2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sizde kan uyuşmazlığı mı var ? evlilik zamanı test yaparken çıkmadımı tahlillerinizde

Kızlar ultrason fotolarından da anlasıl
Kızlar bu kan uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl tespit ediliyor vs.?Doktoruna soran oldu mu?

Benim kan uyismazligim var canim ? Kanniyismazliginin olup olmadigimi nasil tespit ediliyor? Senin ve esinin kan grubu ney ?

kan uyusmazlıgı evlenırken bakılan değil mi ? eşinle aranda kan uyusmazlıgı varsa bır ılac mı ıgne ıle mı ne halledıyorlar

Ilac degil canim hamile kalinca eger kanaman olur ise igne vuruyorlar yok ise kanaman dogum yapinca anneye igne vuruyorlar veya ikinci gebelikte vuruluyor igne birazda hamilelik gidisatina bagli dr bilgi veriyor zaten kan grubunu siruyor soleyince uyusmazlik var veya yok deniliyor belirli haftalardada anne kanina bakiyorlar cok uzun hikaye bu ben ayrintili biliyorum cunku kanamam oldu ve uyismazlik ignesibi vurdular dedigim gibi kanma var ise lekelenme bile olsa mutlaka dr gidilmeli uyusmazlkk ignesi vurulmali

yaaa benim doktorum 2 hafta bir çağırıyor senin randevun neden bu kadar uzun cnm?
en son gittiğimizde keseyi ve bebeği gördük hatta kanama alanı vardı progestanı 15 gün kullan bırak gelmene gerek yok dedi ikili test içinde 9 eylüle randevu verdi özelede gidiyorum ama bilmiyorum banada geç geldi ama hamileleik boyunce 4 sefer ultrason öneriyorlarmış zaten fazlası iyi değilmiş bende öle olunca gitmedim

Bebek eger pozitif ise kani anne negatif kan oldugundan pozitif olan kandaki antikorlar anne kanina gecince anne kani savas verio yabanci bise diye algiladigindan.onuda takiple bakiolar eger anne negatif kan ise zaten uyusmazlik oluyor. Bende var.

Kızlar ultrason fotolarından da anlasıl

Benim kan uyismazligim var canim ? Kanniyismazliginin olup olmadigimi nasil tespit ediliyor? Senin ve esinin kan grubu ney ?
Yok canım evlenirken yaptırmıştık tabi sağlık raporunda çıkardı öyle bir durum ikimizde pozitif forumda bu konuyu tartışmışlarda kuruntu yaptım bilmediğim bişe diye düşündüm. Çok şükür bir sıkıntı yoktu ...İnş hepimiz sağlıklı bir şekilde bugünleri atlatacağız gerçi işyerimde yan masamda ki arkadaşım (bebeği 7 aylık) en güzel günlerin bugünler olduğunu hamileliğin en iyi günler olduğunu bol bol uyumam gerektiğini söyledi:)

Kızlar Nerdeyse bir ay sonra krem arayışına geçicez , bu bio oil hakkında bilgisi olan varmı?

https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=bio oil

Ben şimdiden başlayacağım canım çünkü akşama doğru gerildikce kasiniyorum. Lierac veya mustela önerdi doktorum.lierac tercih ettim bende aldim kullanmaya başlayacağım artık çatlamak istemiyorum Bio oil hakkında bilgm yok malesef doktora sormadan arastrdigimdada zaten bu iki marka önerilmişti genelde

PERŞEMBE SABAH 10 A RANDEVU ALDIM İKİLİ TARAMAYI YAPTIRALI 2 HAFTA OLUCAK DAHA YENİ GÖTÜRÜYORUM İNŞ. KÖTÜ BİŞEY ÇIKMAZ

Bence eğer ki gebelikte bir sorun yoksa ayda bir kontrol normal. 2 haftada bir fazla değilmi

Kan uyusmazligi yok canim sorunda yok
Evet banada herkes aynisini söylüyor

Bide arkadaşlar allah Korusun hastane ortamları biz gebeler için hiç steril değil. Bende dayanamıyorum ayda bir uzun geliyor, bebisi sürekli görmek istiyorum ama ...

geçmiş olsun cnm kanaman durdu mu peki? o zaman benimkinde bir sorun var.bende özele gidiyorum 2 haftada bir gel diyor para tuzağı da olabilir.ikili testi de yaptırayım da bende bu kadar sık gitmiycem.

benimde aynı geçmiyorlar günler ve 1,5 aydır görmedim hiç çok merak ediyorum ya
ay bende ya birde en son gördüğümde nokta gibi bişeydi arkadaşım çok şaşırıcaksın bu sefer hareket edn bebiş görüceksin diyo daha çok sabırsızlanıyorum:) inşallah sağlıklı güzel haberler alırız salı günüde:) senn ne zaman randevun cnm

Ben dr uma sordum ve kuru bi cilde sahibim onemli olan cildi nemli tutmak dedi ve catliyacagi varsa catliyor inan dedi bebeyagini surebilirsin hergun dedi ve onu suruyorum yumuşacık oluyorum:)

Ben dr uma sordum ve kuru bi cilde sahibim onemli olan cildi nemli tutmak dedi ve catliyacagi varsa catliyor inan dedi bebeyagini surebilirsin hergun dedi ve onu suruyorum yumuşacık oluyorum:)
bende bebeyağı kullanıyorum gerçekten de yumuşacık yapıyor akşam yatmadan önce sürüyorum.

İLK GİTTİĞİMDE DEDİĞİN GİBİ NOKTA GİBİYDİ HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİM ANNE OLACAĞIMA DAİR.GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMDE ELLERİ AYAKLARI KIPIRDAYAN KALBİ ATAN Bİ BEBEK VARDI İŞTE O ZAMAN ANNE OLACAĞIMI ANLADIM ÇOK HEYECANLANIYOR İNSAN

yani evlenirken herhangi bir uyarıda bulunmuyorlar oylemı

Ultrasonun bi zarri oldugu kanitlanmamis dr sordum bugün öyle Söyledi. Ve takip etmek zorundayiz surekli kanama alani oldugu icin mecbur dedi ve kanama alanim olduğundan beri haftada 1 kontrolum var her hafta ne yapmam gerektigini soyliyor dr um seninki progestan kulan gelmene gerek yok demis sasirdim iverdr bi kanama alani var kuculdumu cogaldimi takip edilmeli bence seni endişelendirmek degil amacim sakin yanlis anlama dinlen bol bol yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…