2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben 10 bardak suyu zor içiyorum hamile kalmadan oncede pek su icmezdim
:) BEN SUYU ÇOK İÇİYORUM CNM TEK ESKİĞİM İŞYERİNDE YEMEK YOK BİZİM SODEXO VAR YEMEK YEDİĞİMİZ YER BERBAT EVDE DE HER AKŞAM YAPMIYORUM Kİ GETİREYİM AMA SICAK YEMEK YEMEYİ ÖZLEDİM

:) BEN SUYU ÇOK İÇİYORUM CNM TEK ESKİĞİM İŞYERİNDE YEMEK YOK BİZİM SODEXO VAR YEMEK YEDİĞİMİZ YER BERBAT EVDE DE HER AKŞAM YAPMIYORUM Kİ GETİREYİM AMA SICAK YEMEK YEMEYİ ÖZLEDİM

bizim ofiste yapıldıgı ıcın sıkıntı olmuyor bende hamılelıgımın ıkıncı ayından berii evde yemek yapamıyorum kayınvalıdem ust katımızda sagolsun yapıyor yıyoruz.

Basaagrilarim olacaktı ya
Chicco liteway plus in tek pusetini alacagim buna takilan anakucagi ben de var.oglumdan tecrubeyle baska puset bakmiyorum
cinsiyet icin benim oglumda 17.hafta belli oldu.bunda dr emin demedi ama radyoloh ikili test ultrason unda erkek dedi
Benim gönlümde 3 tekerlekli arabalar var.chicconun da var oyle

10 BARDAK SUYU İYİ İÇEBİLİYORMUŞSUN CANIM NE GÜZEL 1 LT ZOR İÇİYORUM MİDE BULANTILARIM ÇOK FAZLA SU BİLE MAHVEDİYOR BENİ

valla doktor dedi mecbur yapıyorum,alışıyorsun daha sonraları ama bende mesela su anda süt falan icemiyorum.
hamile kalmadan once agzıma surmezdım

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

Kızlar teraziye göre son 2 haftada 2 kilo almışım. Insan 2 haftada 2 kilo alır mı ya. Anlamadım valla. Boyle olursa yandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…