2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun neden kürtaj oldun acaba özel olmazssa inş rabbim gönlüne göre hayırlısını verir.

ben 2li testi 11+0 da yaptırdım.aç tok fark etmez kan veriyorsun sadece.

Canım ben de yarın öğleden sonraya randevu aldım bakalım yapacaklar mı

aynen ben de frenledim kendimi.eşim de gardrop bakıyor fikir olsun diye arada park yataklara bakıyoruz falan :)
ben de yine bakıyorum ama suan kurt modundan çıktım bu bana bir süre yeter.zaten oğlumdan kalanlar da olduğu için cok bir şey almayacağım ben de istediğim puseti takip ediyorum indirime girerse diye.sonra da bir battaniye örme planım var coook yeteneksizim o yüzden doğuma kadar zor yetiştiririm ilk kez deneyeceğm bu arada

nasıl bir puset peki? paylaşır mısın? beşik haricinde puset tarzı bir şey ben de istiyorum.
örgüye gelince hiç beceremem :) artık kv yapar bişiler.

bu arada şubat annelerinde bile cinsiyetler yeni yeni belli olmaya başlamış sanırım.biz erken mi öğrendik acaba? çok da emindi bu sefer doktorum ve hemşire arkadaşım.

Chicco liteway plus in tek pusetini alacagim buna takilan anakucagi ben de var.oglumdan tecrubeyle baska puset bakmiyorum
cinsiyet icin benim oglumda 17.hafta belli oldu.bunda dr emin demedi ama radyoloh ikili test ultrason unda erkek dedi

Ben de şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ya acaba hata mı ederim bilemedim şimdi.. Ama ben zaten sağlıklı besleniyorum şeker tüketmiyorum karbonhidrat da almıyorum ama şimdilik ilerleyen günlerde irademe nasıl sahip çıkarım bilemiyorum ..

Chicco liteway plus in tek pusetini alacagim buna takilan anakucagi ben de var.oglumdan tecrubeyle baska puset bakmiyorum
cinsiyet icin benim oglumda 17.hafta belli oldu.bunda dr emin demedi ama radyoloh ikili test ultrason unda erkek dedi
bu travel sistem nasıl bişi tam olarak anlayamadım? 3 şekilde gösteriyor.normal arabası,puseti bir de diğeri ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…