2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar dün işe başladım ve bugun hasta oldum acayip derecede boğazlarımda ağrı ve yanma var. kendimi çok kötü hissediyorum ilaçda içemicem ne yapıcam ben şimdi

çok şükür 14.haftadayım çok rahat bi hamilelik geçiriyorum rabbim bozmasın.gece yatarken yattıgın yöne falan dikkat ediyor musun sola yatılması gerekiyor gebeligin son dönemlerinde herhalde ama.

evet genelde sola yatıyorum onceden yuzustu yatmadan uyuyamazdım malesef sımdı hıc rahat edemıyorum genelde hep soldayım :)

Bende 1-2 ay sonra hem soğuklar başlayıp hemde ağırlaştığımda en azında c.tesileri gelmemeyi düşnüyorum. Kısmet

bütün günmü iş var cumartesileri bizim yarım gün zaten ama bende gelmıcem zaten çok sogudum dogumdan sonra belkide dönmem birdaha işe 12 senedir çalışıyorum aynı yerde

kızlar günaydın. çalışanlar hayırlı işler
ben de seminere gideceğim. oğlum kv. sabah erkenden
kalkıyoruz. oğlum gece yatmak bilmiyor.
küçük çocuğu olmayan hamişler bol bol dinlenin
istsemde yatamıyorum.
bugün dr. kontrolüm var. ben ikili testi yaptırmayacağım.
sadece ense ve burun ölçümü

arkadaşlar merhaba.MİSKAMBER'den haberiniz var mı acaba,merak ediyorum.uzun zamandır girmedi.en son 20'sinde yazmış.umarım iyidir

gözünaydın canım allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsın

offf kızlar doktorumm yarın orda da ben bizim bu patrona nasıl söylicem izin alıcam yaa cumartesi günü misafirlerim hafta ortası gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…