Canımmm yaa benim o mide yanmasından ne çektiğimi anlatamam dün akşamda hafif vardı yine ama dayanamadım artık bol ayranla yedim bişey olmadı çok şükür zaten tatlısesin fazla acı değil yiyebilirsin ilacın varsa yemeden önce iç bişey olmaz Allah'ın izniyle ben dayanamadım artık yedim yani :)Ya bende dün cok istedi canimmm( miseme dokunur diye korktum vende bulanti fln yok ama yanma var hep malesef daha kötü olurum die yimedim
Canım Allah sabır versin Rabbim en yakin zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin sanaMerhaba herkese. Maalesef iki hafta önce 11 haftalıkken cennet kokulu bebeğim melek oldu. Normal kontrole gittik ve o pıtır pıtır atan kalbi durmuştu. Küretajla alındı bebeğim. İki haftadır ne ölüyüm ne diri. ... Öylesine yaşıyorum sanki. Bu bebeği çok istemiştim. Sanırım bu yüzden allah beni en çok istediğim şeyle sınadı. Çok zor anlatılamaz şeyler... Maalesef 2015 mart annesi olamayacağım. Allah size ve bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin...
Esra süpersin valla ben 13. haftadayım ve şimididen 5 kilo aldım doktoruma sordum progestan(günde 3 kez) yapar dedi ama kullanmak zorundayım napalım artık bebiş sağlıklı olsunda ..Kizlar sanirim bende kilo alamayacagim6 kilo verdim bu gune kadar hep boyle mi gidecek acaba nasil buyuyecek bebegim anlamadim
Sana 1 leri vermeseler keske ya cocuklarada yazikikinci donem senden ayrilacaklar rabbim yardim etsin arkadasim
Esra süpersin valla ben 13. haftadayım ve şimididen 5 kilo aldım doktoruma sordum progestan(günde 3 kez) yapar dedi ama kullanmak zorundayım napalım artık bebiş sağlıklı olsunda ..
Benim de ense kalinligi 1,8 cikti ve kan tahlili sonucumu biraz endiseli bekliyorum acaba bu ense kalinligi olcudu karma sonucun risk oranini yukseltir mi diye.. Senin karma sonucun 1/ kac cikmistii?
Bence de supersin esra ben simdiden 2kilo aldım ve gobisim totom ciktiben üzülerek yazmistim halbuki kilo alamiyorum diye :) benim midem cok bulandi ilk zamanlar ondan cok kilo verdim daha yeni yeni gecti bulantilar artik bende kilo almak istiyorum
Rezene iç arkadaşaım ananas da yiyebilirsin bana iyi geliyor
10 000 kadında 1 risk çıktı
Yani en düşük risk
0 riskli çıkan yokmuş
3 günde çıktı benimkiArkadaslar ikilo testiniz kac gunde çıktı?
Bence de supersin esra ben simdiden 2kilo aldım ve gobisim totom ciktiSimdiden doguma kadar ne kadar alirim verebilirmiyim diye düşünüyorum. Sen de bulantin bitince alirsin merak etme bebisinde büyür bizim gibi kocaman olmassin tabi
Ben de sonucuma şimdi baktım sadece ^düşük risk^ yazıyor sayılar değerler hiçbirşey yok10 000 kadında 1 risk çıktı
Yani en düşük risk
0 riskli çıkan yokmuş
wow maşallah çok iyi çıkmış.. Demek ki normal değerlerdeki ense kalınlığı oldukça nispeten biraz yüksek olması çok etkilemiyor...
İnşallah benim de öyle birşeyler çıkar....
Ben de sonucuma şimdi baktım sadece ^düşük risk^ yazıyor sayılar değerler hiçbirşey yok
ya ızlar ben ofistekilere ve çevre eikili test soncuundan sonra hamile olduğumu söyleyecektim her ihtimale karşı. Ofisten 1-2 arkadaş biliyordu sadece. Bir de servis kullanamıyorum mide bulantımdan ve bir önceki erken servisle çıkmak için müdür yardımcısından izin almıştım bikaç da doktora gittim izin aldım falan müd yard da tahmin etmiş. Dün müdür benim erken çıkmamı sorgulayınca da müd yard söylemiş ona, herkes öğrenecek şimdi
Gerçi dün de ofisteki yeni başlayan bir arkadaş sende bebek mi var dedi kıvırdım belli olmaz herkeste olabilir fln diye geyiğe vurdum... Millet nerden anlıyo anlamıyorum
Şu sonuçlar bi çıksa da rahatlasam...
Ense kalınlığı dışıdna birçok şeyi baz alıp öyle hesaplıyorlar
Anne yaşı bile önemli mesela
Darısı herkesin başına, sırada 3 lü var
Aynen benimde kıvrım diye bişey kalmadı gören herkes kızın olacak diyor doktorumda büyük ihtimal kız demişti sana birşey diyorlar mıBelde baya bi kalınlastı benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?