsiyeti henüz belli değil.Canim bebeğinin cinsiyeti belli mi? Bak ben Oğlum Dada pasta aseriyordum. Şimdi bunda da pasta aseriyorum dr büyük ihtimal buda erkek dedi. Normalde de sevmem.acaba oglus mu seviyor
bende normalde tatli yemem ve sevmemde simdi hep tatli ve dondurma yiyorum ama eksiyi de aseriyorum.canım bir gram tatlı istemiyor, dondurmaya bayılırdım aklımın ucundan bile geçmiyorm
canım bir gram tatlı istemiyor, dondurmaya bayılırdım aklımın ucundan bile geçmiyorm
Var özellikle akşamları şişlikten gerilip kaşınıyor bilemerhaba hanımlar.. karın şişliği ve gaz problemi yaşayan var mı? sıkılmaya basladım bu durumdan
Selam kızlar. Bizim bebeğimiz de ileride gidiyor şu anda. İleride fark kapanabiliyor ama. Benim ikinci gebeliğim olduğu için daha rahat bir hamilelik geçiriyorum. İlk üç ayda özellikle badem ve cevizi ihmal etmemek gerekiyor. Tatlıyı kestim. Ekmek yememeye çalışıyorum kilo da almadım henüz.hatta biraz verdim. Her gün yeşillik yemek lazım.
Şeker çıkmasın diye şimdiden uğraşıyorum çünkü gebelik şekeri zor birşey. İlk çocuğumda ilk 3 ay 3 kilo almıştım sonraki altı ay 2 kilo 750 gram aldım. Hep dikkat etmem gerekti. Bu sefer daha bilinçli bir hamilelik geçiriyorum. bakalım bu fıstığımı da Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek istiyorum.
Var özellikle akşamları şişlikten gerilip kaşınıyor bile
Arkadaslar tuylenme sorunh yasayab var mi peki?
benim gobegim acayip tuy oldu ya sadece göbek cizgisi de degil yaygin bi sekilde.
merhaba hanımlar.. karın şişliği ve gaz problemi yaşayan var mı? sıkılmaya basladım bu durumdan
Ya ben özele gidiyorum. Ama tahlillerimi devlette yaptiriyorum. Tahlil için özel e o kadar para verilir mi. Doğum um park hospital de olacak diye düşünüyordum. Ancak oranında yeni doğan ünitesi çok yetersiz olduğunu öğrendim. Belki de devlette doğumu mu yaparım. Inanin yeni doğan ünitesi çok önemli. Hastane seçiminde buna dikkat edin
hahaha aynı bende oyleyimDondurma sevmezdim hiç her aksam dondurma yer oldumm dayanamıyordum yemesem uyuyamiyirdum :) tatli ile hi aram olmadi cikolata almisligim yoktur bu yasima kadar cikolata yemek ne kelime yutuyorum resmen :) ne tuhaf
Canım bence bu söylediğin doktorla alakalı benim doktorum çok yoğun.Aynı katta 3 muayene odasını birden kullanıyor.Bir odadan diğerine geçiyor.Bütün tahlillerim yapıldı.TSH ım yüksek çıktı dahiliyeye yollandım kontrol altına alındı.Kilom ve tansiyonuma her kontrolümde bakılıyor.En son gittiğimde yuzun niye böyle dedi.Bulantıların mı çok yok yanıyor dedim.Ben söylemeden o soruyor.Ayrıca cep telefonumdan da ulaşıyorumbu özel hastane ve devlet hastanesı konusunda ben de bı seyler soylemek ıstıyorum. hamılelıgımı hastanelerde gecırmek ıstemedıgımden su ana kadar sadece 2 kere gıttım. bırı ozel bırı devlet. devlette kilodan tansıyona ıdrar ve kan tahlıllerıne kadar her şey yapılıyor. doktor detaylı soruyor. ama ozelde ultrasona sokup cıkarıyorlar. herhangı bır olcum yok. yanı en azından kılo tansıyon olcumu yapabılırdı. bir daha ozele gitmeyi dusunmuyorum.zaten buradaki (çanakkale) devlet hastanesinin kadın doğum hastanesi ayrı. her şey anne ve bebekler için.
Kizlar, sizde de kabizlik sorunu varmi ?
cok kotu bir sey ya, cok kilo aliyorum ben bu sekilde, önerisi olan varmi?
Canım bence bu söylediğin doktorla alakalı benim doktorum çok yoğun.Aynı katta 3 muayene odasını birden kullanıyor.Bir odadan diğerine geçiyor.Bütün tahlillerim yapıldı.TSH ım yüksek çıktı dahiliyeye yollandım kontrol altına alındı.Kilom ve tansiyonuma her kontrolümde bakılıyor.En son gittiğimde yuzun niye böyle dedi.Bulantıların mı çok yok yanıyor dedim.Ben söylemeden o soruyor.Ayrıca cep telefonumdan da ulaşıyorum
Bende çok oluyordu
Demir hapının yan etkisindemiş sanırım, hapı bıraktım kurtuldum
Bi de kuru kayısı yiyebilirsin iyi gelir
Yok ne yapabilirimki sabaha kadar iniyor doğal yollarla inşallah kocam duymuyordur diye dua ediyorumbi şey yapıyor musun bunun için ?
Dondurma sevmezdim hiç her aksam dondurma yer oldumm dayanamıyordum yemesem uyuyamiyirdum :) tatli ile hi aram olmadi cikolata almisligim yoktur bu yasima kadar cikolata yemek ne kelime yutuyorum resmen :) ne tuhaf
demir hapi bende yuttun ilk 7 hafta, birakali oldu nerdeyse 4-5 hafta. gecmedi bende cekirge
hergun kuru kayisi yiyem o zaman, tesekkur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?