2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zaten erken ikilide söylerler bu cumartesi 10 artı 6 oluoruz biz erkekse gösterir belki kendini kızsa sanmam
Benimde bugün 11+0 oldu sanirimm çünkü her gittigimde sondaki gün değişiyo ne hikmetse gönlümde yatan bi cinsiyet var ama Rabbim saglikli sihhatli versin diyorum istemektende kendimi geri olamiyorum

Zaten çok küçük değil mi nasıl hissediyorsunuzki ben 1,5 ay olucak doktora gitmeyeli hiçte hissetmedim siz nasıl hissediyorsunuz da panikliyorsunuz :)
Canim hissetmek derken bende mesela çok karin agrisi vs olurdu bebegin hareketi olarak değilde ilk hamile kaldigimdada mesela vucudumda bi değişiklik var onu hissediyodum

Canim hissetmek derken bende mesela çok karin agrisi vs olurdu bebegin hareketi olarak değilde ilk hamile kaldigimdada mesela vucudumda bi değişiklik var onu hissediyodum
Benimde karın ağrım fazla yok canım bulantımda eskiye göre neredeyse hiç yok 8 aylülde randevum benim 1,5 ayı geçicek doktora gitmeyeli Allaha emanetler aklınıza kötü şeyler getirmeyin

Benimde karın ağrım fazla yok canım bulantımda eskiye göre neredeyse hiç yok 8 aylülde randevum benim 1,5 ayı geçicek doktora gitmeyeli Allaha emanetler aklınıza kötü şeyler getirmeyin
Sagolasin canim benim ilk bide tedaviyle oldu çok ugrastim çok evhamliyim haklisin gecen Dr a kalbi atiyomu diye bile sordum düsün :)) güldü oda o Nasil söz atiyo tabi falan komik oldu

Sagolasin canim benim ilk bide tedaviyle oldu çok ugrastim çok evhamliyim haklisin gecen Dr a kalbi atiyomu diye bile sordum düsün :)) güldü oda o Nasil söz atiyo tabi falan komik oldu
:)) benimde ilk canım normalde bende rahat biri değilimdir ama burada yazılanları okudukca insan çok etkileniyor biraz o yuzden oluyor panik,, bir sorun yoktur sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri gösterir rabbim inş

Kizlar doktora gittim ikili test sonucuma bakti normal dedi 1/8000 benim karma donuc ama kan sonucum 1:500 oldugu icin yarin sabah gidip Harmony Test yaptiricam... 1950 lira Gelab'ta. Su an butcemi baya zorlayacak ama evhamdan kurtulmak istiyorum.

Bu arada %90 kiz dedi bu doktor da...

Kahverengi leke seklinde. Dinlendim gecti cok sukur. Progesteron da kullaniyorum bu arada. Sakin sıkma canini. Yat dinlen. Uzanma hareketi yapma. Agir kaldırma. Yürüyüş yapma. Agrim arada bir oluyor hala. Inşallah her sey yolunda gider canim. Sana da cok gecmis olsun. Umarim yarin kontrolun iyi geçer

Yani keske 1kere dinletseydi.ben surekli dinletsin istemiyorumki canim.dogru duzgun soru sorulmuyor adama.höt höt bi adam.degisir belki diye bekledim ama yok.adama sorunlarimi bile soyleyemiyorum yuzunu gorunce unutuyorum hepsini :)
Bence memnun değilsen şimdiden değiştir dr ni sonra hep aklında kalacak .. En kısa zamanda içine sinen bir dr bulmamız çok önemli bence. Her şey gönlünce olsun :)

Sezeryan da normal dikiş atılıyormu ben 2009 da dogum yaptım dr yapıştırma yaptı dikiş falanda aldırmadım.benim dr um bayandı ama erkek gibiydi
Aynen canim bende 2010 da yaptim dogum yapistirmaydi benimkide dikis mikis yoktu yani. Ve doktorum bayandi cokta memnundum kendisinden imkan olsa gene izmire gider ayni drda dogum yapardim

Ben seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyorum simdilik. Ailemde seker yok.Bebek icin o kadar seker iyi degilmis. Sonucta saglikli beslendikten sonra bir sey olmaz inşallah.

Sagolasin canimmm amin inşallah hepimiz o günleri görürüz
Ginlunde yatan cinsiyet nedir canim :)Gonlune gore olur ins :)
biz 6 kiz kardesiz canim bayagi kiz bebis gördüm gonlumden erkek geciyo ama söylemeye de utanıyorum Rabbim bu kadarini nasip etti çok şükür diye

Tetanoz icin de doktorum yaptirmak zorunda degilsin dedi. Sonucta hayatim boyunca kac kere asisini oldum. O nedenle yaptirmayabilirsin dedi. Doktorunuza danisin kızlar bu tarz seyleri. Grip asisi olurdum her sene. Onu da olmayi dusunmuyorum. Tabi dr onayiyla

aynı doktora gitmiyormusun sonucta ultrasona bır defa gırılıyor degıl mı bılgıler nasıl her defasında degısıyor

böyle oluyormuş canım bebek bi geri ileri gidermiş öyle son haftalara kadar benim sat 29.05 dı doktor 01.06 a çekti doğum tairhin 8 mart bundan sonra hep böyle kabul etcez dedi son gittiğimde bebk 4 gün ileri geçmişti doğum tarihi 04.03 çıktı ama doktor ilk olanı baz aldığını söyledi arkadaşım doğum yaptı normal öyle olması doğana kadar değişiyo dedi 32. haftaya yaklaşınca doktora sorup öyle gideriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…