2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya bu arada bir şey duydum bir arkadaşım sordu kullandığın vitamin hapı ne diye, sanırım elevıt te domuz yağı katkısı mı jelatinimi öyle bir şey varmış doğrumu bu ?

Kızlar ya bu arada bir şey duydum bir arkadaşım sordu kullandığın vitamin hapı ne diye, sanırım elevıt te domuz yağı katkısı mı jelatinimi öyle bir şey varmış doğrumu bu ?
doktor bana decavit yazdı eczacıda eşdeğeri diye elevit verdi Allahtan doktor ilacın adını söyledide farkettim yoksa eleviti kakalıcaktı bana

Malesef bende de öyle yazıyor agliycaktim bende olamaz diye düşünüyorum ama tartı öyle demiyo
Mrb kızlar hamile kaldiginizda ac karnina tartildiysaniz yine öyle yapın bence yoksa bunalima girersiniz gerçekten. Şöyle diyeyim ben hamile kaldigimda aç karnima 60 kiloydum şimdi sabahlari tartiliyorum 61.5 çıkıyorum yaklaşık 1aydir.ayda yarim kilo almışım yani. Ama aksamlari ciktigimda tartiya 63 kilo geliyorum o da normal gün icinde 3ltden fazla su içiyorum ne kadar dikkat etsem de yemek yiyorum ama normal yani bence

bütün günmü iş var cumartesileri bizim yarım gün zaten ama bende gelmıcem zaten çok sogudum dogumdan sonra belkide dönmem birdaha işe 12 senedir çalışıyorum aynı yerde

Yarım gün Allah'tan , bakalım ogün gelsin ne dicekler. Seninde epey olmuş ama tazminatı yakmış olmayacakmısın?

Aay çok sevindim , süper . Keyfini sür

arkadaşlar merhaba.MİSKAMBER'den haberiniz var mı acaba,merak ediyorum.uzun zamandır girmedi.en son 20'sinde yazmış.umarım iyidir

Bende merak ediyorum kendisini , umarım kötü birşey yoktur.
günaydınlar herkesee:)
Nasılsınız umarım herkes iyidir geçen hafta pazar akşamı kanamalarım oldu 2 gün sürdü şuan çok iyiyim.

Aman dikkat et Dr.söylemiştir ne yapmaman gerektiğini. Geçmiş olsun çok

ya ben akşama doğru karnım şişiyor sabah yok mesela sizdede öyle oluyormu

Benimde öyle sabah düz akşam 4 aylık gebe gibi :) gaz ve bol sıvıdan olsa gerek :)

Ben kızımda elevit kullanmıştım , ama böyle bişey duymadımda okumamadım da karalama olabilir . Elevit verirse istemicem ben çünkü benim iştahımı çok açmıştı . Muadilini yazsın.

Ben elevitin yerine decavit yazdıracagim

Sen neden istemiyorsun ?

Ben mercimek iyiden iyiye oynuyo :):):) kımıl kımıl bişeyler hissediyorum maşallah

Özlemişim bu hissi

Ben mercimek iyiden iyiye oynuyo :):):) kımıl kımıl bişeyler hissediyorum maşallah

Özlemişim bu hissi

ne kadar güzel Maşallah.benim doğum 03 martta son ultrasona göre ama hala bi his yok.sizin ikinci bebek diye sanırım.bide benimki ultrasonda bile kımıldamıyodu tembel sanırım:):):)bugün elimi koyup dinledim sanki bişey pıt pıt dedim ama hayal gücümm:):):)

Evet canım dr erkek dedi. Ama yinede kesin söylemiyorum dedi. Ilk oğlum Dada canım hep pasta çekiyordu. Bunda da boyle
Kendini belli ediyo oğlusun ama baksana maşallah canim Allah saglilkla kucağına almayi nasip etsin iki oglan annesi ne güzel

Maşallah evet İkinci gebelikte daha erken hissedebiliyormuşsun , öyle söylediler :) .

Dün ultrasondada çok hereketliydi bir sırtını döndü bir önünü , kızımda şaşırdı " kımıl kımıl bu mercimek anne" dedi :).

Belkide hayal değil gerçektir hissettiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…