2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bebeğinin cinsiyeti belli mi? Bak ben Oğlum Dada pasta aseriyordum. Şimdi bunda da pasta aseriyorum dr büyük ihtimal buda erkek dedi. Normalde de sevmem.acaba oglus mu seviyor
Kurban olurum onları yaradana ben.Valla cinsiyetimiz belli değil ama ben yaşpastayı hep severim.Oğlum olmasını çok istiyorum.Ama Önceliğimiz hayırlısıyla sağlıklı olması.

Canim bebeğinin cinsiyeti belli mi? Bak ben Oğlum Dada pasta aseriyordum. Şimdi bunda da pasta aseriyorum dr büyük ihtimal buda erkek dedi. Normalde de sevmem.acaba oglus mu seviyor
ilk gebeliğimde şeker gibi limon yedim oğlum oldu şimdide hep ekşi yiyorum tatlıyı görmek bile istemiyorum ama cinsiyeti henüz belli değil.

bu özel hastane ve devlet hastanesı konusunda ben de bı seyler soylemek ıstıyorum. hamılelıgımı hastanelerde gecırmek ıstemedıgımden su ana kadar sadece 2 kere gıttım. bırı ozel bırı devlet. devlette kilodan tansıyona ıdrar ve kan tahlıllerıne kadar her şey yapılıyor. doktor detaylı soruyor. ama ozelde ultrasona sokup cıkarıyorlar. herhangı bır olcum yok. yanı en azından kılo tansıyon olcumu yapabılırdı. bir daha ozele gitmeyi dusunmuyorum.zaten buradaki (çanakkale) devlet hastanesinin kadın doğum hastanesi ayrı. her şey anne ve bebekler için.

canım bir gram tatlı istemiyor, dondurmaya bayılırdım aklımın ucundan bile geçmiyorm

Dondurma sevmezdim hiç her aksam dondurma yer oldumm dayanamıyordum yemesem uyuyamiyirdum :) tatli ile hi aram olmadi cikolata almisligim yoktur bu yasima kadar cikolata yemek ne kelime yutuyorum resmen :) ne tuhaf

slm spekgoz, ilk hamileliginde 6 kilo mu aldin sadece???
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim

merhaba hanımlar.. karın şişliği ve gaz problemi yaşayan var mı? sıkılmaya basladım bu durumdan

Bende çok oldu çatlayacam sanıyordum, azaldı 16 haftadan sonra geçiyomuş..

Benim gittiğim hastane çok çıkarcıydı
Tahlili illa bugün burda yap yuoksa şöyle olur böyle olur gibi şeyler dediler
Dışarda yaptırcam desem bile sekreteri ekrandan not kağıdına yazıyo doğru yazıyosa
Yoksa herşeyleri kendi ekranında sana herhangi bi test vs. öneren belge vermiyorlardı
Bıraktım şükür

Bilmiyorum pek, sorarım yeni doğan ünitesi var mı arkadaşın tavsiye ettiği hastanede

Kizlar, sizde de kabizlik sorunu varmi ?
cok kotu bir sey ya, cok kilo aliyorum ben bu sekilde, önerisi olan varmi?

Canım bence bu söylediğin doktorla alakalı benim doktorum çok yoğun.Aynı katta 3 muayene odasını birden kullanıyor.Bir odadan diğerine geçiyor.Bütün tahlillerim yapıldı.TSH ım yüksek çıktı dahiliyeye yollandım kontrol altına alındı.Kilom ve tansiyonuma her kontrolümde bakılıyor.En son gittiğimde yuzun niye böyle dedi.Bulantıların mı çok yok yanıyor dedim.Ben söylemeden o soruyor.Ayrıca cep telefonumdan da ulaşıyorum

Kizlar, sizde de kabizlik sorunu varmi ?
cok kotu bir sey ya, cok kilo aliyorum ben bu sekilde, önerisi olan varmi?

Bende çok oluyordu
Demir hapının yan etkisindemiş sanırım, hapı bıraktım kurtuldum
Bi de kuru kayısı yiyebilirsin iyi gelir

Beni dahiliye ayrıca endokrin uzmanına yönlendirdi
3 haftada bir kontrole gidiyorum kan veriyorum TSH yüksek çıktığı için şimdi normale döndü şükür

Bende çok oluyordu
Demir hapının yan etkisindemiş sanırım, hapı bıraktım kurtuldum
Bi de kuru kayısı yiyebilirsin iyi gelir

demir hapi bende yuttun ilk 7 hafta, birakali oldu nerdeyse 4-5 hafta. gecmedi bende cekirge
hergun kuru kayisi yiyem o zaman, tesekkur canim

Dondurma sevmezdim hiç her aksam dondurma yer oldumm dayanamıyordum yemesem uyuyamiyirdum :) tatli ile hi aram olmadi cikolata almisligim yoktur bu yasima kadar cikolata yemek ne kelime yutuyorum resmen :) ne tuhaf

devamlı canım eksı tuzlu şeyler çekiyor meyve sularını bıle ekşi içiyorum. çikolata severdım tutkunu değildim ama sımdı dolapta tursu goreyım bıraz tanesınden bıraz suyundan mutlaka ıcerım

demir hapi bende yuttun ilk 7 hafta, birakali oldu nerdeyse 4-5 hafta. gecmedi bende cekirge
hergun kuru kayisi yiyem o zaman, tesekkur canim

Kabızlık hamilelikte daha zormuş
O yüzden dikkat et
Ayran da iyi gelir
Bi de bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…