2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr hamile ayakkabısı flan aldınızmı ben rahat bi ayakkabı almak istiyorum spor ayakkabımımı yenilesem yoksa bildiğiniz rahat ayakkabılar varmı

kızlarrr hamile ayakkabısı flan aldınızmı ben rahat bi ayakkabı almak istiyorum spor ayakkabımımı yenilesem yoksa bildiğiniz rahat ayakkabılar varmı

HAMİLE ayakkabıısı düşünmedim ama kendime yeni bir spor ayakkabısı almayı düşünüyorum new balance öneriyorlar çok rahatmış ama daha önce hiç kullanmadım

adidasın yürüyüş ayakkabıları rahat oluyo nikeında airmax ama pahalaı biraz ben adidastan 150ye almıştım, şuanda mantar taban terlik giyiyorum iş yerinde :)

benim de çalıştığım için rahat bir iş ayakkabısı almam gerek ama yürüyüş için en güzeli spor ayakkabısı reebook da çok rahat yürüyüş ayakkabıları var.

kızlar bişe daha sorucam yemeklerde tavuk-et bulyon kullanıyormusunuz zararı varmıdır bize acaba:KK63:

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 13 artı 2 yiz ancak 12 artı 4 görünüyormuş bebiş baştan beri geç döllenme olduğunu söylüyodu zaten ancak son adet tarihini baz almalıymışım yine bu arada cinsiyeti içinde 100de 80-90 kız dedi bi kızım var babamız ve annemler erkek bekliyodu baya hüsran oldu onun için bende oda sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun diyoduk tabi ama istemeden benide etkilemiş sanırım bende de tuhaf bi his oluştu kız deyince ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabi bakalım değişmezse bi kız daha geliyor

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Hayırlı sı olsun cnm sağlık lı olsunda ....çevrenin baskısıda etkiliyor tabi...benimde kızım var ve ben kız bebekleri daha çok seviyorum nedense.bugün bir arkadaş inşallah erkek olur diyor saglıklı olması herşeyden önemli bence

Geçmiş olsun cnm önce kendini sakinleştir bende ilk gebeligimde sudan zehirlenmiştim

günaydın kızlar dün işe başladım ve bugun hasta oldum acayip derecede boğazlarımda ağrı ve yanma var. kendimi çok kötü hissediyorum ilaçda içemicem ne yapıcam ben şimdi
yemene içmene dikkat et cnm balın içine karabiber karıştırıp yiyebilirsin limonlu ılık su yada ballı ılık süt.soguk yiyip içmemeye dikkat et bir süre

Kızlar ya bu arada bir şey duydum bir arkadaşım sordu kullandığın vitamin hapı ne diye, sanırım elevıt te domuz yağı katkısı mı jelatinimi öyle bir şey varmış doğrumu bu ?
Ben pek arastirmadim ama doktor folik asiti biraktirdi ve decavit e basladim. Vitamine baslayip folik asite devam ediyormusunuz?

HAMİLE ayakkabıısı düşünmedim ama kendime yeni bir spor ayakkabısı almayı düşünüyorum new balance öneriyorlar çok rahatmış ama daha önce hiç kullanmadım

New balance çok rahat canım o konuda haklılar. Ama kalitesine gelince kısabir ssüre içinde garip bir şekil alıyor. Bir kez aldim bir daha kalitesinden dolayı almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…