o gaz göbeği ne zaman hamilelik göbeğine dönecek :)
Kendini belli ediyo oğlusun ama baksana maşallah canim Allah saglilkla kucağına almayi nasip etsin iki oglan annesi ne güzel
İlk gebeliğimde öyle geç çıkmıştıki karnım 5,5 ayıma kadar normal pantalonlarımı giymiştim üst düğmelerini kapamayarak... çok iyi anlıyorum seni. Ama keyfini çıkar bu zamanların koca göbekli olunca yardımsız yatakdan bile kalkamıyorsun
evet bende duydum kesinlikle tutmamak gerekiyormuş
o gaz göbeği ne zaman hamilelik göbeğine dönecek :)
CANIM Bİ LİNK ATACAM BAK İSTERSEN ELEVİT HAKKINDAKızlar ya bu arada bir şey duydum bir arkadaşım sordu kullandığın vitamin hapı ne diye, sanırım elevıt te domuz yağı katkısı mı jelatinimi öyle bir şey varmış doğrumu bu ?
Bende oldu da tek doz bi ilac kulandim gecmis cok sukur
Bende de bugun oldu herkes bagrsaklarin hareket etmistir dio ama kasiklarimda oldu.bide benm onceden sabahlari ogurmem olurdu bi kac sabah sadece hafif bulantim oluyor bide gece uyurken
şimdi ben de normal pantolonlarıma girerim sıkar ama girerim bilsemki cocuk rahatsız olmayacak ama giymiyorum gaz göbeğini benimsedim ona da dıkk edıyorum
Kizlar gunaydin dun iki kez acile gittim bugun intaniyeye gidiyorum ve kadin dogumcuma. Yasadigim mahallede icme suyuna lagim karismis sanirim zehirlendimiki gundur lokma yiyemiyorum öyle bi salgin varmis burda aciller insan dolu bana dua edin nolur ögürmekten artik bogazim yara oldu hepinizden dua bekliyorum bugun psiyatri srvisine bile gidecem inanin panik atak icin artik neyim var cozemedim hapsirsam korkar oldum korktukca hersey daha cok buluyor beni
CANIM Bİ LİNK ATACAM BAK İSTERSEN ELEVİT HAKKINDA
http://talhaerhan.wordpress.com/2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/
Bende oldu da tek doz bi ilac kulandim gecmis cok sukur
canım kalbin falan acımıyor mu ya ufff ben zorlanıyorumevet genelde sola yatıyorum onceden yuzustu yatmadan uyuyamazdım malesef sımdı hıc rahat edemıyorum genelde hep soldayım :)
Geçmiş olsun canım inşallah içini ferah tutHerkese merhabalar,bugun kontrolum vardı kanama alani kapanmamis henüz ne yazikki yatmaya devam..bebegim iyi cok sukur , ikili testide yaptirdim hayirli sonuclar cikar inş
Yarım gün Allah'tan , bakalım ogün gelsin ne dicekler. Seninde epey olmuş ama tazminatı yakmış olmayacakmısın?
Aay çok sevindim , süper . Keyfini sür
Bende merak ediyorum kendisini , umarım kötü birşey yoktur.
Aman dikkat et Dr.söylemiştir ne yapmaman gerektiğini. Geçmiş olsun çok
sağol canım inşallah bir daha yaşamam evladımı kucağıma alırım
Benimde öyle sabah düz akşam 4 aylık gebe gibi :) gaz ve bol sıvıdan olsa gerek :)
Ben kızımda elevit kullanmıştım , ama böyle bişey duymadımda okumamadım da karalama olabilir . Elevit verirse istemicem ben çünkü benim iştahımı çok açmıştı . Muadilini yazsın.
Sen neden istemiyorsun ?
canım kalbin falan acımıyor mu ya ufff ben zorlanıyorum
Yok tatlım doktoruma gitmedim bugün başka hastanede test yaptırmıştım sonuçlarımı mail attım o dönüş yaptı bana 2 hafta sonra gidince öğrenirim muhtemelen Allah'ın izniyle inşallah :))maşallah canımmm çok güzel haber :) cinsiyeti belli oldu mu
geçmiş olsunHerkese merhabalar,bugun kontrolum vardı kanama alani kapanmamis henüz ne yazikki yatmaya devam..bebegim iyi cok sukur , ikili testide yaptirdim hayirli sonuclar cikar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?