Merhaba herkese. Maalesef iki hafta önce 11 haftalıkken cennet kokulu bebeğim melek oldu. Normal kontrole gittik ve o pıtır pıtır atan kalbi durmuştu. Küretajla alındı bebeğim. İki haftadır ne ölüyüm ne diri. ... Öylesine yaşıyorum sanki. Bu bebeği çok istemiştim. Sanırım bu yüzden allah beni en çok istediğim şeyle sınadı. Çok zor anlatılamaz şeyler... Maalesef 2015 mart annesi olamayacağım. Allah size ve bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin...
GÜNAYDIN Herkese hayirli cumalar... :)GÜNAYDIN hayırlı cumalar
Kesinlikle tatlısesi öneririm çünkü çok fazla acıda değil kavurmuyor yani ağzını acıdan :) isteğe göre acı sosu alabiliyorsun hemde kaliteli temizgünaydın hangi markanın aklımızda olsun canımız çekerse bizde alırız
bende gittikçr kilo verenlerdenim zaten zayıftım normalde şimdi hepten çöktüm yaKizlar sanirim bende kilo alamayacagim6 kilo verdim bu gune kadar hep boyle mi gidecek acaba nasil buyuyecek bebegim anlamadim
İlaç işe yarıyor tabi ama uzun süre kullanılması sakıncalı..bagırsak tembelliği yapıyor ne yazık ki..ama ben bu ızdırabı cekmektense ilaç kullanıyorum..üç gunde bir filan alıyorum..üç dört gun kabızlık cekip sonra ilaç alıyorum yani.
Evet hayatim ac karnına yapıyor ama cikartirsan tekrar alman gerekiyor ilaci14.haftamdayim bu sabah bulantiyla uyandım ve cikardim bir haftadir iyiydim.sabah ac karnina demir ilaci verdi dr o mu dokundu acaba
çok üzüldüm cnm inşallah tez zamanda yine hamile kalırsın ve bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişini inşallahhMerhaba herkese. Maalesef iki hafta önce 11 haftalıkken cennet kokulu bebeğim melek oldu. Normal kontrole gittik ve o pıtır pıtır atan kalbi durmuştu. Küretajla alındı bebeğim. İki haftadır ne ölüyüm ne diri. ... Öylesine yaşıyorum sanki. Bu bebeği çok istemiştim. Sanırım bu yüzden allah beni en çok istediğim şeyle sınadı. Çok zor anlatılamaz şeyler... Maalesef 2015 mart annesi olamayacağım. Allah size ve bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin...
günaydın bnde senin gibiyim 10da uyudum ama gece çok bölünüyo uykumherkese günaydınlar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah nasılsınız kızlar nasıl gidiyor ben aşırı derecede uykusuzluk çekiyorum
İnşallah canim kapanir hepimizin.rapor sorun degil canim da birinci siniflari ben okutcam bu yil hazirlik yapmam lazim haftaya öğrenciler okula baslicak vicdanim el vermiyor doktora bir sorucam herhangi bir sakincasi yoksa baslarim herhalde
Rezene iç arkadaşaım ananas da yiyebilirsin bana iyi geliyorŞu gaza bir çözümü olan yokmu arkadaşlar?? Beni berbat etti ya
kabızlık için akşam yatmadan önce mürdüm eriği ye üstünede sıcak ıhlamur iç ,sabah bak nasıl çalışıyor :)ilac i$e yariyormu peki canim?
aynen yaaa kayisi ve suda pek fayda etmiyor, karnim davul gibi oluyo
bide tartida fazla cikiyorum
Kiloyu takma kafa senin kilo alman çocuğunda alması demek değil.son aylarda kilolar Coşar zaten istemeden de aliyorsunKizlar sanirim bende kilo alamayacagim6 kilo verdim bu gune kadar hep boyle mi gidecek acaba nasil buyuyecek bebegim anlamadim
kabızlık için akşam yatmadan önce mürdüm eriği ye üstünede sıcak ıhlamur iç ,sabah bak nasıl çalışıyor :)
Günaydın kızlar :) önceki akşam canım çiğköfte istedi ama midemde yanma olduğu için korktum yemeye ama dün akşam dayanamadım aldırdım eşime öyle yedim ki eşim bile şaşırdı çok güzel geldi yerken ki normalde sevmezdim o kadar acı yiyemem çünkü midemede hiç dokunmadı çok şükür :))
kabızlık için akşam yatmadan önce mürdüm eriği ye üstünede sıcak ıhlamur iç ,sabah bak nasıl çalışıyor :)
Günaydın canım ben rezenenin hamileler için uygun olmadığını duymuştum doktorunuza sormadan içmeyin derim özellikle düşük riski olanlar.Rezene iç arkadaşaım ananas da yiyebilirsin bana iyi geliyor
Canım Allah sabır versin gerçekten gözlerim dolu dolu oldu bi an yaşadıklarını düşününce inşallah Rabbim sana en yakin zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder tekrarMerhaba herkese. Maalesef iki hafta önce 11 haftalıkken cennet kokulu bebeğim melek oldu. Normal kontrole gittik ve o pıtır pıtır atan kalbi durmuştu. Küretajla alındı bebeğim. İki haftadır ne ölüyüm ne diri. ... Öylesine yaşıyorum sanki. Bu bebeği çok istemiştim. Sanırım bu yüzden allah beni en çok istediğim şeyle sınadı. Çok zor anlatılamaz şeyler... Maalesef 2015 mart annesi olamayacağım. Allah size ve bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?