yemek degil de cigere dokunduktan sonra vucudunun herhangi bir yerine surersen bebegin orasinda kahverengi leke oluyor diyorlar ama bilmiorm ne kdr dogru dikkat etmek lazmaaa neden yememek lazım ciğer bende geçen yedim ? severım hamıle kalmadan oncede severdım
Çok geçmiş olsun
Benim hiç tansiyonuma bakılmadı
yemek degil de cigere dokunduktan sonra vucudunun herhangi bir yerine surersen bebegin orasinda kahverengi leke oluyor diyorlar ama bilmiorm ne kdr dogru dikkat etmek lazm
Ay bende arnavut cigeri istiyorummmmn(((
yemek degil de cigere dokunduktan sonra vucudunun herhangi bir yerine surersen bebegin orasinda kahverengi leke oluyor diyorlar ama bilmiorm ne kdr dogru dikkat etmek lazm
Siz hazırlık yapıyo musunuz
Ben daha ne kendime ne bebeğe bir çöp almadım
Cinsiyetini bilmiyorum bilsem de 7.aydan sonra almayı düşünüyorum, hayatta herşey kısmet nasılsa...
Cinsiyetini bilmiyorum bilsem de 7.aydan sonra almayı düşünüyorum, hayatta herşey kısmet nasılsa...
bende bir sey almadım aslında almak ıstıyorumda dedıgın gıbı cınsyetı bellı degıl ıkılı testte kız yuksek ıhtımal demislerdi ama bebegımın bır bıberonu emzıgı bıde tulumu var hedıye geldı. kendımede 2 tısort bır pantolon aldım ama daha gıymedım penye kısmının lastıklerı kasındırıyor
canım simdi baktım benim TSH değerim TSH 3.53 mIU/L 0.34 - 5.6 çok mu sizce bişi söylemediler bana amaBenim 125 mg
Çünkü ilk başlar çok yüksekti 6,12 gibi.. 2,50 den aşağı gdüşmeli TSH gebelikte dediler
Kimi doktor yanılabiliyor bi de
Güvenip herşeyi tamamlarsak aksi olursa da herşey boşa gider zaten
canım simdi baktım benim TSH değerim TSH 3.53 mIU/L 0.34 - 5.6 çok mu sizce bişi söylemediler bana ama
He kendime aldim pantolin ozellikle cunku benim pantolonlarim dar tam uzerime oturuo siskinlik fln giyemiyorum artik bide dar giyinmeyin deniliyor zaten
vallahi yapanda güzell yapar hanii
Benimkiler düşük bel olduğundan rahatsız etmiyor hala giyiniyorum ama heves edip bi tane önü bebekli tişörtlerden almıştım , karnım çıkarsa giyecem
Ben bayadir evde yattigimdan giyinmemede gerek kalmio
inşallah bir gün gidersek
inşallah bir gün gidersek
Ben çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?