2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o gaz göbeği ne zaman hamilelik göbeğine dönecek :)

İlk gebeliğimde öyle geç çıkmıştıki karnım 5,5 ayıma kadar normal pantalonlarımı giymiştim üst düğmelerini kapamayarak... çok iyi anlıyorum seni. Ama keyfini çıkar bu zamanların koca göbekli olunca yardımsız yatakdan bile kalkamıyorsun

Kendini belli ediyo oğlusun ama baksana maşallah canim Allah saglilkla kucağına almayi nasip etsin iki oglan annesi ne güzel

Ins. Canım hepimiz sagsalim doğum yaparız. Kavusuruz bebislerimize. Kız veya erkek olmaları önemli diil sağlıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar yeter.

şimdi ben de normal pantolonlarıma girerim sıkar ama girerim bilsemki cocuk rahatsız olmayacak ama giymiyorum gaz göbeğini benimsedim ona da dıkk edıyorum

Bende de bugun oldu herkes bagrsaklarin hareket etmistir dio ama kasiklarimda oldu.bide benm onceden sabahlari ogurmem olurdu bi kac sabah sadece hafif bulantim oluyor bide gece uyurken

Bende bulanti yok canimda dr oyld dedi valla karincalanma hissine:)

şimdi ben de normal pantolonlarıma girerim sıkar ama girerim bilsemki cocuk rahatsız olmayacak ama giymiyorum gaz göbeğini benimsedim ona da dıkk edıyorum

Ben halen hamile kaldığım kiloda olduğum için bunda da giyiniyorum normal kıyafetlerimi , öğlen yemekten sonra şişince açıyorum üst düğmeyi hop mis :). Kilo alma hakkımı 5. ayda sonra kullanmak istiyorum :S

limon83 genelde öyle derler ama sende tutmadı heralde canim belli olmaz gerci belki de kızdır Sağlıklı olsunlar da. Bu arada aramızda bi gün var bende de hiç bi hareket hissetme yok ikili test için gittigimizde masallahi vardi elleri ayaklari durmuyordu totosunu bile döndü ama ben bişey hissetmiyorum ilk gebelik benim de

Ins hemen duzekirsun canim cok gecmis olsunnn

Herkese merhabalar,bugun kontrolum vardı kanama alani kapanmamis henüz ne yazikki yatmaya devam..bebegim iyi cok sukur , ikili testide yaptirdim hayirli sonuclar cikar inş

maşallah canımmm çok güzel haber :) cinsiyeti belli oldu mu
Yok tatlım doktoruma gitmedim bugün başka hastanede test yaptırmıştım sonuçlarımı mail attım o dönüş yaptı bana 2 hafta sonra gidince öğrenirim muhtemelen Allah'ın izniyle inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…