2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Siz hazırlık yapıyo musunuz
Ben daha ne kendime ne bebeğe bir çöp almadım
Cinsiyetini bilmiyorum bilsem de 7.aydan sonra almayı düşünüyorum, hayatta herşey kısmet nasılsa...

yemek degil de cigere dokunduktan sonra vucudunun herhangi bir yerine surersen bebegin orasinda kahverengi leke oluyor diyorlar ama bilmiorm ne kdr dogru dikkat etmek lazm

Bikav tanidigim ciger yikamis fln ellemeyin derler hamilr iken cigere ve cocuklarin bazi yerlerinde resmen ciger gibi derlerya kipkirmizi leke olanlar var bizzat cocuklari gordum :s

Cinsiyetini bilmiyorum bilsem de 7.aydan sonra almayı düşünüyorum, hayatta herşey kısmet nasılsa...

bende bir sey almadım aslında almak ıstıyorumda dedıgın gıbı cınsyetı bellı degıl ıkılı testte kız yuksek ıhtımal demislerdi ama bebegımın bır bıberonu emzıgı bıde tulumu var hedıye geldı. kendımede 2 tısort bır pantolon aldım ama daha gıymedım penye kısmının lastıklerı kasındırıyor

Çok yakinimin canimin ,yasadigi bazi seylere tanik oldugumdan bende 7.aydan once bise almayi düşünmüyorum acikcasi.hersry kismet gercekten Rabbim saglikla nasip etsun ins

Kimi doktor yanılabiliyor bi de
Güvenip herşeyi tamamlarsak aksi olursa da herşey boşa gider zaten

He kendime aldim pantolin ozellikle cunku benim pantolonlarim dar tam uzerime oturuo siskinlik fln giyemiyorum artik bide dar giyinmeyin deniliyor zaten

canım simdi baktım benim TSH değerim TSH 3.53 mIU/L 0.34 - 5.6 çok mu sizce bişi söylemediler bana ama

İlk gittiğimizde kan ve idrara bakılıyo ya
O zaman benim TSH 6,12 çıktı normal aralığı 4,20 aslında
Dahiliye ve ordan endokrinolojiye sevk edildim, gebelikte 4,20 değil 2,50 dendi bana ?

He kendime aldim pantolin ozellikle cunku benim pantolonlarim dar tam uzerime oturuo siskinlik fln giyemiyorum artik bide dar giyinmeyin deniliyor zaten

Benimkiler düşük bel olduğundan rahatsız etmiyor hala giyiniyorum ama heves edip bi tane önü bebekli tişörtlerden almıştım , karnım çıkarsa giyecem

Ben çalışıyorum

Bende çalışıyorum canım yillardiiirrrr hemde suan vc harici kalkmam yasak ondan yatiyorum hep isimde oturarak lastikli pantolonlarla rahat ediyorum hep oturdugum icin dusul bellerde rahatsiz etmeye başlamıştı aldimda giyemiyorum işte yattigimdan surekli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…