2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bende dün cok istedi canimmm ( miseme dokunur diye korktum vende bulanti fln yok ama yanma var hep malesef daha kötü olurum die yimedim
Canımmm yaa benim o mide yanmasından ne çektiğimi anlatamam dün akşamda hafif vardı yine ama dayanamadım artık bol ayranla yedim bişey olmadı çok şükür zaten tatlısesin fazla acı değil yiyebilirsin ilacın varsa yemeden önce iç bişey olmaz Allah'ın izniyle ben dayanamadım artık yedim yani :)

Canım Allah sabır versin Rabbim en yakin zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin sana

Kizlar sanirim bende kilo alamayacagim 6 kilo verdim bu gune kadar hep boyle mi gidecek acaba nasil buyuyecek bebegim anlamadim
Esra süpersin valla ben 13. haftadayım ve şimididen 5 kilo aldım doktoruma sordum progestan(günde 3 kez) yapar dedi ama kullanmak zorundayım napalım artık bebiş sağlıklı olsunda ..

Esra süpersin valla ben 13. haftadayım ve şimididen 5 kilo aldım doktoruma sordum progestan(günde 3 kez) yapar dedi ama kullanmak zorundayım napalım artık bebiş sağlıklı olsunda ..
ben üzülerek yazmistim halbuki kilo alamiyorum diye :) benim midem cok bulandi ilk zamanlar ondan cok kilo verdim daha yeni yeni gecti bulantilar artik bende kilo almak istiyorum

Benim de ense kalinligi 1,8 cikti ve kan tahlili sonucumu biraz endiseli bekliyorum acaba bu ense kalinligi olcudu karma sonucun risk oranini yukseltir mi diye.. Senin karma sonucun 1/ kac cikmistii?

10 000 kadında 1 risk çıktı
Yani en düşük risk
0 riskli çıkan yokmuş

ben üzülerek yazmistim halbuki kilo alamiyorum diye :) benim midem cok bulandi ilk zamanlar ondan cok kilo verdim daha yeni yeni gecti bulantilar artik bende kilo almak istiyorum
Bence de supersin esra ben simdiden 2kilo aldım ve gobisim totom ciktiSimdiden doguma kadar ne kadar alirim verebilirmiyim diye düşünüyorum. Sen de bulantin bitince alirsin merak etme bebisinde büyür bizim gibi kocaman olmassin tabi

10 000 kadında 1 risk çıktı
Yani en düşük risk
0 riskli çıkan yokmuş

wow maşallah çok iyi çıkmış.. Demek ki normal değerlerdeki ense kalınlığı oldukça nispeten biraz yüksek olması çok etkilemiyor...

İnşallah benim de öyle birşeyler çıkar....

wow maşallah çok iyi çıkmış.. Demek ki normal değerlerdeki ense kalınlığı oldukça nispeten biraz yüksek olması çok etkilemiyor...

İnşallah benim de öyle birşeyler çıkar....

Ense kalınlığı dışıdna birçok şeyi baz alıp öyle hesaplıyorlar
Anne yaşı bile önemli mesela
Darısı herkesin başına, sırada 3 lü var

ya ızlar ben ofistekilere ve çevre eikili test soncuundan sonra hamile olduğumu söyleyecektim her ihtimale karşı. Ofisten 1-2 arkadaş biliyordu sadece. Bir de servis kullanamıyorum mide bulantımdan ve bir önceki erken servisle çıkmak için müdür yardımcısından izin almıştım bikaç da doktora gittim izin aldım falan müd yard da tahmin etmiş. Dün müdür benim erken çıkmamı sorgulayınca da müd yard söylemiş ona, herkes öğrenecek şimdi
Gerçi dün de ofisteki yeni başlayan bir arkadaş sende bebek mi var dedi kıvırdım belli olmaz herkeste olabilir fln diye geyiğe vurdum... Millet nerden anlıyo anlamıyorum

Şu sonuçlar bi çıksa da rahatlasam...

Ben de sonucuma şimdi baktım sadece ^düşük risk^ yazıyor sayılar değerler hiçbirşey yok

En altta da 3 renk vardı biri normal değerlerde gibi bişeydi yeşil, bende bu işaretlenmişti
Orta sınır ve yaş için sarı seçenek vardı
Risk durumunda da kırmızı

Bilsinler ne olacak ki

Ense kalınlığı dışıdna birçok şeyi baz alıp öyle hesaplıyorlar
Anne yaşı bile önemli mesela
Darısı herkesin başına, sırada 3 lü var

yaşım da 29 olcak az sayılmaz...
bizim doktor daha doğrusu bu testi yapan uzman 3'lü yapmıyoruz biz dedi.. Başka bir hastanede yaptırrı mıyım bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…