sağol canım pıhtılaşma var sanırım sende benimde tüp dru bugün kes dedi ilk kez bugün 90 günden sonra iğne vurulmadım tuhaf alışmşmışızHibor pıhtılaşma ignesi cnm hergün vurunuyorum
Oluş hanim yaptı di mi ayrintili usg. Ben de haftaya gidecegim inş. Kani once mi veriyorsun? Kac dk surdu? Cd verdiler mi?
Canım çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınada almaya nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşlllah hepimizin çocukları :)Canim doktorum hersey normal dedi o agrilarda bebisler buyudugu icini agri yapabilir hatta cok siddetli bile giri cikar veya devam eder dedi korkma dedi dokrorumda kanama yok dedi zaten bi dahada hic leke gelmwdi veeee bu arada cinsiyetleeini de ogrendik henuz erken ama bir kiz bir erkek masallah
Hayır canım benim öyle bir problemim olmadı siyah gibi mi geliyor yediklerinden de olabilir ....Decavit kullanan arkadaşlar büyük tuvaletiniz koyu renk oldumu?
Decavit kullanan arkadaşlar büyük tuvaletiniz koyu renk oldumu?
Canim bende dalinin bebe yagini kullaniyorum onun arkasinda hamilelikte oluşan çatlaklar için kullanılabilir yaziyo benim de karnim kasinmaya başladı şimdiden. Benim ikinci hamileligim ilkinde çatladi malesef inşallah bu defa artmaz artarsada hayırlısı bebisim sağlıklı olsun da.Ben dr uma sordum ve kuru bi cilde sahibim onemli olan cildi nemli tutmak dedi ve catliyacagi varsa catliyor inan dedi bebeyagini surebilirsin hergun dedi ve onu suruyorum yumuşacık oluyorum:)
Merhabalar herkese, bende 2015 Mart annesi olacağım insallah,12. Haftamizdayiz Allah hepimize bu güzel süreci hayirlisiyla tamamlamayı ve yavrumuzu saglikli sıhhatli kucamigiza almayi nasip etsin, isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin, amin.
Var mı başka 12. Haftalarda olanlar???
Gunaydn kiZlar. Beni dun hastaneye yatrdi doktorum mide bulantilarim ve ishal yuzunden ben kilo versemde bebis iyi gorunuyor insllh toparlanirim
Günaydın kızlar ben çok öksürüyorum ya ilaçta alamıyorum umarım bebişe bir zararı yoktur öksürüğün
benimde boğazıma çok iyi geliyor zencefilli bal kararında tüketilirse bişeycik olmazGünaydın kızlaaaarr :)
Canım telaş yapma bence bir zararı olmaz Allah'ın izniyle ballı süt öksürüğe iyi gelir öyle iç miden alırsaaslında zencefilli bal daha iyi geliyor ama hamilelikte zencefilli nasıl bir etki yaratır bilmiyorum zararı falan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?