yani evlenirken herhangi bir uyarıda bulunmuyorlar oylemı
Oyle gelisi guzel kan uyusmazliginiz var diyorlar canim nikah islemleri icin kan fln verildiginde.ama kadin dogum dr mutlaka uyarmali anne baba kan gruvu kaydediyor zaten ozaman diyor uyusmazlik var
ilk üç ay sadece folik asit aldım 3 aydan sonra dekavit+demir alıyorum doktorum böyle dedi.Sanirim benm kullandigin decavitin icinde folik asitte varmis o yuzden bende sadece vitamini kullaniyorum
hatırlamıyorum tam ama sanırım bizimkini kaydetmedi doktor hatırlamıyorda olabilirim
ay ne güzel ya böyle yazınca ben daha çok sabırsızlanıyorum bebeğimi görmek için :) salı gelsiiin bi an önceeİLK GİTTİĞİMDE DEDİĞİN GİBİ NOKTA GİBİYDİ HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİM ANNE OLACAĞIMA DAİR.GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMDE ELLERİ AYAKLARI KIPIRDAYAN KALBİ ATAN Bİ BEBEK VARDI İŞTE O ZAMAN ANNE OLACAĞIMI ANLADIM ÇOK HEYECANLANIYOR İNSAN
:) 1 HAFTACIK KALMIŞ CANIMay ne güzel ya böyle yazınca ben daha çok sabırsızlanıyorum bebeğimi görmek için :) salı gelsiiin bi an öncee
ikimizinde A+Kan grubunuz ney canim esinle
Sabah 9 da canım amin inş :))ay bende ya birde en son gördüğümde nokta gibi bişeydi arkadaşım çok şaşırıcaksın bu sefer hareket edn bebiş görüceksin diyo daha çok sabırsızlanıyorum:) inşallah sağlıklı güzel haberler alırız salı günüde:) senn ne zaman randevun cnm
Kıpır kıpır hallleri o kadar net görülüyor mu canım ya :)) Benide heyecenlandırdın şimdi :))İLK GİTTİĞİMDE DEDİĞİN GİBİ NOKTA GİBİYDİ HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİM ANNE OLACAĞIMA DAİR.GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMDE ELLERİ AYAKLARI KIPIRDAYAN KALBİ ATAN Bİ BEBEK VARDI İŞTE O ZAMAN ANNE OLACAĞIMI ANLADIM ÇOK HEYECANLANIYOR İNSAN
Seninki ne zaman canımay bende ya birde en son gördüğümde nokta gibi bişeydi arkadaşım çok şaşırıcaksın bu sefer hareket edn bebiş görüceksin diyo daha çok sabırsızlanıyorum:) inşallah sağlıklı güzel haberler alırız salı günüde:) senn ne zaman randevun cnm
Canım lekelenmem falan olmadı çok şükürki belki ondandır olursa gel demişti olmayınca bende gitmedim açıkcası,,Ultrasonun bi zarri oldugu kanitlanmamis dr sordum bugün öyle Söyledi. Ve takip etmek zorundayiz surekli kanama alani oldugu icin mecbur dedi ve kanama alanim olduğundan beri haftada 1 kontrolum var her hafta ne yapmam gerektigini soyliyor dr um seninki progestan kulan gelmene gerek yok demis sasirdim iverdr bi kanama alani var kuculdumu cogaldimi takip edilmeli bence seni endişelendirmek degil amacim sakin yanlis anlama dinlen bol bol yat
EVET CANIM ÇOK NET BELLİ OLUYOR BEN HEYECANLANIP ELİMİ O DEDİM DOKTOR GÜLÜYOR DAHA TOMURCUK GİBİ ELLERİ AYAKLARI AMA KIPIRDIYORLAR ARTIK DEDİ :)Kıpır kıpır hallleri o kadar net görülüyor mu canım ya :)) Benide heyecenlandırdın şimdi :))
Yarım gün Allah'tan , bakalım ogün gelsin ne dicekler. Seninde epey olmuş ama tazminatı yakmış olmayacakmısın?
Tazminatımı evlenirken almştım 2 sene önce şimdilik böle düşünüyorum ilerde fikrim değişmesse çıkıcam bakalım zamana bıraktım
Canım lekelenmem falan olmadı çok şükürki belki ondandır olursa gel demişti olmayınca bende gitmedim açıkcası,,
Merhaba kızlar günlerdir hiç yazamadım nasılsınız bebişler nasıl? Biz dün 14 haftaya geçtik ve ikili teste gittik ense kalınlığı 1.1 çıktı doktor normal dedi test sonucumuz haftaya belli olacak heyecanla bekliyorum.Cinsiyeti ile ilgili bir şey söylemedi erkek bebişlerde testisler geç iniyormuş bir daha ki ay kesin olur dedi.Sizler neler yapıyorsunuz?
ayy ne tesadüfffff mneyseki 45 dakıkam kaldıHiç çalışasım yok , hava sıcak , karnımı davul gibi şiş hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?