2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişe daha sorucam yemeklerde tavuk-et bulyon kullanıyormusunuz zararı varmıdır bize acaba:KK63:
Kesinlikle onermem. Icinde zararli maddeler var. Karatay'in kitabinda bahsediyor. Onun yerine tavuk veya kemik haslayip suyunu kullanabilirsin belki

Kızlar bu kan uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl tespit ediliyor vs.?Doktoruna soran oldu mu?

aynen canım ilkine kız dediğinde dr. uçmuştum sevinçten bende kız çocuklarını daha çok severim çünkü, şimdide birincisi kız olunca hamileliği duyan herkes inş. erkek olur diyor sanki erkek olmak zorundaymış gibi belki bi kızım daha olacak dimi ama benim hepsine verdiğim cevap aynıydı aslında cinsiyet beklentim yok sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunda farketmez diye ama eşim annemler ve iş arkadaşlarım erkekmi olacak acaba, erkek olsun budefa diye diye bilinçaltıma yerleşmiş sanırım, rüyamda da erkek görmştüm hatta öyle olunca etkiliyor insanı ister istemez hani beklentim olduğundan değil öyle duymaya alıştığımdan sağlıkla doğsunda başka bişey istemem, bal gibi bi kızım var iki balım olacak inşallah

kan uyusmazlıgı evlenırken bakılan değil mi ? eşinle aranda kan uyusmazlıgı varsa bır ılac mı ıgne ıle mı ne halledıyorlar

Ya bende öyle biliyorum da forumda bi başlık açılmış kan uyuşmazlığı ile ilgili kan uyuşmazlığı testinden filan bahsediliyor da anlayamadım birde bu testte bildiğim kdarıyla sonuç önemli bebeğin ileriki dönemleri için de benimde bilgim yok

Eğer sen Rh- eşin Rh+ ise bebeğin pozitif olma ihtimali olduğu için anneye iğne yapıyorlar, ama sen Rh+ 'sen zaten bir sıkıntı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…