Oo super aradim aldim randevu haftayida soledim yapiliyor dedilerBen sata göre 10+5de randevuya gitmiştim usgde 11+4 çıkınca dr boyunu da ölçtü uygun oldugundan ikili testide yapalım tekrar gelme dedi
Zaten çok küçük değil mi nasıl hissediyorsunuzki ben 1,5 ay olucak doktora gitmeyeli hiçte hissetmedim siz nasıl hissediyorsunuz da panikliyorsunuz :)Bende bugün ayni duygularla uyandim canim bebeği hissedemiyorum sanki( bende 12 eylüle aldim randevuyu ne yapsak
Bu drada hiç sormadım aklıma gelirse sorayım gerçi bu drum daha genç ama
Benimde bugün 11+0 oldu sanirimm çünkü her gittigimde sondaki gün değişiyo ne hikmetsezaten erken ikilide söylerler bu cumartesi 10 artı 6 oluoruz biz erkekse gösterir belki kendini kızsa sanmam
Canim hissetmek derken bende mesela çok karin agrisi vs olurdu bebegin hareketi olarak değilde ilk hamile kaldigimdada mesela vucudumda bi değişiklik var onu hissediyodumZaten çok küçük değil mi nasıl hissediyorsunuzki ben 1,5 ay olucak doktora gitmeyeli hiçte hissetmedim siz nasıl hissediyorsunuz da panikliyorsunuz :)
Benimde karın ağrım fazla yok canım bulantımda eskiye göre neredeyse hiç yok 8 aylülde randevum benim 1,5 ayı geçicek doktora gitmeyeli Allaha emanetler aklınıza kötü şeyler getirmeyinCanim hissetmek derken bende mesela çok karin agrisi vs olurdu bebegin hareketi olarak değilde ilk hamile kaldigimdada mesela vucudumda bi değişiklik var onu hissediyodum
Sagolasin canim benim ilk bide tedaviyle oldu çok ugrastim çok evhamliyim haklisinBenimde karın ağrım fazla yok canım bulantımda eskiye göre neredeyse hiç yok 8 aylülde randevum benim 1,5 ayı geçicek doktora gitmeyeli Allaha emanetler aklınıza kötü şeyler getirmeyin
:)) benimde ilk canım normalde bende rahat biri değilimdir ama burada yazılanları okudukca insan çok etkileniyor biraz o yuzden oluyor panik,, bir sorun yoktur sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri gösterir rabbim inşSagolasin canim benim ilk bide tedaviyle oldu çok ugrastim çok evhamliyim haklisingecen Dr a kalbi atiyomu diye bile sordum düsün :)) güldü oda o Nasil söz atiyo tabi falan komik oldu
Bursada çekirge doruk hastanesi2009 da nerde doğum yyaptın canim? Merak ettim
Benimde bugün 11+0 oldu sanirimm çünkü her gittigimde sondaki gün değişiyo ne hikmetsegönlümde yatan bi cinsiyet var ama Rabbim saglikli sihhatli versin diyorum istemektende kendimi geri olamiyorum
Kahverengi leke seklinde. Dinlendim gecti cok sukur. Progesteron da kullaniyorum bu arada. Sakin sıkma canini. Yat dinlen. Uzanma hareketi yapma. Agir kaldırma. Yürüyüş yapma. Agrim arada bir oluyor hala. Inşallah her sey yolunda gider canim. Sana da cok gecmis olsun. Umarim yarin kontrolun iyi geçerGobekten bakti canim kanama alani yok deyincede alttan baktirmadim bugune kadar bi daha olmadi ama bugun gobegomin altinda agri var dr mu aradim dinlen dedi yarin kontrol icin randevum var bakalim ins bisey cikmaz cok korkuyorum seninde agrin var mi kanama mi oldu kahve leke mi. Canim cok gecmis olsun ins yavrularimiz iyidir
Bence memnun değilsen şimdiden değiştir dr ni sonra hep aklında kalacak .. En kısa zamanda içine sinen bir dr bulmamız çok önemli bence. Her şey gönlünce olsun :)Yani keske 1kere dinletseydi.ben surekli dinletsin istemiyorumki canim.dogru duzgun soru sorulmuyor adama.höt höt bi adam.degisir belki diye bekledim ama yok.adama sorunlarimi bile soyleyemiyorum yuzunu gorunce unutuyorum hepsini :)
Aynen canim bende 2010 da yaptim dogum yapistirmaydi benimkide dikis mikis yoktu yani. Ve doktorum bayandi cokta memnundum kendisinden imkan olsa gene izmire gider ayni drda dogum yapardimSezeryan da normal dikiş atılıyormu ben 2009 da dogum yaptım dr yapıştırma yaptı dikiş falanda aldırmadım.benim dr um bayandı ama erkek gibiydi
Benim bildiğim ilki tetanoz oda 20.haftada ben kayıt yaptırdım henüz aramadılar..kızlar hamilelikteki aşılar hangi haftda yapılması gerekiyordu biliyor musunuz ben hala aile hekime kayıt olmadım ona göre gidicem
Sagolasin canimmm amin inşallah hepimiz o günleri görürüz:)) benimde ilk canım normalde bende rahat biri değilimdir ama burada yazılanları okudukca insan çok etkileniyor biraz o yuzden oluyor panik,, bir sorun yoktur sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri gösterir rabbim ins.
biz 6 kiz kardesiz canim bayagi kiz bebis gördüm gonlumden erkek geciyo ama söylemeye de utanıyorum Rabbim bu kadarini nasip etti çok şükür diyeGinlunde yatan cinsiyet nedir canim :)Gonlune gore olur ins :)
aynı doktora gitmiyormusun sonucta ultrasona bır defa gırılıyor degıl mı bılgıler nasıl her defasında degısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?