2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu travel sistem nasıl bişi tam olarak anlayamadım? 3 şekilde gösteriyor.normal arabası,puseti bir de diğeri ne oluyor?
Travel yazanlar puset yani bebek arabasi otokoltugu olan anakucagi ve portbebe denilen canta gibi cocugun icinr konuldugu parca oluyor toplam uc parca.travellar cok agir hantal.bu liteway plus hem baston hem de otokoltugu olan anakucagi da var.ben sahsen portbebeyi sevmiyorum cocugu onun icine koyamiyorum

Bazen karincalanma hissi oluyor karnimda dr sordum hareketlerini hisediyorsun karincalanma o dedi
Bende de bugun oldu herkes bagrsaklarin hareket etmistir dio ama kasiklarimda oldu.bide benm onceden sabahlari ogurmem olurdu bi kac sabah sadece hafif bulantim oluyor bide gece uyurken

Benim başarıların dışında sorunum yok çok sukur.kizimi 18 haftada hissettim. Bu bebeğimi hissedebilirsiniz sanki karincalanma gibi kayma gibi ama masallah bir hareket var

Kızlar günaydın ben hiç kusma yaşamadım henüz ama sabahları özellikle aç karnına öğürme yaşıyorum. Birde boğazım agrıyordu o öksürüğe döndü öksürüyorum Sürekli bi zararı olur mu bebişe sizce

Kizlar gunaydin dun iki kez acile gittim bugun intaniyeye gidiyorum ve kadin dogumcuma. Yasadigim mahallede icme suyuna lagim karismis sanirim zehirlendim iki gundur lokma yiyemiyorum öyle bi salgin varmis burda aciller insan dolu bana dua edin nolur ögürmekten artik bogazim yara oldu hepinizden dua bekliyorum bugun psiyatri srvisine bile gidecem inanin panik atak icin artik neyim var cozemedim hapsirsam korkar oldum korktukca hersey daha cok buluyor beni

Çok geçmiş olsun canın dualarımız seninle biran önce eskisinden de daha iyi olucaksın inşallah

Bende de bugun oldu herkes bagrsaklarin hareket etmistir dio ama kasiklarimda oldu.bide benm onceden sabahlari ogurmem olurdu bi kac sabah sadece hafif bulantim oluyor bide gece uyurken

Canim bu benim 2. Gebeliğim. Bana da sanki sen suan 11 haftalik sin ya. Hissetmen için çok erken mis gibi geldi

Çok geçmiş olsun canım. Korkma bişeycikler olmaz allahın izniyle

Ben hissetmeye basladim hissetmemem imkansiz asiri hareketli ozellikle sirt ustu yattigimda daha cok hissediyorum 1 hafta once pit,pit vurdu simdi ise gayet net hissediyorum kizlar vitaminden bahsediyorsunuzya folik asit mi?
Kullandiginiz vitaminler neler

Günaydın kızlar :) bende bebeğimi hiç hissetmedim ama ilk bebekte daha geç hissedilirmiş öyle duyuyorum hep çevremden karnım çıkmaya başladı ama artık top gibi :) bugün sonuçlarım için hastaneyi arıcam bakalım çıkmış mı ? Ben tahlillerimi farklı hastanede yaptırdım kızlar sonuçlarınızı alır almaz doktorunuza gösterdiniz mi kızlar nasıl yaptınız yoksa randevu tarihinizi mi beklediniz ? Öbür randevu tarihim 2 hafta sonra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…