- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
çok şükür 14.haftadayım çok rahat bi hamilelik geçiriyorum rabbim bozmasın.gece yatarken yattıgın yöne falan dikkat ediyor musun sola yatılması gerekiyor gebeligin son dönemlerinde herhalde ama.
Bende 1-2 ay sonra hem soğuklar başlayıp hemde ağırlaştığımda en azında c.tesileri gelmemeyi düşnüyorum. Kısmet
ıhlamur, elma kabuğu çubuk tarçın kaynat iç. geçmiş olsungünaydın kızlar dün işe başladım ve bugun hasta oldum acayip derecede boğazlarımda ağrı ve yanma var. kendimi çok kötü hissediyorum ilaçda içemicem ne yapıcam ben şimdi
Çok geçmiş olsun,bolca C vitaminigünaydın kızlar dün işe başladım ve bugun hasta oldum acayip derecede boğazlarımda ağrı ve yanma var. kendimi çok kötü hissediyorum ilaçda içemicem ne yapıcam ben şimdi
Kızlar sonuçlarım çıkmış mail attılar birşey anlamadım aradım hastaneyi sordum sonucun negatif çıktığını söylediler yani birşey saptanmadı çok şükür allahıma çok mutluyum :)
Sağol canım teşekkür ederimgözünaydın canım allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsın
nasılsın cnmgünaydın
offf kızlar doktorumm yarın orda da ben bizim bu patrona nasıl söylicem izin alıcam yaacumartesi günü misafirlerim hafta ortası gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?