2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay 13 . haftada bile nasıl belli ya bebek olduğu bugün içim bi tuhaf oldu daha 2.5 ay önce oluşmaya başlamış embriyo olmuş sana elleri kolları başı olan kıpır kıpır bi bebiş bide renklide fotosunu çekti ay doğsa doğar nerdeyse diyorum resme bakınca o kadar bebiş görüntüsü var maşallah tüm bebişlere sağlıkla doğdukları günleride görürüz inş. zaman çok çabuk geçiyor bi bakıyorsun doğmuş 3 aylık oldu emekledi yürüdü derken büyüycek sıpalar bugünkü ultrason resmi o kadar netki ben bakıp kime benzediği konusunda tahmin yürütüyorum yüz yapısından eşimde daha üç aylık bebiş o naptın nerden belli olsun diyo yüzünü yakın çekim verdimi sizede orda belli ama cidden gözler yanak yapısı filan

Decavit kullanan arkadaşlar büyük tuvaletiniz koyu renk oldumu?

Oluş hanim yaptı di mi ayrintili usg. Ben de haftaya gidecegim inş. Kani once mi veriyorsun? Kac dk surdu? Cd verdiler mi?

Olus hanima 4 undeydi randevum ama olis hanim ogun gelmeyecegini söylemiş aradilar hastaneden 10 yyada 12 si ne erteliyorlardi benim doktorumda gec olur bebek önden gidiyor baska yerde yaptir diyince fatih Üniversitesi Hastanesinde yaptirdim.once usg sonra kan verildi yarim saate yakin surdu canim cd vermediler olua hnm veriyormuydu bilmiyorum.sende hemen al randevunu ya cok dolu yada olmuyor dr

Canım çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınada almaya nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşlllah hepimizin çocukları :)

Merhabalar herkese, bende 2015 Mart annesi olacağım insallah,12. Haftamizdayiz Allah hepimize bu güzel süreci hayirlisiyla tamamlamayı ve yavrumuzu saglikli sıhhatli kucamigiza almayi nasip etsin, isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin, amin.
Var mı başka 12. Haftalarda olanlar???

Ben dr uma sordum ve kuru bi cilde sahibim onemli olan cildi nemli tutmak dedi ve catliyacagi varsa catliyor inan dedi bebeyagini surebilirsin hergun dedi ve onu suruyorum yumuşacık oluyorum:)
Canim bende dalinin bebe yagini kullaniyorum onun arkasinda hamilelikte oluşan çatlaklar için kullanılabilir yaziyo benim de karnim kasinmaya başladı şimdiden. Benim ikinci hamileligim ilkinde çatladi malesef inşallah bu defa artmaz artarsada hayırlısı bebisim sağlıklı olsun da.

Aminnn hos geldinn benn 12. Haftamdayim:)

Gunaydn kiZlar. Beni dun hastaneye yatrdi doktorum mide bulantilarim ve ishal yuzunden ben kilo versemde bebis iyi gorunuyor insllh toparlanirim

Gunaydn kiZlar. Beni dun hastaneye yatrdi doktorum mide bulantilarim ve ishal yuzunden ben kilo versemde bebis iyi gorunuyor insllh toparlanirim

Ginaydin canim sivi kaybindan dolayi yatirdilar dimi?sidan zehirlendigin icin mi oldu peko?serum verip duzene sokacaklardir ne kadar kalacaksin hastanede, hayirlisi ile toparlanirsin moralini yuksek tut ve pozitif ol iyi düşün hep canım?

Günaydın arkadaşlar.....gününüz güzel haberlerle gecsin.yine düştük yollara özlemişim calismaya

Günaydın kızlar ben çok öksürüyorum ya ilaçta alamıyorum umarım bebişe bir zararı yoktur öksürüğün

Günaydın kızlar ben çok öksürüyorum ya ilaçta alamıyorum umarım bebişe bir zararı yoktur öksürüğün

Günaydın kızlaaaarr :)

Canım telaş yapma bence bir zararı olmaz Allah'ın izniyle ballı süt öksürüğe iyi gelir öyle iç miden alırsa aslında zencefilli bal daha iyi geliyor ama hamilelikte zencefilli nasıl bir etki yaratır bilmiyorum zararı falan varmı ?

benimde boğazıma çok iyi geliyor zencefilli bal kararında tüketilirse bişeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…