2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr bu arada acilen beylikdüzü yakupludan uygun kiralık daire bulmam gerekiyor hem eski işime dönücem daha yakın olucam hem anneme hemde çocuk doğunca daha rahat edicem

hımmmm. doğumdan sonramı eski işine dönüyorsun yoksa doğumdan öncemi ?
doğumdan önce canım eski patronum çağırdı haklarımdan yararlanmam için çünkü bu başladığım şirkete 2 ay oldu hamile olan bayanın yerine işe girdim düşünmüyorum diye hamile kaldım ve patron çocuk düşünmüyorsan gel demişti duysa demedik laf bırakmak

kızlarr bu arada acilen beylikdüzü yakupludan uygun kiralık daire bulmam gerekiyor hem eski işime dönücem daha yakın olucam hem anneme hemde çocuk doğunca daha rahat edicem
Allah yardımcın olsun canım ev için sahibindene bizde bakalım arada..bende özel sektörde çalıştım zamanında Allah nasip ettide devlete gectik ona bile hayıflanıyoruz yeri gelince Allah kolaylık versinn:)

Allahım dünya da ne insanlar var

Allah yardımcın olsun canım ev için sahibindene bizde bakalım arada..bende özel sektörde çalıştım zamanında Allah nasip ettide devlete gectik ona bile hayıflanıyoruz yeri gelince Allah kolaylık versinn:)
inş bulabilirim kızlar bakıyorum hep 1200 1300 kiralar

hiç sorma birde eşimle bize ilk görüşmeye geldiğimizde eğer duyarsam bozuşuruz demişti resmen bende hiç muhattap olmadan eski işime döneceğim

sanki karsısında cocuk var mesela gırersın ıse 6 ay sonra hamıle kalırsın tamam da senın ıkı senen olmus yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…