Canım ben de yarın öğleden sonraya randevu aldım bakalım yapacaklar mı
Kanama alanım vardı bebek düştü.kan pıhtılaşmam da var canım
fatmacım bişey sorcam jel ve iğneye devam ediyormusunGirmedi hiç foruma inşallah kötü birşey yoktur
Travel yazanlar puset yani bebek arabasi otokoltugu olan anakucagi ve portbebe denilen canta gibi cocugun icinr konuldugu parca oluyor toplam uc parca.travellar cok agir hantal.bu liteway plus hem baston hem de otokoltugu olan anakucagi da var.ben sahsen portbebeyi sevmiyorum cocugu onun icine koyamiyorumbu travel sistem nasıl bişi tam olarak anlayamadım? 3 şekilde gösteriyor.normal arabası,puseti bir de diğeri ne oluyor?
Bebegini hisseden yok mu kizlar:))
Bende de bugun oldu herkes bagrsaklarin hareket etmistir dio ama kasiklarimda oldu.bide benm onceden sabahlari ogurmem olurdu bi kac sabah sadece hafif bulantim oluyor bide gece uyurkenBazen karincalanma hissi oluyor karnimda dr sordum hareketlerini hisediyorsun karincalanma o dedi
Kizlar gunaydin dun iki kez acile gittim bugun intaniyeye gidiyorum ve kadin dogumcuma. Yasadigim mahallede icme suyuna lagim karismis sanirim zehirlendimiki gundur lokma yiyemiyorum öyle bi salgin varmis burda aciller insan dolu bana dua edin nolur ögürmekten artik bogazim yara oldu hepinizden dua bekliyorum bugun psiyatri srvisine bile gidecem inanin panik atak icin artik neyim var cozemedim hapsirsam korkar oldum korktukca hersey daha cok buluyor beni
Bebegini hisseden yok mu kizlar:))
Bende de bugun oldu herkes bagrsaklarin hareket etmistir dio ama kasiklarimda oldu.bide benm onceden sabahlari ogurmem olurdu bi kac sabah sadece hafif bulantim oluyor bide gece uyurken
Kizlar gunaydin dun iki kez acile gittim bugun intaniyeye gidiyorum ve kadin dogumcuma. Yasadigim mahallede icme suyuna lagim karismis sanirim zehirlendimiki gundur lokma yiyemiyorum öyle bi salgin varmis burda aciller insan dolu bana dua edin nolur ögürmekten artik bogazim yara oldu hepinizden dua bekliyorum bugun psiyatri srvisine bile gidecem inanin panik atak icin artik neyim var cozemedim hapsirsam korkar oldum korktukca hersey daha cok buluyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?