günaydınnn annişler :) benimde yarın 10 da canım acayip heyecanlanıyorum görmek için bebişimiGünaydın kızlarrrr doktor randevuma son üç günnn, hiç bu kadar doktora gitmek istememiştim :))
bende henüz başlamadım başlamam gerekiyor yarın alacağım ama ne alsam hala kafam çok karışırıkMerhaba kızlar bebe yağı ve krem kulananlar kaçıncı haftadasınız? ben 13+2'im kullanmaya başlamalımıyım?
Günaydın canım ben 2 haftadır falan Bebe yağı kullanıyordum dr sordum lierac veya mustela önerdi lierac aldim bende şimdi sabah lierac gece bebe yağı kullanmayi düşünüyorum. Sen de başla bence benim karnim iyiden iyiye büyüdüğü için başladımbende henüz başlamadım başlamam gerekiyor yarın alacağım ama ne alsam hala kafam çok karışırık
selam cnm.benim hastane masraflarımı çalıştığım kurum karşılıyor ben cebimden bişey ödemiyorum ama her gittiğimde bana fatura imzalatıyorlar.Özel hastaneler para tuzağı gerçekten.Bundan sonra dikkat ederim bende.selam doraacım.benim de dr bulantı ve kusmam olmadığı için istersen ayda bir gel, merak ediyorsan 2 haftada bir gel demişti. ben 2 haftada bir gidiyorum. bir muayene bir kontrol sayıldığından ayda bir kere ücret ödemiş olman gerekiyor. onu bir araştır istersen.
Evet canim siyah gibi yedikleri olsa anlardım sebze tuketmedim ilaca başladığımdan beri böyle dr danisayimHayır canım benim öyle bir problemim olmadı siyah gibi mi geliyor yediklerinden de olabilir ....
Kan demir ilacı kullanmıyorum canim yaDecaviten değilde kan ve demir ilacida kullanıyorsan ondan olabilir
ben 11. haftada kullanmaya başladım.daha göbek çıkmadı ama kalçalarda çatlakları görünce ben başlıyım dedim.Bu arada bugün adet olucakmış gibi ara ara sancım oluyor.Allahım sen koru yarabbim.Merhaba kızlar bebe yağı ve krem kulananlar kaçıncı haftadasınız? ben 13+2'im kullanmaya başlamalımıyım?
Bugun cikartacaklar cnm sivi kaybi degil ishal ve asiri bulanti.. Bu kezde kabiz oldum heralde ama buna raziyim birde reflor verdiGinaydin canim sivi kaybindan dolayi yatirdilar dimi?sidan zehirlendigin icin mi oldu peko?serum verip duzene sokacaklardir ne kadar kalacaksin hastanede, hayirlisi ile toparlanirsin moralini yuksek tut ve pozitif ol iyi düşün hep canım?
Gunaydin...ben 11. haftada kullanmaya başladım.daha göbek çıkmadı ama kalçalarda çatlakları görünce ben başlıyım dedim.Bu arada bugün adet olucakmış gibi ara ara sancım oluyor.Allahım sen koru yarabbim.
Oğlum da 3. Aydan itibaren lierac kullandım ama malesef son 2 haftada çatır çatır catladim :)Günaydın canım ben 2 haftadır falan Bebe yağı kullanıyordum dr sordum lierac veya mustela önerdi lierac aldim bende şimdi sabah lierac gece bebe yağı kullanmayi düşünüyorum. Sen de başla bence benim karnim iyiden iyiye büyüdüğü için başladım
Hadi ya ne kullandiginin cok da onemi yok yani neyse aldim artik kullanayimda belki çatlamaz diye umut edeyim bariOğlum da 3. Aydan itibaren lierac kullandım ama malesef son 2 haftada çatır çatır catladim :)
bir de bu halde çalışıyoruz.çok zooorrr hemen akşam olsun hemen cuma olsun hemen hafta sonu gelsin :)OFF BENİMDE BUGÜN AŞIRI MİDEM DE YANMA VAR VE KASIKLARIMDA İNANILMAZ SANCI VAR BELİME KADAR VURAN HALSİZLİK OFF AKŞAM OLSUN
Decavit kullanan arkadaşlar büyük tuvaletiniz koyu renk oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?