2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bebe yağı ve krem kulananlar kaçıncı haftadasınız? ben 13+2'im kullanmaya başlamalımıyım?

bende henüz başlamadım başlamam gerekiyor yarın alacağım ama ne alsam hala kafam çok karışırık
Günaydın canım ben 2 haftadır falan Bebe yağı kullanıyordum dr sordum lierac veya mustela önerdi lierac aldim bende şimdi sabah lierac gece bebe yağı kullanmayi düşünüyorum. Sen de başla bence benim karnim iyiden iyiye büyüdüğü için başladım

selam cnm.benim hastane masraflarımı çalıştığım kurum karşılıyor ben cebimden bişey ödemiyorum ama her gittiğimde bana fatura imzalatıyorlar.Özel hastaneler para tuzağı gerçekten.Bundan sonra dikkat ederim bende.

Hayır canım benim öyle bir problemim olmadı siyah gibi mi geliyor yediklerinden de olabilir ....
Evet canim siyah gibi yedikleri olsa anlardım sebze tuketmedim ilaca başladığımdan beri böyle dr danisayim
Decaviten değilde kan ve demir ilacida kullanıyorsan ondan olabilir
Kan demir ilacı kullanmıyorum canim ya

Merhaba kızlar bebe yağı ve krem kulananlar kaçıncı haftadasınız? ben 13+2'im kullanmaya başlamalımıyım?
ben 11. haftada kullanmaya başladım.daha göbek çıkmadı ama kalçalarda çatlakları görünce ben başlıyım dedim.Bu arada bugün adet olucakmış gibi ara ara sancım oluyor.Allahım sen koru yarabbim.

Ginaydin canim sivi kaybindan dolayi yatirdilar dimi?sidan zehirlendigin icin mi oldu peko?serum verip duzene sokacaklardir ne kadar kalacaksin hastanede, hayirlisi ile toparlanirsin moralini yuksek tut ve pozitif ol iyi düşün hep canım?
Bugun cikartacaklar cnm sivi kaybi degil ishal ve asiri bulanti.. Bu kezde kabiz oldum heralde ama buna raziyim birde reflor verdi

ben 11. haftada kullanmaya başladım.daha göbek çıkmadı ama kalçalarda çatlakları görünce ben başlıyım dedim.Bu arada bugün adet olucakmış gibi ara ara sancım oluyor.Allahım sen koru yarabbim.
Gunaydin...
normal canım benimde 11.haftada baslamisti halen devam ediyor rahim büyüyormus dr. normal dedi korkma.

Oğlum da 3. Aydan itibaren lierac kullandım ama malesef son 2 haftada çatır çatır catladim :)

Bende dünya para verip ithal krem kullandım ama çatlamaya engel olamadım.

Genetik !

Önemli olan ciltimizi ultranemlendirmek.

eğer bol su içersek cildimiz daha elastik olur belki çatlamayı azaltabiliriz.Çünkü kuru cilt daha çabuk çatlar diye düşünüyorum.sadece dışardan vücudu nemlendirmek yetmez suda içelimmmm

OFF BENİMDE BUGÜN AŞIRI MİDEM DE YANMA VAR VE KASIKLARIMDA İNANILMAZ SANCI VAR BELİME KADAR VURAN HALSİZLİK OFF AKŞAM OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…