2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi haftalar özellikle çalışan anne adaylarına sabır diliyorum, ben hiç işe gitmek istemiyorum da Demir ilacına başladım geçen hafta eczacı aç karnına sabah diye yazmış bende o şekilde kullandım tabii ki felaket miğde ağrılarıyla sonuçlandı !! Aman dikkat kızlar dr ye sordum kahvaltıdan 2 saat sonra alırsan daha iyi olur ağrı olmaz dedi, sakın aç karnına almayın o ilacı..

O zaman biz seninle aynı günde ilerlicez canım :))

ben geceleri yatarken içiyorum demir ilacını

bende bir dahaki sefere dikk edicem :)

Cok sagol canim birazda olsa rahatladim insallah canim bisey cikaz yarin yazarim hemen sana dua edelim birbirimize sagliklica sorunsuz yavrularimiza kavusalim insallaaaah

Ben seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyorum simdilik. Ailemde seker yok.Bebek icin o kadar seker iyi degilmis. Sonucta saglikli beslendikten sonra bir sey olmaz inşallah.
Benim kuzenim ve dayımda var ama ben de yine de istemiyorum şeker yüklemesini..doktorla bu yüzden papaz olmasak bari :/

şuan için bi sıkıntı yok.ama acaba gece alınca etkili olmama gibi bi durumu yoktur heralde
Ben demir ilacini sabah icince siddetli mide agrisi ve kusma yasadim gece de rahatsiz edermis sabah ile ohle yemegi arasi sut ve urunlerinden iki saat once ya da sonra alinmasi gerekiyormuş henuz oturtamadim zamanini

Ben seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyorum simdilik. Ailemde seker yok.Bebek icin o kadar seker iyi degilmis. Sonucta saglikli beslendikten sonra bir sey olmaz inşallah.
Ben yaptırırım heralde kızımdayken gebelik şekeri çıktı çünkü diyetle kontrol altına aldık ama

Ben yaptırırım heralde kızımdayken gebelik şekeri çıktı çünkü diyetle kontrol altına aldık ama
Anliyorum canim ama zaten yedigine her zaman dikkat etmek lazim. Diyet yapmak lazim. Diyetten kastim saglikli beslenme. Insulin direnci diye bir sey var cunku. Ben yaptirmayacagim. Ama ailemde de yok. Tabi herkesin doktorunun da fikrini alarak kendisi karari verir.

Cok sagol canim birazda olsa rahatladim insallah canim bisey cikaz yarin yazarim hemen sana dua edelim birbirimize sagliklica sorunsuz yavrularimiza kavusalim insallaaaah
Amin canım inşallah. İçini ferah tut. Ben normalde o kadar evhamlıyımdır ki. Ama bu durumda hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun

Son düzenleme:
Mesai biter , ben kaçar.

Pazartesi günleri kızımı daha bir özlüyorum.. :)

iyi akşamlar herkese

inanmıyacaksınız ama bende hissediyorum orayı ittiriyor sanki bugünde ultrasonda bakarken dr aynı yerden muayene etti demekki bebişimmiş ilkinde 17. haftada hissetmiştim bu 13. haftamdandır hissediyorum

BEN ne mide bulantısı ne kusma ne halsizlik hiçbirini yaşamadım,uyudum ama normaldede severdim uykuyu göbeğimde gece hamileyim sabah birşeyim yok gibi :)
çok şükür 14.haftadayım çok rahat bi hamilelik geçiriyorum rabbim bozmasın.gece yatarken yattıgın yöne falan dikkat ediyor musun sola yatılması gerekiyor gebeligin son dönemlerinde herhalde ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…