çok geçmiş olsun neden kürtaj oldun acaba özel olmazssa inş rabbim gönlüne göre hayırlısını verir.Kizlar benim bugün kürtaj sonrası 23.günüm çamaşırıma lekelenme gelmiş.ped taktım gelen giden yok peçeteye silince pembemsi arada geliyo..geçenki gebeliğimdede böyle 4-5gün varken bat a aynısı olmuştu...korunmadımda..yerleşme kanaması yaşayanınız varmıydı hiç böylemi oluyo...eğer döllenme varsa bu aralar yerleşme benim için sanırım
elevitte domuz jelatini dekavitte sığır jelatini var.elevit yabancı dekavit yerli muadili saglık ocakları bile veriyor.Kizlar bunda mi jelatun var yoksa elevitin cesitlerimi var Eki Görüntüle 1231199
ben 2li testi 11+0 da yaptırdım.aç tok fark etmez kan veriyorsun sadece.Herkese iyi geceleeer .11+4 üm dr. taramaya eylülün ilk haftası gel demişti .Daha fazla beklemeyip yarın gitmeyi düşünüyorum.erken değil değil mi2 li tarama için kan alıcaklar ya aç karınla tok karınla fark ediyor mu ?hanımlar
ben 2li testi 11+0 da yaptırdım.aç tok fark etmez kan veriyorsun sadece.[/QUOT
sağolasın canım cevap için,yaptırdım gitti,sonuclar 10 gün sonraymış inşallah hepsi iyi çıkar
inş iyi çıkar kalbini rahat tutacaksın rabbim yardımcımız olur
Canım ben de yarın öğleden sonraya randevu aldım bakalım yapacaklar mıKizlar merhaba benim 4 unde randevum vardi ayritili ultraain ve ikili test icin yalniz dr olmauacagini bildirmia randevulari erteliyorlarmis 12 sine ertelemislerdu kebdi dr umda baska yerde yaptir dedi 12 sinde 13+0 oluyor ama bebek onden gidiyor baaka yerde yaptir dedi.peki ben yatina bulsam baska hastanese 11+3 oluyorum olurmu 11+3 te ikili test
Canım ben de yarın öğleden sonraya randevu aldım bakalım yapacaklar mı
aynen ben de frenledim kendimi.eşim de gardrop bakıyor fikir olsun diye arada park yataklara bakıyoruz falan :)Ben de birkac sey aldim en azindan alma istegim frenlenmis oldu her gordugume saldirmam bir süre
ben de yine bakıyorum ama suan kurt modundan çıktım bu bana bir süre yeter.zaten oğlumdan kalanlar da olduğu için cok bir şey almayacağım ben de istediğim puseti takip ediyorum indirime girerse diye.sonra da bir battaniye örme planım var coook yeteneksizim o yüzden doğuma kadar zor yetiştiririm ilk kez deneyeceğm bu aradaaynen ben de frenledim kendimi.eşim de gardrop bakıyor fikir olsun diye arada park yataklara bakıyoruz falan :)
nasıl bir puset peki? paylaşır mısın? beşik haricinde puset tarzı bir şey ben de istiyorum.ben de yine bakıyorum ama suan kurt modundan çıktım bu bana bir süre yeter.zaten oğlumdan kalanlar da olduğu için cok bir şey almayacağım ben de istediğim puseti takip ediyorum indirime girerse diye.sonra da bir battaniye örme planım var coook yeteneksizim o yüzden doğuma kadar zor yetiştiririm ilk kez deneyeceğm bu arada
Chicco liteway plus in tek pusetini alacagim buna takilan anakucagi ben de var.oglumdan tecrubeyle baska puset bakmiyorumnasıl bir puset peki? paylaşır mısın? beşik haricinde puset tarzı bir şey ben de istiyorum.
örgüye gelince hiç beceremem :) artık kv yapar bişiler.
bu arada şubat annelerinde bile cinsiyetler yeni yeni belli olmaya başlamış sanırım.biz erken mi öğrendik acaba? çok da emindi bu sefer doktorum ve hemşire arkadaşım.
bu travel sistem nasıl bişi tam olarak anlayamadım? 3 şekilde gösteriyor.normal arabası,puseti bir de diğeri ne oluyor?Chicco liteway plus in tek pusetini alacagim buna takilan anakucagi ben de var.oglumdan tecrubeyle baska puset bakmiyorum
cinsiyet icin benim oglumda 17.hafta belli oldu.bunda dr emin demedi ama radyoloh ikili test ultrason unda erkek dedi
Kanama alanım vardı bebek düştü.kan pıhtılaşmam da var canımçok geçmiş olsun neden kürtaj oldun acaba özel olmazssa inş rabbim gönlüne göre hayırlısını verir.
Güle güle giysin kızçen ....bende daha anca bakıyorum...ben dun ciciler aldım kızıma,daha erken ama olsun.merakım gitti biraz bakıp bakıp severim artık :) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Girmedi hiç foruma inşallah kötü birşey yokturMiskamberden cevap var mı kızlar..bende meraktayım.
çok geçmiş olsunKanama alanım vardı bebek düştü.kan pıhtılaşmam da var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?