Bende çalışıyorum canım yillardiiirrrr hemdesuan vc harici kalkmam yasak ondan yatiyorum hep isimde oturarak lastikli pantolonlarla rahat ediyorum hep oturdugum icin dusul bellerde rahatsiz etmeye başlamıştı aldimda giyemiyorum işte yattigimdan surekli:)
İstanbul da ki annişler herkes rahatlayınca bi buluşsak mı ne dersiniz?
Bizim niyetimiz vardi ki kanama pronlemi yatak istirahati hoc biyere gidemiyorum dugunler dernekler hicbiseye gidemedim.tatilimide iptal ettik dogsun saplak atcam dotune:)))
Çok geçmiş olsun
Kk dan bi arkadaşta böyleydi
Doktorun tavsiyelerine uydu çok şükür nurtopu gibi oğlu oldu
Darısı başına, kendine dikkat et yeter
aman sağsalim doğsunlarda onu görünce geri kalan 9 ayı unutursun herhalde
Sagol canim ediyorum hic kalkmiyorum kanama alanim cok buyukmus kendi basima donmek kalkmak bile yasak hic zorlamamam gerekiomus karni kasiklari iste :s kontrole gittim hala kuculme bile yok hayirlisi hersey Allah tan doktor iyi konustu cok sukur kisa surede atlaticam ins inaniyorum :)
Çiğ et mantığı hani ciğer biraz sulu kalır ya o yüzdenaaa neden yememek lazım ciğer bende geçen yedim ? severım hamıle kalmadan oncede severdım
bilmem ki canım benimde öyle bişey hissettiğim yok elimi Koyunca damar atıyo sadece ama o herkeste oluyormuş daha çok minikler pek sanmıyorum hareketlerini hissedebilcemiğizi benimde ilk bebeğim :))Benim 14.haftada bişey hissetmiyorum doktor kiz büyük ihtimalle dedi ondanmi acaba bi de ilk bebeğim
Çok sevindim masallahikili test sonucumuzu aldık cok şükür her şey iyi.göbeğimi sordum evet hamile göbeği dedi.gazım olmadığını biliyorum zaten dr da teyit etti niye ama dedim.oğlumda cok gec çıkmıştı dedim.ikinciler daha erken çıkar dedi.resim çektim aslında size eklemek için ama oğlum telefonumu suan zaptettiği için yükleyemiyorum.
Bol bol da dua et şifa Allah'tan nasılsa
Bende de tiroid sorunu var
Hayırlısı ile sağ salim kurtulsak bebeklerimizle beraber
kızlar ben size basımdan gecenleri anlatayım kanamam var dıye 2 haftadır yatııyordum.doktorlar dusuk tehlıkesi dıyorlardı.yaz tatılı ıcın gıttıgım akhısardakı doktor hem dıs gebelık hemde normal gebelıgım oldugunu soyledı.annenın hayatının daha onemlı oldugunu acılen ege unı. gıtmem gerektıgını soyledı.nasıl korktum bılemezsınız.2.bebgımı de kaybetme ıhtımalım oldugunu soyledıler ama ıyı ellerde allahın da ıznıyle amelıyat sonrası hala bebısım yasıyor.sımdı bursa ya dondum artık bugun erkek olabılır dedı.beraberce cıkıntıyı gorduk.allah benım yasadıklarımı kımseye yasatmasınnnn.milyonda bır oluyormus bu durum dusunebiliyor musunuz???
sagol canımmmmm.cok gecmis olsun Rabbim sana bu korkularin tekrarini yasatmasin maşallah sana bebegine Rabbim ol derse hersey oluyor canim Allah sana bağışladı bebisini cok sukur.banada dr cikintiyi gosterdi iki hafya sonra kesinlesir dedi ama çok belli bi bakışta anlasilio ultrasondan bile:)
kızlar ben size basımdan gecenleri anlatayım kanamam var dıye 2 haftadır yatııyordum.doktorlar dusuk tehlıkesi dıyorlardı.yaz tatılı ıcın gıttıgım akhısardakı doktor hem dıs gebelık hemde normal gebelıgım oldugunu soyledı.annenın hayatının daha onemlı oldugunu acılen ege unı. gıtmem gerektıgını soyledı.nasıl korktum bılemezsınız.2.bebgımı de kaybetme ıhtımalım oldugunu soyledıler ama ıyı ellerde allahın da ıznıyle amelıyat sonrası hala bebısım yasıyor.sımdı bursa ya dondum artık bugun erkek olabılır dedı.beraberce cıkıntıyı gorduk.allah benım yasadıklarımı kımseye yasatmasınnnn.milyonda bır oluyormus bu durum dusunebiliyor musunuz???
insallah canım.hepimize nasip etsın ınsallahCok gecmis olsun cok ilginc bir durum allah ne güzel bebegini sana bagislamis.kucagina almayida nasip eder insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?