- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
kızlarrr hamile ayakkabısı flan aldınızmı ben rahat bi ayakkabı almak istiyorum spor ayakkabımımı yenilesem yoksa bildiğiniz rahat ayakkabılar varmı
adidasın yürüyüş ayakkabıları rahat oluyo nikeında airmax ama pahalaı biraz ben adidastan 150ye almıştım, şuanda mantar taban terlik giyiyorum iş yerinde :)kızlarrr hamile ayakkabısı flan aldınızmı ben rahat bi ayakkabı almak istiyorum spor ayakkabımımı yenilesem yoksa bildiğiniz rahat ayakkabılar varmı
benim de çalıştığım için rahat bir iş ayakkabısı almam gerek ama yürüyüş için en güzeli spor ayakkabısı reebook da çok rahat yürüyüş ayakkabıları var.kızlarrr hamile ayakkabısı flan aldınızmı ben rahat bi ayakkabı almak istiyorum spor ayakkabımımı yenilesem yoksa bildiğiniz rahat ayakkabılar varmı
kızlar bişe daha sorucam yemeklerde tavuk-et bulyon kullanıyormusunuz zararı varmıdır bize acaba:KK63:
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 13 artı 2 yiz ancak 12 artı 4 görünüyormuş bebiş baştan beri geç döllenme olduğunu söylüyodu zaten ancak son adet tarihini baz almalıymışım yine bu arada cinsiyeti içinde 100de 80-90 kız dedi bi kızım var babamız ve annemler erkek bekliyodu baya hüsran oldu onun içinbende oda sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun diyoduk tabi ama istemeden benide etkilemiş sanırım bende de tuhaf bi his oluştu kız deyince ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabi bakalım değişmezse bi kız daha geliyor
Yok cnm .sadece folbiol ve hibor kullanıyorum ikisinide doguma kadar kullanıcam zatenfatmacım bişey sorcam jel ve iğneye devam ediyormusun
Hayırlı sı olsun cnm sağlık lı olsunda ....çevrenin baskısıda etkiliyor tabi...benimde kızım var ve ben kız bebekleri daha çok seviyorum nedense.bugün bir arkadaş inşallah erkek olur diyor saglıklı olması herşeyden önemli benceselam kızlar bugün kontrolümüz vardı 13 artı 2 yiz ancak 12 artı 4 görünüyormuş bebiş baştan beri geç döllenme olduğunu söylüyodu zaten ancak son adet tarihini baz almalıymışım yine bu arada cinsiyeti içinde 100de 80-90 kız dedi bi kızım var babamız ve annemler erkek bekliyodu baya hüsran oldu onun içinbende oda sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun diyoduk tabi ama istemeden benide etkilemiş sanırım bende de tuhaf bi his oluştu kız deyince ama sağlıklı olması herşeyden önemli tabi bakalım değişmezse bi kız daha geliyor
Geçmiş olsun cnm önce kendini sakinleştir bende ilk gebeligimde sudan zehirlenmiştimKizlar gunaydin dun iki kez acile gittim bugun intaniyeye gidiyorum ve kadin dogumcuma. Yasadigim mahallede icme suyuna lagim karismis sanirim zehirlendimiki gundur lokma yiyemiyorum öyle bi salgin varmis burda aciller insan dolu bana dua edin nolur ögürmekten artik bogazim yara oldu hepinizden dua bekliyorum bugun psiyatri srvisine bile gidecem inanin panik atak icin artik neyim var cozemedim hapsirsam korkar oldum korktukca hersey daha cok buluyor beni
yemene içmene dikkat et cnm balın içine karabiber karıştırıp yiyebilirsin limonlu ılık su yada ballı ılık süt.soguk yiyip içmemeye dikkat et bir süregünaydın kızlar dün işe başladım ve bugun hasta oldum acayip derecede boğazlarımda ağrı ve yanma var. kendimi çok kötü hissediyorum ilaçda içemicem ne yapıcam ben şimdi
Gözün aydınKızlar sonuçlarım çıkmış mail attılar birşey anlamadım aradım hastaneyi sordum sonucun negatif çıktığını söylediler yani birşey saptanmadı çok şükür allahıma çok mutluyum :)
Ben pek arastirmadim ama doktor folik asiti biraktirdi ve decavit e basladim. Vitamine baslayip folik asite devam ediyormusunuz?Kızlar ya bu arada bir şey duydum bir arkadaşım sordu kullandığın vitamin hapı ne diye, sanırım elevıt te domuz yağı katkısı mı jelatinimi öyle bir şey varmış doğrumu bu ?
Ben pek arastirmadim ama doktor folik asiti biraktirdi ve decavit e basladim. Vitamine baslayip folik asite devam ediyormusunuz?
Kızlar ya bu arada bir şey duydum bir arkadaşım sordu kullandığın vitamin hapı ne diye, sanırım elevıt te domuz yağı katkısı mı jelatinimi öyle bir şey varmış doğrumu bu ?
Ilacin ismi nedir acaba.yok ben 12+2 de folik asıt ilacımı bitirmiştim doktor başka bir b12+demir+folik asit olan bir ilac verdı tek ılaca devam edıyorum
bende o suda içilen ilacı içtim ama yinelemiş.az su içiyorum sanırım.zaten en iyi ilaç suymuş
HAMİLE ayakkabıısı düşünmedim ama kendime yeni bir spor ayakkabısı almayı düşünüyorum new balance öneriyorlar çok rahatmış ama daha önce hiç kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?