2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm kanaman durdu mu peki? o zaman benimkinde bir sorun var.bende özele gidiyorum 2 haftada bir gel diyor para tuzağı da olabilir.ikili testi de yaptırayım da bende bu kadar sık gitmiycem.
selam doraacım.benim de dr bulantı ve kusmam olmadığı için istersen ayda bir gel, merak ediyorsan 2 haftada bir gel demişti. ben 2 haftada bir gidiyorum. bir muayene bir kontrol sayıldığından ayda bir kere ücret ödemiş olman gerekiyor. onu bir araştır istersen.

Ben dr uma sordum ve kuru bi cilde sahibim onemli olan cildi nemli tutmak dedi ve catliyacagi varsa catliyor inan dedi bebeyagini surebilirsin hergun dedi ve onu suruyorum yumuşacık oluyorum:)
Bende bebek yagı aldım.ilk hamilelikte bir sürü para verip krem almıştım yinede çatladım bu sefer sadece bebe yagı daha ne kadar çatlayabilirimki zaten.

Herkese merhabalar,bugun kontrolum vardı kanama alani kapanmamis henüz ne yazikki yatmaya devam..bebegim iyi cok sukur , ikili testide yaptirdim hayirli sonuclar cikar inş
Canım bol bol dinlen inşallah kanaman bi an önce durur ben de yaptırdım trstimi aşırı hateketliymiş bebek sonuçlar 10-15 gün içinde çıkacak inşallah hayırlı olur

Canım bol bol dinlen inşallah kanaman bi an önce durur ben de yaptırdım trstimi aşırı hateketliymiş bebek sonuçlar 10-15 gün içinde çıkacak inşallah hayırlı olur
Bende bebek yagı aldım.ilk hamilelikte bir sürü para verip krem almıştım yinede çatladım bu sefer sadece bebe yagı daha ne kadar çatlayabilirimki zaten.

ins hix catlamazsin canim bense catlarsam kilo coknalirsam veremwzsem.diyordum hep simsi umrumda değil bwbegim aaglikli olsun tek isteğim vw duam..

aynen ole yapiyorum canim bende bugun yaptirdim cumartesi cikar dediler

Bana da burda bir ebe arkadaş johnsons baby'nin bebek vazelini varmış onu önerdi,aldım 3 gündür kullanıyorum,bebe yağını az da sürsek vıcık vıcık oluyor hele bu sıcaklarda.Sizin de işinize yarar belki diye yazmak istedim.

Arkadaşlar ikili teste gidenlerden ricam,aç karnına mı gidiliyor yoksa tok karnına mı?Ya da farkediyor mu? Yarın randevum var da...

Arkadaşlar ikili teste gidenlerden ricam,aç karnına mı gidiliyor yoksa tok karnına mı?Ya da farkediyor mu? Yarın randevum var da...

Ben bugun ac gittim ultrasonsa bebek hareketsizdi dr ac birakmissin bebisi biseler yede hareketlensin dedi karnimi doyurdum bidaha girdim kipir kipirsi olcum yapabildi dr .sende tok git canim ve cikolata ye birazda ense olcum icin uag sokuyorlarya kandan önce oyuzden tok olunmaliymis bugun öğrendim bende

Amin canım inşallah. İçini ferah tut. Ben normalde o kadar evhamlıyımdır ki. Ama bu durumda hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun
Canim doktorum hersey normal dedi o agrilarda bebisler buyudugu icini agri yapabilir hatta cok siddetli bile giri cikar veya devam eder dedi korkma dedi dokrorumda kanama yok dedi zaten bi dahada hic leke gelmwdi veeee bu arada cinsiyetleeini de ogrendik henuz erken ama bir kiz bir erkek masallah

Senin ikiz miydi canim super ya masssallah cok sevindim her seyin yolunda olmasina. Agrilarla ilgili de benim de icim ferahladi

Oluş hanim yaptı di mi ayrintili usg. Ben de haftaya gidecegim inş. Kani once mi veriyorsun? Kac dk surdu? Cd verdiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…