O zaman biz seninle aynı günde ilerlicez canım :))böyle oluyormuş canım bebek bi geri ileri gidermiş öyle son haftalara kadar benim sat 29.05 dı doktor 01.06 a çekti doğum tairhin 8 mart bundan sonra hep böyle kabul etcez dedi son gittiğimde bebk 4 gün ileri geçmişti doğum tarihi 04.03 çıktı ama doktor ilk olanı baz aldığını söyledi arkadaşım doğum yaptı normal öyle olması doğana kadar değişiyo dedi 32. haftaya yaklaşınca doktora sorup öyle gideriz artık
Herkese iyi haftalar özellikle çalışan anne adaylarına sabır diliyorum, ben hiç işe gitmek istemiyorum daDemir ilacına başladım geçen hafta eczacı aç karnına sabah diye yazmış bende o şekilde kullandım tabii ki felaket miğde ağrılarıyla sonuçlandı !! Aman dikkat kızlar dr ye sordum kahvaltıdan 2 saat sonra alırsan daha iyi olur ağrı olmaz dedi, sakın aç karnına almayın o ilacı..
böyle oluyormuş canım bebek bi geri ileri gidermiş öyle son haftalara kadar benim sat 29.05 dı doktor 01.06 a çekti doğum tairhin 8 mart bundan sonra hep böyle kabul etcez dedi son gittiğimde bebk 4 gün ileri geçmişti doğum tarihi 04.03 çıktı ama doktor ilk olanı baz aldığını söyledi arkadaşım doğum yaptı normal öyle olması doğana kadar değişiyo dedi 32. haftaya yaklaşınca doktora sorup öyle gideriz artık
Dr gece alırsan da rahatsız edebilir sen en iyisi sabahla öğlen arası yemekten 2 saat sonra al dedi ... Gece seni rahatsız etmiyorsa ne güzel :)ben geceleri yatarken içiyorum demir ilacını
Cok sagol canim birazda olsa rahatladim insallah canim bisey cikaz yarin yazarim hemen sana dua edelim birbirimize sagliklica sorunsuz yavrularimiza kavusalim insallaaaahKahverengi leke seklinde. Dinlendim gecti cok sukur. Progesteron da kullaniyorum bu arada. Sakin sıkma canini. Yat dinlen. Uzanma hareketi yapma. Agir kaldırma. Yürüyüş yapma. Agrim arada bir oluyor hala. Inşallah her sey yolunda gider canim. Sana da cok gecmis olsun. Umarim yarin kontrolun iyi geçer
Benim kuzenim ve dayımda var ama ben de yine de istemiyorum şeker yüklemesini..doktorla bu yüzden papaz olmasak bari :/Ben seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyorum simdilik. Ailemde seker yok.Bebek icin o kadar seker iyi degilmis. Sonucta saglikli beslendikten sonra bir sey olmaz inşallah.
Dr gece alırsan da rahatsız edebilir sen en iyisi sabahla öğlen arası yemekten 2 saat sonra al dedi ... Gece seni rahatsız etmiyorsa ne güzel :)
Ben demir ilacini sabah icince siddetli mide agrisi ve kusma yasadim gece de rahatsiz edermis sabah ile ohle yemegi arasi sut ve urunlerinden iki saat once ya da sonra alinmasi gerekiyormuş henuz oturtamadim zamaninişuan için bi sıkıntı yok.ama acaba gece alınca etkili olmama gibi bi durumu yoktur heralde
Ben yaptırırım heralde kızımdayken gebelik şekeri çıktı çünkü diyetle kontrol altına aldık amaBen seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyorum simdilik. Ailemde seker yok.Bebek icin o kadar seker iyi degilmis. Sonucta saglikli beslendikten sonra bir sey olmaz inşallah.
Anliyorum canim ama zaten yedigine her zaman dikkat etmek lazim. Diyet yapmak lazim. Diyetten kastim saglikli beslenme. Insulin direnci diye bir sey var cunku. Ben yaptirmayacagim. Ama ailemde de yok. Tabi herkesin doktorunun da fikrini alarak kendisi karari verir.Ben yaptırırım heralde kızımdayken gebelik şekeri çıktı çünkü diyetle kontrol altına aldık ama
Amin canım inşallah. İçini ferah tut. Ben normalde o kadar evhamlıyımdır ki. Ama bu durumda hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsunCok sagol canim birazda olsa rahatladim insallah canim bisey cikaz yarin yazarim hemen sana dua edelim birbirimize sagliklica sorunsuz yavrularimiza kavusalim insallaaaah
inanmıyacaksınız ama bende hissediyorum orayı ittiriyor sanki bugünde ultrasonda bakarken dr aynı yerden muayene etti demekki bebişimmiş ilkinde 17. haftada hissetmiştim bu 13. haftamdandır hissediyorumCanım mrb sen böyle karninla alakali şeyler söyleyince aynı haftadayiz diye sorayım dedim ben özellikle sabahları ac karnina yatakta sırt üstü uzandigimda sağ tarafımda rahmimi top gibi hissediyorum elime geliyor yani sende de var mı böyle bişey veya başkası var mı yaşayan:)
Ben de birkac sey aldim en azindan alma istegim frenlenmis oldu her gordugume saldirmam bir süreben dun ciciler aldım kızıma,daha erken ama olsun.merakım gitti biraz bakıp bakıp severim artık :) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
çok şükür 14.haftadayım çok rahat bi hamilelik geçiriyorum rabbim bozmasın.gece yatarken yattıgın yöne falan dikkat ediyor musun sola yatılması gerekiyor gebeligin son dönemlerinde herhalde ama.BEN ne mide bulantısı ne kusma ne halsizlik hiçbirini yaşamadım,uyudum ama normaldede severdim uykuyu göbeğimde gece hamileyim sabah birşeyim yok gibi :)
bu iş biraz ticarete mi döküldü bilmiyorum ama rabbim saglıklı sıhhatli kucaklarımıza aldırsın bebeklerimizi.doktorum bana gerek yok yapmıcaz dedi 4 lüyüde yapmıcakmış
düşük tansiyon yüksekten çok daha iyi diyor doktorum kızlar.Teşekkür ederim canım bi gün arasi olacak bebislerimizin demek
Teşekkürler benim de tansiyonum hep 9/5 çıkıo düşük sanırım ondan oluyor bu baş dönmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?