2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oglumda ben de cektiydim dr um kuru kayisi hosafi kuru incir ustune su bir de yaban mersini vermisti.demir ilaci da kabizlik yapiyor.bamya pirasa ve armut iyi geliyor

Bende kronik zaten..o yuzden doğal yolların hıcbırı ıse yaramıyor..Demir filan kullanmadıgım halde ilaçsız calısmıyor bagırsagım su anda..Ama dogal yöntemler cok daha iyi tabi..İşe yarıyorsa, senin yazdıkların çok iyi çareler..bamya, kayısı hoşafı, incir..en iyi müshil de: bir tabak dut ve ustune ıkı bardak su

Günaydın kızlar, günlerdir midem bulanmıyordu ama bu sabah kötü. sakız çiğniyorum iyi geliyor.

AMİN! Benim de ense kalınlığı 1.8 çıktı diye biraz endişelenip forumlarda geziniyordum da baktım 1.5-1.9 arası da yaygın şekild eçıkmış ama karma sonuçlar da iyi çıkmış çok şükür. benim sonuçlar da ya yarın ya pzt çıkacak, heyecanla bekliyorum bakalım...

Günaydın kızlar, günlerdir midem bulanmıyordu ama bu sabah kötü. sakız çiğniyorum iyi geliyor.

O işin mantığını çözemedim ben zaten, iki gün biraz mide bulantısıyla geçiyor hiç çıkarmadım iyileşiyo demek ki artık diyorum 3. gün hoop iki günün acısı çıkıyor, ara ara dingin dönem oluyo bazı gün yeme düzenim de değişmese sapıtıyo... 14 hafta da dolsun bakalım yeni umudumuz o

14.haftamdayim bu sabah bulantiyla uyandım ve cikardim bir haftadir iyiydim.sabah ac karnina demir ilaci verdi dr o mu dokundu acaba

benim de öyle düzensiz. bir de canım hiçbirşey çekmiyor zorla yiyorum. annem 4. ayda bulantılar bıçak gibi kesilir sonra da sürekli yersin seni kimse tutamaz diyor :)

slm spekgoz, ilk hamileliginde 6 kilo mu aldin sadece???
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim

Evet tam 6 kilo bile almamıştım Semo. Adın Sema mı bu arada? Öyleyse adaşız. Şekerim çıkınca gebelikte diyet üzerine uzmanlığı olan bir doktora gittim insüline gerek kalmadı. Emzirince çok rahat kilo veriliyor o çok sorun değil de bebeğimin ileride şeker, kilo benzeri sorunları çıkmasın diye bunu yapmak gerekiyormuş. Doğduğunda bile sıkıntılar yaşanabiliyor bi de, en çok ondan korkmuştum.

Kizlar sanirim bende kilo alamayacagim 6 kilo verdim bu gune kadar hep boyle mi gidecek acaba nasil buyuyecek bebegim anlamadim

Günaydın kızlar :) önceki akşam canım çiğköfte istedi ama midemde yanma olduğu için korktum yemeye ama dün akşam dayanamadım aldırdım eşime öyle yedim ki eşim bile şaşırdı çok güzel geldi yerken ki normalde sevmezdim o kadar acı yiyemem çünkü midemede hiç dokunmadı çok şükür :))

canim naptin sennnnn, 6 kilo cok iyi yaaa. masallah sana.
sema degil canim, semiha :)

hee sekerin ciktigi icin dikkat etmek zorunda kaldin.... eeh peki neler yaptin, bebisin kilosu iyimiydi dogumda?

günaydın hangi markanın aklımızda olsun canımız çekerse bizde alırız

ilac i$e yariyormu peki canim?
aynen yaaa kayisi ve suda pek fayda etmiyor, karnim davul gibi oluyo
bide tartida fazla cikiyorum

ilac i$e yariyormu peki canim?
aynen yaaa kayisi ve suda pek fayda etmiyor, karnim davul gibi oluyo
bide tartida fazla cikiyorum

İlaç işe yarıyor tabi ama uzun süre kullanılması sakıncalı..bagırsak tembelliği yapıyor ne yazık ki..ama ben bu ızdırabı cekmektense ilaç kullanıyorum..üç gunde bir filan alıyorum..üç dört gun kabızlık cekip sonra ilaç alıyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…