2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok cok geçmiş olsun şaştım Allah bebeğine sağlık versin hayırlısıyla gelsin inşallah

AMİN Canım

Bende yazmıyordu, ense kalınlığı da 1,8mm çıkmıştı

Amin inşallah

Benim de ense kalinligi 1,8 cikti ve kan tahlili sonucumu biraz endiseli bekliyorum acaba bu ense kalinligi olcudu karma sonucun risk oranini yukseltir mi diye.. Senin karma sonucun 1/ kac cikmistii?

Ben de medipole gidiyorum, ikili test disindaki tum tahlillerimi saglik ocagi ya da polikliniklerde ucretsiz yaptirip goturdum hatta doktor istemeden herseyi onceden yaptirmistim gebelik testiyle ayni anda. Tr'nin en iyi ikinci yeni dogan unitesi oldugu soyleniyor

Biri beylikduzunde hastane sormustu ama geri bulamadim medilife da burcu betul kazdal a gidiyorum memnunum daha once medicana internationa a baska bir sey icin gitmiştim hem muayene hem tahlil cok pahali geldi oglumda dogum icin aradim ucuk fiyat verdilerdi

Ben de Yeditepe Üni hastanesine gidiyorum. Özel hastane. Doktorumdan çok memnunum. Hiç gereksiz tetkik istemedi. İlk öğrendiğimde devlet hastanesinde kan tahlili yapılmıştı. O nedenle kendisi tekrar istemedi. Sadece kan uyuşmazlığı testi yaptık tahlil olarak henüz. Yani her hastane ya da her doktor aynı değil. Bu arada benimle yakın tarihte olanlar varsa detaylı usg için (ense kalınlığı ölçümü) ne zamana tarih aldınız. Ben 9 eylüle aldım. Dr uygun tarih dedi.

Bir de kanama alanı vardı. O geçmiş çok şükür Allah'ıma. Ama rahimde kasılma var dedi. Progestana devam edecekmişim. Yasaklar aynen devam ediyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?

inşallah tez zamanda kanaman durur cnmm

geçmiş olsun cnm hem sen hemde bebiş iyisiniz sevindim, insan azıcık ters harekette ay bişey oldumu telaşına kapılırken bu kadar şey yaşamak çok zor olmalı, bundan sonra inşallah hamileliğinin tadını doya doya çıkartırsın

arkadaşlar bebiş için ayrıntılı ultrasonu ist da nerde yaptırdınız? yardımci olurmusunuz dr. 4 haft
yapılacak dedi fakat şimdiden araştırmaya başladım çok pahalı fiyatı uygun bir yer arıyom

arkadaşlar bebiş için ayrıntılı ultrasonu ist da nerde yaptırdınız? yardımci olurmusunuz dr. 4 haft
yapılacak dedi fakat şimdiden araştırmaya başladım çok pahalı fiyatı uygun bir yer arıyom

Ayrintili ultrasonun ozelligi ne organlarini gormek mi duyuyorum sagdan soldan bugun doktoruma sordum ben bakiyorum zaten benim uzmanlik alanim o perinatologum ben dedi ikili teste gittigimde mide bagirsak gosterdi ama ben anlamadim tabi bide cinsel organ kisminda cizgi gosterdi bak kiza benziyo dedi ama ayrintilida baska ne var her doktor bakamiyomuko

Benim oglumda kendi dr um bakmisti iyi bir ultrason cihazi vardi organlarin olcusu calismasi vs bakılıyor bazi dr kendi yapiyor bazisi perinatalog a yonlendiriyor bu ayrintili ultrason da cinsiyete ait yumurtalik testis vs de bakılıyor.biz de irsi kalp rahatsizligi var dogustan cogu kisinin delik bu nedenle yaptirmistim dr suphe duymadiydi bizim gibi bir durumda cocuk lardiyologu vs ine yonlendiriyor

Hmm tesekkur ederim o zaman doktorumun dedigiyle bahsettiginiz sey ayni benim doktorda birinin bebeginin kalp sorununu cozmus kapisinda beklerken biri ayrintili ultrason icin geldim doktorum ona yonlenfirdi dedi de merak ettim banada yapcakmi diye ben hep bakiyorum diyince sasirdim demek boyle biseymis

Bugun ikili testimide gosterdim 1:10000 cikmisti kombineyle trisomy doktor iyi dedi he risk yokmu yuzde yuz yok diyemem her zaman var ama dusuk dedi 3 lu 4 lu yaptirmicakmis darisi hepinizin basina

Merhaba herkese. Maalesef iki hafta önce 11 haftalıkken cennet kokulu bebeğim melek oldu. Normal kontrole gittik ve o pıtır pıtır atan kalbi durmuştu. Küretajla alındı bebeğim. İki haftadır ne ölüyüm ne diri. ... Öylesine yaşıyorum sanki. Bu bebeği çok istemiştim. Sanırım bu yüzden allah beni en çok istediğim şeyle sınadı. Çok zor anlatılamaz şeyler... Maalesef 2015 mart annesi olamayacağım. Allah size ve bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin...

Cok üzüldüm gercekten Allah im sana sabir versin yasadigin bu acıyı unuttursun Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin bebegini sana

Canim benim rabbim sana sabir versin bir melegin annesi oldun sen artik insallah en kisa zamanda saglikli bir bebegin olur Allah im kimseye gistermesin bu son olsun insallah en sin kotu haberimiz bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…