- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
BÜTÜN FAYDALI ŞEYLER HAYATIMDAN ÇIKTI BENİM 4 KİLO VERDİM HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ
Malesef bende de öyle yazıyor agliycaktim bende olamaz diye düşünüyorum ama tartı öyle demiyoKızlar teraziye göre son 2 haftada 2 kilo almışım. Insan 2 haftada 2 kilo alır mı ya. Anlamadım valla. Boyle olursa yandım ben
bende 2 kilo aldım hemde 1 haftada ama tatildeydim cok yedimKızlar teraziye göre son 2 haftada 2 kilo almışım. Insan 2 haftada 2 kilo alır mı ya. Anlamadım valla. Boyle olursa yandım ben
doktor bana decavit yazdı eczacıda eşdeğeri diye elevit verdi Allahtan doktor ilacın adını söyledide farkettim yoksa eleviti kakalıcaktı banaKızlar ya bu arada bir şey duydum bir arkadaşım sordu kullandığın vitamin hapı ne diye, sanırım elevıt te domuz yağı katkısı mı jelatinimi öyle bir şey varmış doğrumu bu ?
Mrb kızlar hamile kaldiginizda ac karnina tartildiysaniz yine öyle yapın bence yoksa bunalima girersiniz gerçekten. Şöyle diyeyim ben hamile kaldigimda aç karnima 60 kiloydum şimdi sabahlari tartiliyorum 61.5 çıkıyorum yaklaşık 1aydir.ayda yarim kilo almışım yani. Ama aksamlari ciktigimda tartiya 63 kilo geliyorum o da normal gün icinde 3ltden fazla su içiyorum ne kadar dikkat etsem de yemek yiyorum ama normal yani benceMalesef bende de öyle yazıyor agliycaktim bende olamaz diye düşünüyorum ama tartı öyle demiyo
bende 2 kilo aldım hemde 1 haftada ama tatildeydim cok yedim
valla ben 10 bardak suyu zor içiyorum hamile kalmadan oncede pek su icmezdim
Oğlun mu olacak canım ben çikolataya bayilirim normalde aklima bile gelmioBende yaşpastayı çok yedimen iyisi pastayi bir sure yememek. Tablet cikolatayi da birakmaliyim. Off nasil olacaksa
bütün günmü iş var cumartesileri bizim yarım gün zaten ama bende gelmıcem zaten çok sogudum dogumdan sonra belkide dönmem birdaha işe 12 senedir çalışıyorum aynı yerde
Kızlar sonuçlarım çıkmış mail attılar birşey anlamadım aradım hastaneyi sordum sonucun negatif çıktığını söylediler yani birşey saptanmadı çok şükür allahıma çok mutluyum :)
arkadaşlar merhaba.MİSKAMBER'den haberiniz var mı acaba,merak ediyorum.uzun zamandır girmedi.en son 20'sinde yazmış.umarım iyidir
günaydınlar herkesee:)
Nasılsınız umarım herkes iyidir geçen hafta pazar akşamı kanamalarım oldu 2 gün sürdü şuan çok iyiyim.
ya ben akşama doğru karnım şişiyor sabah yok mesela sizdede öyle oluyormu
Kızlar ya bu arada bir şey duydum bir arkadaşım sordu kullandığın vitamin hapı ne diye, sanırım elevıt te domuz yağı katkısı mı jelatinimi öyle bir şey varmış doğrumu bu ?
Ben elevitin yerine decavit yazdıracagim
Oğlun mu olacak canım ben çikolataya bayilirim normalde aklima bile gelmio
O gaz gaz :) bi çıksa karın eski haline dönüyorya ben akşama doğru karnım şişiyor sabah yok mesela sizdede öyle oluyormu
Oğlun mu olacak canım ben çikolataya bayilirim normalde aklima bile gelmio
Ben mercimek iyiden iyiye oynuyo :):):) kımıl kımıl bişeyler hissediyorum maşallah
Özlemişim bu hissi
O gaz gaz :) bi çıksa karın eski haline dönüyor
dün doktor bana günde 2,5 litre yudum yudum su içmemi söyledi.ve tuvaletin gelince asla tutmamak gerekiyormuş çünkü hamileler idrar yolu enfeksiyonuna çok kolay yakalanıyormuş.
Kendini belli ediyo oğlusun ama baksana maşallah canim Allah saglilkla kucağına almayi nasip etsin iki oglan annesi ne güzelEvet canım dr erkek dedi. Ama yinede kesin söylemiyorum dedi. Ilk oğlum Dada canım hep pasta çekiyordu. Bunda da boyle
ne kadar güzel Maşallah.benim doğum 03 martta son ultrasona göre ama hala bi his yok.sizin ikinci bebek diye sanırım.bide benimki ultrasonda bile kımıldamıyodu tembel sanırım:):):)bugün elimi koyup dinledim sanki bişey pıt pıt dedim ama hayal gücümm:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?