2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle gelisi guzel kan uyusmazliginiz var diyorlar canim nikah islemleri icin kan fln verildiginde.ama kadin dogum dr mutlaka uyarmali anne baba kan gruvu kaydediyor zaten ozaman diyor uyusmazlik var

hatırlamıyorum tam ama sanırım bizimkini kaydetmedi doktor hatırlamıyorda olabilirim

ay ne güzel ya böyle yazınca ben daha çok sabırsızlanıyorum bebeğimi görmek için :) salı gelsiiin bi an öncee

Merhaba kızlar bugün çok yoğundum size katılamadım, şimdiden iyi akşamlar..

Sabah 9 da canım amin inş :))

Kıpır kıpır hallleri o kadar net görülüyor mu canım ya :)) Benide heyecenlandırdın şimdi :))

Seninki ne zaman canım

Canım lekelenmem falan olmadı çok şükürki belki ondandır olursa gel demişti olmayınca bende gitmedim açıkcası,,

Merhaba kızlar günlerdir hiç yazamadım nasılsınız bebişler nasıl? Biz dün 14 haftaya geçtik ve ikili teste gittik ense kalınlığı 1.1 çıktı doktor normal dedi test sonucumuz haftaya belli olacak heyecanla bekliyorum.Cinsiyeti ile ilgili bir şey söylemedi erkek bebişlerde testisler geç iniyormuş bir daha ki ay kesin olur dedi.Sizler neler yapıyorsunuz?

Merhaba , erkek ve bebeklerin kiz vebeklerden daha ince olusuyoe diye biliyorum bende ki 14.haftada ikisininde olusmus oluyor aslinsa ama drlar soylemek istemiyor:) benim kendi dr um söyledi mesela kesin olmamakla beraber tabiki ama ikili test yaptirirken o dr soylemedi anliyoruz durustan kemik yapisindan vs ama soylemiyorum ben 16. Hafyaya kadar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…