bilmiyor canım o yüzden eski işime döneceğim bahsetmiştim konudan burdahamile olduğunu bilmiyormu gayet doğal izin alman
iyiyim cnm çok teşekkür edrimiyiyim saagoll sen nasılsın
bilmiyor canım o yüzden eski işime döneceğim bahsetmiştim konudan burda
doğumdan önce canım eski patronum çağırdı haklarımdan yararlanmam için çünkü bu başladığım şirkete 2 ay oldu hamile olan bayanın yerine işe girdim düşünmüyorum diye hamile kaldım ve patron çocuk düşünmüyorsan gel demişti duysa demedik laf bırakmakhımmmm. doğumdan sonramı eski işine dönüyorsun yoksa doğumdan öncemi ?
Allah yardımcın olsun canım ev için sahibindene bizde bakalım arada..bende özel sektörde çalıştım zamanında Allah nasip ettide devlete gectik ona bile hayıflanıyoruz yeri gelince Allah kolaylık versinn:)kızlarr bu arada acilen beylikdüzü yakupludan uygun kiralık daire bulmam gerekiyor hem eski işime dönücem daha yakın olucam hem anneme hemde çocuk doğunca daha rahat edicem
doğumdan önce canım eski patronum çağırdı haklarımdan yararlanmam için çünkü bu başladığım şirkete 2 ay oldu hamile olan bayanın yerine işe girdim düşünmüyorum diye hamile kaldım ve patron çocuk düşünmüyorsan gel demişti duysa demedik laf bırakmak
hiç sorma birde eşimle bize ilk görüşmeye geldiğimizde eğer duyarsam bozuşuruz demişti resmen bende hiç muhattap olmadan eski işime döneceğimAllahım dünya da ne insanlar var
inş bulabilirim kızlar bakıyorum hep 1200 1300 kiralarAllah yardımcın olsun canım ev için sahibindene bizde bakalım arada..bende özel sektörde çalıştım zamanında Allah nasip ettide devlete gectik ona bile hayıflanıyoruz yeri gelince Allah kolaylık versinn:)
hiç sorma birde eşimle bize ilk görüşmeye geldiğimizde eğer duyarsam bozuşuruz demişti resmen bende hiç muhattap olmadan eski işime döneceğim
http://blog.radikal.com.tr/ekonomi-...hamilelikte-periyodik-kontrol-izni-31250canım bak böyle bi yazı buldum işyeri şikayeti ve bilgi için 170 i arayabilirsiniz çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı hattıhamile olduğunu bilmiyormu gayet doğal izin alman
CANIM İKİ SENE DEĞİL 2 AY OLDUsanki karsısında cocuk var mesela gırersın ıse 6 ay sonra hamıle kalırsın tamam da senın ıkı senen olmus yanii
CANIM İKİ SENE DEĞİL 2 AY OLDU
http://blog.radikal.com.tr/ekonomi-...hamilelikte-periyodik-kontrol-izni-31250canım bak böyle bi yazı buldum işyeri şikayeti ve bilgi için 170 i arayabilirsiniz çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı hattı
yaa öyle yani canm maalesef durum bundan ibaretaaa öylemii :) pardonnn ben iki sene sanmıştım :)
günaydınlar herkesee:)
Nasılsınız umarım herkes iyidir geçen hafta pazar akşamı kanamalarım oldu 2 gün sürdü şuan çok iyiyim.
yaa öyle yani canm maalesef durum bundan ibaret
aldım canım perşembe günü saat 10 a bakalm ne diyecek kan sonucum ile ilgilihım bilemedim şimdi yorum yapamadım. :) aman canım olsun hastayım de izin al nedir yani bu
aldım canım perşembe günü saat 10 a bakalm ne diyecek kan sonucum ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?