normalde de çok zayıf değilim zaten :) henüz hiç kimse anlamıyor hamile olduğumu 63 kilo falanımii şeyler düşünelimki iyi şeyler olsun bu arada karnın şişmiyormu kimse farketmedi mii
normalde de çok zayıf değilim zaten :) henüz hiç kimse anlamıyor hamile olduğumu 63 kilo falanım
ya ben akşama doğru karnım şişiyor sabah yok mesela sizdede öyle oluyormu
maşallah canımmm çok güzel haber :) cinsiyeti belli oldu muSağol canım teşekkür ederimcümlemizin inşallah :)
Günaydınnnn.bu bulantılar 14+0 da bile kesilmiyormuşşş:):):):)
EVET CNM SABAH DÜMDÜZ NERDEYSE AKŞAMA DOĞRU ŞİŞİYOR BİRDE BEN 3 LT YAKIN SU İÇİYORUM :)ya ben akşama doğru karnım şişiyor sabah yok mesela sizdede öyle oluyormu
EVET CNM SABAH DÜMDÜZ NERDEYSE AKŞAMA DOĞRU ŞİŞİYOR BİRDE BEN 3 LT YAKIN SU İÇİYORUM :)
:) BEN SUYU ÇOK İÇİYORUM CNM TEK ESKİĞİM İŞYERİNDE YEMEK YOK BİZİM SODEXO VAR YEMEK YEDİĞİMİZ YER BERBAT EVDE DE HER AKŞAM YAPMIYORUM Kİ GETİREYİM AMA SICAK YEMEK YEMEYİ ÖZLEDİMvalla ben 10 bardak suyu zor içiyorum hamile kalmadan oncede pek su icmezdim
:) BEN SUYU ÇOK İÇİYORUM CNM TEK ESKİĞİM İŞYERİNDE YEMEK YOK BİZİM SODEXO VAR YEMEK YEDİĞİMİZ YER BERBAT EVDE DE HER AKŞAM YAPMIYORUM Kİ GETİREYİM AMA SICAK YEMEK YEMEYİ ÖZLEDİM
ÇOK ŞANSLISIN EVDE YOK İŞTE YOK EŞİMDE BENİMLE BİRLİKTE AÇ GEZİYOR :)bizim ofiste yapıldıgı ıcın sıkıntı olmuyor bende hamılelıgımın ıkıncı ayından berii evde yemek yapamıyorum kayınvalıdem ust katımızda sagolsun yapıyor yıyoruz.
10 BARDAK SUYU İYİ İÇEBİLİYORMUŞSUN CANIM NE GÜZEL 1 LT ZOR İÇİYORUM MİDE BULANTILARIM ÇOK FAZLA SU BİLE MAHVEDİYOR BENİvalla ben 10 bardak suyu zor içiyorum hamile kalmadan oncede pek su icmezdim
evet bir de bimer var ordanda mail atarak bilgi alıp şikayetçi olabilirsinizhayır insani duyguları olan zaten böyle bir şeye izin verir keyfi bir şey değildir bu ama böyle bir hat olması güzell
Benim gönlümde 3 tekerlekli arabalar var.chicconun da var oyleChicco liteway plus in tek pusetini alacagim buna takilan anakucagi ben de var.oglumdan tecrubeyle baska puset bakmiyorum
cinsiyet icin benim oglumda 17.hafta belli oldu.bunda dr emin demedi ama radyoloh ikili test ultrason unda erkek dedi
10 BARDAK SUYU İYİ İÇEBİLİYORMUŞSUN CANIM NE GÜZEL 1 LT ZOR İÇİYORUM MİDE BULANTILARIM ÇOK FAZLA SU BİLE MAHVEDİYOR BENİ
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsunKizlar gunaydin dun iki kez acile gittim bugun intaniyeye gidiyorum ve kadin dogumcuma. Yasadigim mahallede icme suyuna lagim karismis sanirim zehirlendimiki gundur lokma yiyemiyorum öyle bi salgin varmis burda aciller insan dolu bana dua edin nolur ögürmekten artik bogazim yara oldu hepinizden dua bekliyorum bugun psiyatri srvisine bile gidecem inanin panik atak icin artik neyim var cozemedim hapsirsam korkar oldum korktukca hersey daha cok buluyor beni
BÜTÜN FAYDALI ŞEYLER HAYATIMDAN ÇIKTI BENİM 4 KİLO VERDİM HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİvalla doktor dedi mecbur yapıyorum,alışıyorsun daha sonraları ama bende mesela su anda süt falan icemiyorum.
hamile kalmadan once agzıma surmezdım
Geçmiş olsun rapor alıp dinlen bencegünaydın kızlar dün işe başladım ve bugun hasta oldum acayip derecede boğazlarımda ağrı ve yanma var. kendimi çok kötü hissediyorum ilaçda içemicem ne yapıcam ben şimdi
Maşallah darısı da bizlere insallahKızlar sonuçlarım çıkmış mail attılar birşey anlamadım aradım hastaneyi sordum sonucun negatif çıktığını söylediler yani birşey saptanmadı çok şükür allahıma çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?