- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
New balance çok rahat canım o konuda haklılar. Ama kalitesine gelince kısabir ssüre içinde garip bir şekil alıyor. Bir kez aldim bir daha kalitesinden dolayı almam
kızlar bişe daha sorucam yemeklerde tavuk-et bulyon kullanıyormusunuz zararı varmıdır bize acaba:KK63:
benimde aynı geçmiyorlar günler ve 1,5 aydır görmedim hiç çok merak ediyorum yagünaydınn kızlaarrr haftaya salı benmde kontrolum var günler geçmek bilmiyo yaa bebişimii görücemm
ben folik asit ve vitamini tek tablette alıyorum ayrı ayrı almıyorum siz ayrı ayrı mı alıyorsunuzBen pek arastirmadim ama doktor folik asiti biraktirdi ve decavit e basladim. Vitamine baslayip folik asite devam ediyormusunuz?
Kesinlikle onermem. Icinde zararli maddeler var. Karatay'in kitabinda bahsediyor. Onun yerine tavuk veya kemik haslayip suyunu kullanabilirsin belkikızlar bişe daha sorucam yemeklerde tavuk-et bulyon kullanıyormusunuz zararı varmıdır bize acaba:KK63:
Hiç çalışasım yok , hava sıcak , karnımı davul gibi şiş hissediyorum...
bende aynıyım pantolonumun düğmesi fora :)))Hiç çalışasım yok , hava sıcak , karnımı davul gibi şiş hissediyorum...
aynen bende öyleyim.midem de ağrıyor bi taraftan öğlen yemeği fazla kaçırdımHiç çalışasım yok , hava sıcak , karnımı davul gibi şiş hissediyorum...
yaaa benim doktorum 2 hafta bir çağırıyor senin randevun neden bu kadar uzun cnm?benimde aynı geçmiyorlar günler ve 1,5 aydır görmedim hiç çok merak ediyorum ya
kalbimin üzerine yattıgım için acıyor.belkide alışkın olmadığım içindir.hayır, sağ tarafıma yatınc daha rahatsız oluyorum kalbin mi acıyor senin ?
kan grubuyla alakalı degil mi ?Kızlar bu kan uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl tespit ediliyor vs.?Doktoruna soran oldu mu?
kalbimin üzerine yattıgım için acıyor.belkide alışkın olmadığım içindir.
kan uyusmazlıgı evlenırken bakılan değil mi ? eşinle aranda kan uyusmazlıgı varsa bır ılac mı ıgne ıle mı ne halledıyorlarKızlar bu kan uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl tespit ediliyor vs.?Doktoruna soran oldu mu?
aynen canım ilkine kız dediğinde dr. uçmuştum sevinçten bende kız çocuklarını daha çok severim çünkü, şimdide birincisi kız olunca hamileliği duyan herkes inş. erkek olur diyor sanki erkek olmak zorundaymış gibi belki bi kızım daha olacak dimi amaHayırlı sı olsun cnm sağlık lı olsunda ....çevrenin baskısıda etkiliyor tabi...benimde kızım var ve ben kız bebekleri daha çok seviyorum nedense.bugün bir arkadaş inşallah erkek olur diyor saglıklı olması herşeyden önemli bence
kan uyusmazlıgı evlenırken bakılan değil mi ? eşinle aranda kan uyusmazlıgı varsa bır ılac mı ıgne ıle mı ne halledıyorlar
Ya bende öyle biliyorum da forumda bi başlık açılmış kan uyuşmazlığı ile ilgili kan uyuşmazlığı testinden filan bahsediliyor da anlayamadım birde bu testte bildiğim kdarıyla sonuç önemli bebeğin ileriki dönemleri için de benimde bilgim yok
Sanirim benm kullandigin decavitin icinde folik asitte varmis o yuzden bende sadece vitamini kullaniyorumben folik asit ve vitamini tek tablette alıyorum ayrı ayrı almıyorum siz ayrı ayrı mı alıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?