- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
bende normalde tatli yemem ve sevmemde simdi hep tatli ve dondurma yiyorum ama eksiyi de aseriyorum.
ya ekşi meyve suyu bulamıyorumki hepsi tatlı ve çok tatlı geliyor çareyi vişne suyunda buldum ki hayatta vişne suyu içmeyen ben kendime şaşıyorum:) markette resmen ekşi ne var diye dolanıp duruyorum. ne alıyorsun tavsiyen varmı. tabi favorim ekşi elma.devamlı canım eksı tuzlu şeyler çekiyor meyve sularını bıle ekşi içiyorum. çikolata severdım tutkunu değildim ama sımdı dolapta tursu goreyım bıraz tanesınden bıraz suyundan mutlaka ıcerım
hahaha ne hallerdeyiz yahudevamlı canım eksı tuzlu şeyler çekiyor meyve sularını bıle ekşi içiyorum. çikolata severdım tutkunu değildim ama sımdı dolapta tursu goreyım bıraz tanesınden bıraz suyundan mutlaka ıcerım
Kesinlikle ticari amaçlı birçok şey özelde..
merhaba hanımlar.. karın şişliği ve gaz problemi yaşayan var mı? sıkılmaya basladım bu durumdan
Benim de 1.34 çok sukurBeni dahiliye ayrıca endokrin uzmanına yönlendirdi
3 haftada bir kontrole gidiyorum kan veriyorum TSH yüksek çıktığı için şimdi normale döndü şükür
Bende ozele gidiyorum devlet icin hafta ici izin almam gerekiyor çünkü isyerimde cok uzak sabah haledip isede donemiyorum yani oyuzden ozel tercih ettim ama benim bi sansimda ozel saglik sigortamin olmasi ama mesela bazi seyleri bunlarida yaptirsammi baktirsammi dediğim seyler oldu doktorum illa istiyorsan olur ama bu tahliller yeterli gerek yok bence bosuna para odeme dedifi seyler oldu
Benim de 1.34 çok sukur
ya ekşi meyve suyu bulamıyorumki hepsi tatlı ve çok tatlı geliyor çareyi vişne suyunda buldum ki hayatta vişne suyu içmeyen ben kendime şaşıyorum:) markette resmen ekşi ne var diye dolanıp duruyorum. ne alıyorsun tavsiyen varmı. tabi favorim ekşi elma.
Benimki 50 mg
Buarada ben ciğer sevmem tutturdu ciğer kebabı yedim pazar günü. Yememek lazımmış bide. Yedim gitti valla
Canım bence bu söylediğin doktorla alakalı benim doktorum çok yoğun.Aynı katta 3 muayene odasını birden kullanıyor.Bir odadan diğerine geçiyor.Bütün tahlillerim yapıldı.TSH ım yüksek çıktı dahiliyeye yollandım kontrol altına alındı.Kilom ve tansiyonuma her kontrolümde bakılıyor.En son gittiğimde yuzun niye böyle dedi.Bulantıların mı çok yok yanıyor dedim.Ben söylemeden o soruyor.Ayrıca cep telefonumdan da ulaşıyorum
kızlar herkese sağlıklı gebelikler uzun zamandır giremiyordumbaya kötüydüm hoş hala öyleyim bu bulantı ve kusmalar mahvetti beni yetmezmiş gibi tansiyonumda yerlerde 9/6 yükselmiyo pek bunlara alışmışken az önce tahlil sonuçlarımı aldım sağolsun sağlık ocağındaki doktor moralimi halletti kanım çok düşükmüş şekerim sınırdaymış hamilelik dönemi diyabet hastası olabilirmişim sadece açlık kan şekerinden çıkarmı yahu bu sonuç?
aaa neden yememek lazım ciğer bende geçen yedim ? severım hamıle kalmadan oncede severdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?