Merhaba herkese. Maalesef iki hafta önce 11 haftalıkken cennet kokulu bebeğim melek oldu. Normal kontrole gittik ve o pıtır pıtır atan kalbi durmuştu. Küretajla alındı bebeğim. İki haftadır ne ölüyüm ne diri. ... Öylesine yaşıyorum sanki. Bu bebeği çok istemiştim. Sanırım bu yüzden allah beni en çok istediğim şeyle sınadı. Çok zor anlatılamaz şeyler... Maalesef 2015 mart annesi olamayacağım. Allah size ve bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin...
Günaydın arkadaslar hayirli cumalar .bizim icin dua edin lutfen bugun kontrolum var inşallah kanama alanlarim gecmis bebegim iyidir.
Aminn canimm ins iyi haberlerle gel hadi hayirlisi Rabbim yuzunu guldursun.kanama alanin neredeydi senin canim ?
Kesenin ustunde ve arkasinda iki yerde canim pazartesi is baslicak insallah atlatmisimdir rapor almak istemiyorum simdiden
Himm benimde kese arkası ve yaninda biraz asagu doğru biyerde Rabbim bize ve yardim isteyen herkesin yar ve yardimcisi olsun ins kapanmistir banada umut olursun ins iyi haberlerinle canim.isyerinden sorun mu oluyor rapor canim?buraz daha dinlensen aslinda kapannmis olsa bile
geçmiş olsunGünaydın kızlar dün gece farkettiğim gibi boğazım yanıyor ilaç kullanamıyorum bende sabah ılık ballı süt içtim biraz yumulattı sanki başka önerileriniz var mı? Bu arada cuma vakti Allah herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diye duamızı edelim. Evladını kaybedenlerede inşallah en kısa zamanda çocuk nasip etsin
teşekkürlerAyrintili ultrasonun ozelligi ne organlarini gormek mi duyuyorum sagdan soldan bugun doktoruma sordum ben bakiyorum zaten benim uzmanlik alanim o perinatologum ben dedi ikili teste gittigimde mide bagirsak gosterdi ama ben anlamadim tabi bide cinsel organ kisminda cizgi gosterdi bak kiza benziyo dedi ama ayrintilida baska ne var her doktor bakamiyomuko
teşekkürlerBenim oglumda kendi dr um bakmisti iyi bir ultrason cihazi vardi organlarin olcusu calismasi vs bakılıyor bazi dr kendi yapiyor bazisi perinatalog a yonlendiriyor bu ayrintili ultrason da cinsiyete ait yumurtalik testis vs de bakılıyor.biz de irsi kalp rahatsizligi var dogustan cogu kisinin delik bu nedenle yaptirmistim dr suphe duymadiydi bizim gibi bir durumda cocuk lardiyologu vs ine yonlendiriyor
Sana 1 leri vermeseler keske ya cocuklarada yazikİnşallah canim kapanir hepimizin.rapor sorun degil canim da birinci siniflari ben okutcam bu yil hazirlik yapmam lazim haftaya öğrenciler okula baslicak vicdanim el vermiyor doktora bir sorucam herhangi bir sakincasi yoksa baslarim herhalde
Teşekkür ederim deniycemGünaydın...
geçmiş olsun
ben de geçirdim aynı durumu.öksürük ve balgam olayı var şu anda,zorluyor beni.
ben boğazım acıdığında nane-limon içtim.hemen geçti,öksürüğe çevirdi malesef.
öksürük için de balın içine zencefil tozu karıştırıp yiyorum arada.
Çok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın birdaha inşallah Rabbim senide bebeğinide korumuş çok şükürki :)kızlar ben size basımdan gecenleri anlatayım kanamam var dıye 2 haftadır yatııyordum.doktorlar dusuk tehlıkesi dıyorlardı.yaz tatılı ıcın gıttıgım akhısardakı doktor hem dıs gebelık hemde normal gebelıgım oldugunu soyledı.annenın hayatının daha onemlı oldugunu acılen ege unı. gıtmem gerektıgını soyledı.nasıl korktum bılemezsınız.2.bebgımı de kaybetme ıhtımalım oldugunu soyledıler ama ıyı ellerde allahın da ıznıyle amelıyat sonrası hala bebısım yasıyor.sımdı bursa ya dondum artık bugun erkek olabılır dedı.beraberce cıkıntıyı gorduk.allah benım yasadıklarımı kımseye yasatmasınnnn.milyonda bır oluyormus bu durum dusunebiliyor musunuz???
Maşallah insallah bizde bu hayırlı haberleri alirizBugun ikili testimide gosterdim 1:10000 cikmisti kombineyle trisomy doktor iyi dedi he risk yokmu yuzde yuz yok diyemem her zaman var ama dusuk dedi 3 lu 4 lu yaptirmicakmis darisi hepinizin basina
Geçmiş olsun canim Allah sabır versinMerhaba herkese. Maalesef iki hafta önce 11 haftalıkken cennet kokulu bebeğim melek oldu. Normal kontrole gittik ve o pıtır pıtır atan kalbi durmuştu. Küretajla alındı bebeğim. İki haftadır ne ölüyüm ne diri. ... Öylesine yaşıyorum sanki. Bu bebeği çok istemiştim. Sanırım bu yüzden allah beni en çok istediğim şeyle sınadı. Çok zor anlatılamaz şeyler... Maalesef 2015 mart annesi olamayacağım. Allah size ve bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin...
Maşallah insallah bizde bu hayırlı haberleri aliriz
Kizlar, sizde de kabizlik sorunu varmi ?
cok kotu bir sey ya, cok kilo aliyorum ben bu sekilde, önerisi olan varmi?
Eski yazilar demek.ben 2009 haziran annesiyim.kusum 5 i yeni doldurdu.canım test için 12 eylülde gidicem ben o zaman 27 di yasim şimdi 33 korkuyorum şu cuma yüzü suyu hürmetine Allah bizi korktuklarimizdan kurtarsın insallah.hayirli cumalar.dün ense kalınlığıyla ilgili forumlarda gezerken kaç yıl önceki forumda senin yorumunu da okudum:)
İlk çocukta ense kalınlığı 1.7 gibi birşey çıkmış sanırım, tam hatırlamıyorum da o civarlarda birşeydi.
Şimdi yaptırmış mıydın test? Nasıl çıktı ense kalınlığı?
Oglumda ben de cektiydim dr um kuru kayisi hosafi kuru incir ustune su bir de yaban mersini vermisti.demir ilaci da kabizlik yapiyor.bamya pirasa ve armut iyi geliyorBen ilk hamılelığımde de cok cektım aynı seyden..şimdi de yogun bır sekılde yasıyorum..bıkac ilaç var hamılelıkte kullanılabılen..druna sor canım..bir de bol bol kuru kayısı ve su iyidir ama bana hıcbırı kar etmedıgınden ılac kullanıyorum mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?