cok cok geçmiş olsun şaştım Allah bebeğine sağlık versin hayırlısıyla gelsin inşallahkızlar ben size basımdan gecenleri anlatayım kanamam var dıye 2 haftadır yatııyordum.doktorlar dusuk tehlıkesi dıyorlardı.yaz tatılı ıcın gıttıgım akhısardakı doktor hem dıs gebelık hemde normal gebelıgım oldugunu soyledı.annenın hayatının daha onemlı oldugunu acılen ege unı. gıtmem gerektıgını soyledı.nasıl korktum bılemezsınız.2.bebgımı de kaybetme ıhtımalım oldugunu soyledıler ama ıyı ellerde allahın da ıznıyle amelıyat sonrası hala bebısım yasıyor.sımdı bursa ya dondum artık bugun erkek olabılır dedı.beraberce cıkıntıyı gorduk.allah benım yasadıklarımı kımseye yasatmasınnnn.milyonda bır oluyormus bu durum dusunebiliyor musunuz???
AMİN Canımkızlar ben size basımdan gecenleri anlatayım kanamam var dıye 2 haftadır yatııyordum.doktorlar dusuk tehlıkesi dıyorlardı.yaz tatılı ıcın gıttıgım akhısardakı doktor hem dıs gebelık hemde normal gebelıgım oldugunu soyledı.annenın hayatının daha onemlı oldugunu acılen ege unı. gıtmem gerektıgını soyledı.nasıl korktum bılemezsınız.2.bebgımı de kaybetme ıhtımalım oldugunu soyledıler ama ıyı ellerde allahın da ıznıyle amelıyat sonrası hala bebısım yasıyor.sımdı bursa ya dondum artık bugun erkek olabılır dedı.beraberce cıkıntıyı gorduk.allah benım yasadıklarımı kımseye yasatmasınnnn.milyonda bır oluyormus bu durum dusunebiliyor musunuz???
tez zamanda şifa versinAMİN Canım
ben de gordum ama sız herkese soylemeyın dedı doktor.yakınlarıma soylemem daha saglıkla olsun da...
Bende yazmıyordu, ense kalınlığı da 1,8mm çıkmıştı
Amin inşallah
Ya ben özele gidiyorum. Ama tahlillerimi devlette yaptiriyorum. Tahlil için özel e o kadar para verilir mi. Doğum um park hospital de olacak diye düşünüyordum. Ancak oranında yeni doğan ünitesi çok yetersiz olduğunu öğrendim. Belki de devlette doğumu mu yaparım. Inanin yeni doğan ünitesi çok önemli. Hastane seçiminde buna dikkat edin
inşallah tez zamanda kanaman durur cnmmSagol canim ediyorum hic kalkmiyorum kanama alanim cok buyukmus kendi basima donmek kalkmak bile yasak hic zorlamamam gerekiomus karni kasiklari iste :s kontrole gittim hala kuculme bile yok hayirlisi hersey Allah tan doktor iyi konustu cok sukur kisa surede atlaticam ins inaniyorum :)
geçmiş olsun cnm hem sen hemde bebiş iyisiniz sevindim, insan azıcık ters harekette ay bişey oldumu telaşına kapılırken bu kadar şey yaşamak çok zor olmalı, bundan sonra inşallah hamileliğinin tadını doya doya çıkartırsınkızlar ben size basımdan gecenleri anlatayım kanamam var dıye 2 haftadır yatııyordum.doktorlar dusuk tehlıkesi dıyorlardı.yaz tatılı ıcın gıttıgım akhısardakı doktor hem dıs gebelık hemde normal gebelıgım oldugunu soyledı.annenın hayatının daha onemlı oldugunu acılen ege unı. gıtmem gerektıgını soyledı.nasıl korktum bılemezsınız.2.bebgımı de kaybetme ıhtımalım oldugunu soyledıler ama ıyı ellerde allahın da ıznıyle amelıyat sonrası hala bebısım yasıyor.sımdı bursa ya dondum artık bugun erkek olabılır dedı.beraberce cıkıntıyı gorduk.allah benım yasadıklarımı kımseye yasatmasınnnn.milyonda bır oluyormus bu durum dusunebiliyor musunuz???
arkadaşlar bebiş için ayrıntılı ultrasonu ist da nerde yaptırdınız? yardımci olurmusunuz dr. 4 haft
yapılacak dedi fakat şimdiden araştırmaya başladım çok pahalı fiyatı uygun bir yer arıyom
Hmm tesekkur ederim o zaman doktorumun dedigiyle bahsettiginiz sey ayni benim doktorda birinin bebeginin kalp sorununu cozmus kapisinda beklerken biri ayrintili ultrason icin geldim doktorum ona yonlenfirdi dedi de merak ettim banada yapcakmi diye ben hep bakiyorum diyince sasirdim demek boyle biseymisBenim oglumda kendi dr um bakmisti iyi bir ultrason cihazi vardi organlarin olcusu calismasi vs bakılıyor bazi dr kendi yapiyor bazisi perinatalog a yonlendiriyor bu ayrintili ultrason dyapcakmi diye ete ait yumurtalik testis vs de bakılıyor.biz de irsi kalp rahatsizligi var dogustan cogu kisinin delik bu nedenle yaptirmistim dr suphe duymadiydi bizim gibi bir durumda cocuk lardiyologu vs ine yonlendiriyor
Merhaba herkese. Maalesef iki hafta önce 11 haftalıkken cennet kokulu bebeğim melek oldu. Normal kontrole gittik ve o pıtır pıtır atan kalbi durmuştu. Küretajla alındı bebeğim. İki haftadır ne ölüyüm ne diri. ... Öylesine yaşıyorum sanki. Bu bebeği çok istemiştim. Sanırım bu yüzden allah beni en çok istediğim şeyle sınadı. Çok zor anlatılamaz şeyler... Maalesef 2015 mart annesi olamayacağım. Allah size ve bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin...
Canim benim rabbim sana sabir versin bir melegin annesi oldun sen artik insallah en kisa zamanda saglikli bir bebegin olur Allah im kimseye gistermesin bu son olsun insallah en sin kotu haberimiz bu olsunMerhaba herkese. Maalesef iki hafta önce 11 haftalıkken cennet kokulu bebeğim melek oldu. Normal kontrole gittik ve o pıtır pıtır atan kalbi durmuştu. Küretajla alındı bebeğim. İki haftadır ne ölüyüm ne diri. ... Öylesine yaşıyorum sanki. Bu bebeği çok istemiştim. Sanırım bu yüzden allah beni en çok istediğim şeyle sınadı. Çok zor anlatılamaz şeyler... Maalesef 2015 mart annesi olamayacağım. Allah size ve bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?