2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun
Kk dan bi arkadaşta böyleydi
Doktorun tavsiyelerine uydu çok şükür nurtopu gibi oğlu oldu
Darısı başına, kendine dikkat et yeter

Çok geçmiş olsun
Kk dan bi arkadaşta böyleydi
Doktorun tavsiyelerine uydu çok şükür nurtopu gibi oğlu oldu
Darısı başına, kendine dikkat et yeter

Sagol canim ediyorum hic kalkmiyorum kanama alanim cok buyukmus kendi basima donmek kalkmak bile yasak hic zorlamamam gerekiomus karni kasiklari iste :s kontrole gittim hala kuculme bile yok hayirlisi hersey Allah tan doktor iyi konustu cok sukur kisa surede atlaticam ins inaniyorum :)

Bol bol da dua et şifa Allah'tan nasılsa
Bende de tiroid sorunu var
Hayırlısı ile sağ salim kurtulsak bebeklerimizle beraber

Benim 14.haftada bişey hissetmiyorum doktor kiz büyük ihtimalle dedi ondanmi acaba bi de ilk bebeğim
bilmem ki canım benimde öyle bişey hissettiğim yok elimi Koyunca damar atıyo sadece ama o herkeste oluyormuş daha çok minikler pek sanmıyorum hareketlerini hissedebilcemiğizi benimde ilk bebeğim :))

ikili test sonucumuzu aldık cok şükür her şey iyi.göbeğimi sordum evet hamile göbeği dedi.gazım olmadığını biliyorum zaten dr da teyit etti niye ama dedim.oğlumda cok gec çıkmıştı dedim.ikinciler daha erken çıkar dedi.resim çektim aslında size eklemek için ama oğlum telefonumu suan zaptettiği için yükleyemiyorum.

Tiroid sorunu çok önemli değil önlemini aldık 2.5 un altı na düşürdü çok sukur Allah izin verirse 12 haftadan sonra kendi tiroid ini üretecek zaten

C
Çok sevindim masallah

Bol bol da dua et şifa Allah'tan nasılsa
Bende de tiroid sorunu var
Hayırlısı ile sağ salim kurtulsak bebeklerimizle beraber

Kesinlikle canim ilacim duadir beni ferahlatanda Rabbim hayırlısini nasip etsin yeter .sanada cok gecmis olsun ins cok sorun yaratmaz bu sana.az once yazmışsın tsh mi sadece bende bakim bi testime merakettim kac bu kan testlerinde yapilan dimi

kızlar ben size basımdan gecenleri anlatayım kanamam var dıye 2 haftadır yatııyordum.doktorlar dusuk tehlıkesi dıyorlardı.yaz tatılı ıcın gıttıgım akhısardakı doktor hem dıs gebelık hemde normal gebelıgım oldugunu soyledı.annenın hayatının daha onemlı oldugunu acılen ege unı. gıtmem gerektıgını soyledı.nasıl korktum bılemezsınız.2.bebgımı de kaybetme ıhtımalım oldugunu soyledıler ama ıyı ellerde allahın da ıznıyle amelıyat sonrası hala bebısım yasıyor.sımdı bursa ya dondum artık bugun erkek olabılır dedı.beraberce cıkıntıyı gorduk.allah benım yasadıklarımı kımseye yasatmasınnnn.milyonda bır oluyormus bu durum dusunebiliyor musunuz???

cok gecmis olsun Rabbim sana bu korkularin tekrarini yasatmasin maşallah sana bebegine Rabbim ol derse hersey oluyor canim Allah sana bağışladı bebisini cok sukur.banada dr cikintiyi gosterdi iki hafya sonra kesinlesir dedi ama çok belli bi bakışta anlasilio ultrasondan bile:)

sagol canımmmmm.

Cok gecmis olsun cok ilginc bir durum allah ne güzel bebegini sana bagislamis.kucagina almayida nasip eder insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…