Oglumda ben de cektiydim dr um kuru kayisi hosafi kuru incir ustune su bir de yaban mersini vermisti.demir ilaci da kabizlik yapiyor.bamya pirasa ve armut iyi geliyor
Eski yazilar demek.ben 2009 haziran annesiyim.kusum 5 i yeni doldurdu.canım test için 12 eylülde gidicem ben o zaman 27 di yasim şimdi 33 korkuyorum şu cuma yüzü suyu hürmetine Allah bizi korktuklarimizdan kurtarsın insallah.hayirli cumalar.
Günaydın kızlar, günlerdir midem bulanmıyordu ama bu sabah kötü. sakız çiğniyorum iyi geliyor.
benim de öyle düzensiz. bir de canım hiçbirşey çekmiyor zorla yiyorum. annem 4. ayda bulantılar bıçak gibi kesilir sonra da sürekli yersin seni kimse tutamaz diyor :)O işin mantığını çözemedim ben zaten, iki gün biraz mide bulantısıyla geçiyor hiç çıkarmadım iyileşiyo demek ki artık diyorum 3. gün hoop iki günün acısı çıkıyor, ara ara dingin dönem oluyo bazı gün yeme düzenim de değişmese sapıtıyo... 14 hafta da dolsun bakalım yeni umudumuz o
slm spekgoz, ilk hamileliginde 6 kilo mu aldin sadece???
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim
Çiğ et mantığı hani ciğer biraz sulu kalır ya o yüzden
Evet tam 6 kilo bile almamıştım Semo. Adın Sema mı bu arada? Öyleyse adaşız. Şekerim çıkınca gebelikte diyet üzerine uzmanlığı olan bir doktora gittim insüline gerek kalmadı. Emzirince çok rahat kilo veriliyor o çok sorun değil de bebeğimin ileride şeker, kilo benzeri sorunları çıkmasın diye bunu yapmak gerekiyormuş. Doğduğunda bile sıkıntılar yaşanabiliyor bi de, en çok ondan korkmuştum.
Günaydın kızlar :) önceki akşam canım çiğköfte istedi ama midemde yanma olduğu için korktum yemeye ama dün akşam dayanamadım aldırdım eşime öyle yedim ki eşim bile şaşırdı çok güzel geldi yerken ki normalde sevmezdim o kadar acı yiyemem çünkü midemede hiç dokunmadı çok şükür :))
Ben ilk hamılelığımde de cok cektım aynı seyden..şimdi de yogun bır sekılde yasıyorum..bıkac ilaç var hamılelıkte kullanılabılen..druna sor canım..bir de bol bol kuru kayısı ve su iyidir ama bana hıcbırı kar etmedıgınden ılac kullanıyorum mecburen
Günaydın annişler, hepinize hayırlı cumalar
ilac i$e yariyormu peki canim?
aynen yaaa kayisi ve suda pek fayda etmiyor, karnim davul gibi oluyo
bide tartida fazla cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?