2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim canım et istiyor turşu falan yok hiç istemiyor canım annemde şaşırıyor nasıl bir çocuk olcak bu diye bide böyle sütlü tatlılar istiyor canım.

ya ekşi meyve suyu bulamıyorumki hepsi tatlı ve çok tatlı geliyor çareyi vişne suyunda buldum ki hayatta vişne suyu içmeyen ben kendime şaşıyorum:) markette resmen ekşi ne var diye dolanıp duruyorum. ne alıyorsun tavsiyen varmı. tabi favorim ekşi elma.

Kesinlikle ticari amaçlı birçok şey özelde..

Bende ozele gidiyorum devlet icin hafta ici izin almam gerekiyor çünkü isyerimde cok uzak sabah haledip isede donemiyorum yani oyuzden ozel tercih ettim ama benim bi sansimda ozel saglik sigortamin olmasi ama mesela bazi seyleri bunlarida yaptirsammi baktirsammi dediğim seyler oldu doktorum illa istiyorsan olur ama bu tahliller yeterli gerek yok bence bosuna para odeme dedifi seyler oldu

Çok az kilo alanda da gebelik şekeri çıkabiliyor fazla kilo alanda da. Bu yapısal bence. Allahtan doğumdan sonra geçiyor. Hem kilo alımı hem şeker konularında benim doktorum çok titiz davranıyor. Hamilelik süreci sağlığımıza çok çok dikkat etmemiz gereken bir dönem. Arada kaçamak yapılır belki ama mümkün olduğunca yediğimize içtiğimize dikkat etmemiz lazım. Sonuçta doğum sonrası 6-7 kilonun fazlası bizde kalacak. Bir de pozitif düşünmek, stresten uzak olmak da çok önemli.

Senin doktorun iyi niyetliymiş demek

Buarada ben ciğer sevmem tutturdu ciğer kebabı yedim pazar günü. Yememek lazımmış bide. Yedim gitti valla

bende visne alıyorum birde geçen sanırım uludağ ın greyfurt suyu vardı bıraz acı bıraz eksı :)

kızlar herkese sağlıklı gebelikler uzun zamandır giremiyordum baya kötüydüm hoş hala öyleyim bu bulantı ve kusmalar mahvetti beni yetmezmiş gibi tansiyonumda yerlerde 9/6 yükselmiyo pek bunlara alışmışken az önce tahlil sonuçlarımı aldım sağolsun sağlık ocağındaki doktor moralimi halletti kanım çok düşükmüş şekerim sınırdaymış hamilelik dönemi diyabet hastası olabilirmişim sadece açlık kan şekerinden çıkarmı yahu bu sonuç?

Bende oyle dusunuyorum canim doktor ile alakali ,olcum yapilmio demis bi arkadas her gitmemde tansiyon kilo olcuyorlar genel olarak gunumu nasil gecirdigimi sorar hep doktorum bilanti varmi yokmu neler yaşayacağımi soyler ,ve ben kanama sebebi ile bi kackere acil gittim muayenede oldum ücrette almadilar muayenem uzerinden 15 gunde gecmisti almalari gerekiodu kac kere kanama sebebi ile gittiysem bu ozel acil bi durum ucret odemenize gerek yok dediler

Çok geçmiş olsun
Benim hiç tansiyonuma bakılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…