2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bende pazartesi gidiyorum ikili test için hayırlısı olsun umarım hayırlı haberlerle dönerim Ankarada yaşayan var mı aranızda? Hangi dr ye gidiyorsunuz?

bir de bu halde çalışıyoruz.çok zooorrr hemen akşam olsun hemen cuma olsun hemen hafta sonu gelsin :)
evet çalışıyoruz çalışmak bişey değil birde o kadar merdivenleri inip çıkıyorum çay kahve getirmek için millete muhasebeciyim neyim belli değil

Günaydın kızlar ben çok öksürüyorum ya ilaçta alamıyorum umarım bebişe bir zararı yoktur öksürüğün

öksürükten ben biraz tedirginim canım...
çok şükür şu anda bende soğuk algınlığı flan yok da mide bulantısı sonucu öksürmelerde bile bişe olur mu diye tedirgin oluyorum...
Tabi önümüz kış kimbilir kaçar kere hasta olacağız.... öksürmek kaçınılmaz

Kızlar 12 hafta sonrası hangi ilaçları verdiler? Benim kendi doktorum sadece decavit vermişti. benim doktor çok yoğun olduğu için istediğim an ulaşamıyorum ve başka bir doktora daha gidiyorum. Bu hafta ona gittim o da decavitin yanı sıra
-magnezyum
-demir
-balık yağı (balık yiyemiyorum diye ben şikayet eince)
verdi... siz de bu extra 3lüyü kullanıyor musunuz, sizce kullanayım mı bunları?

Kızlar aranızda sürekli hiçbirini var mı? Gün içinde sık sık ama sadece 1 kere hickiriyorum. Önceden olmazdı şu son dönemde oluyor. Gebelikte bir alakası var mı acaba

kızlar herkese merhabalar, ben aranızda ama konuyu uzaktan izleyenlerdenim:) daha önce kaybım olmuştu bu yüzden elim pek yazmaya varmadı, bekledim bekledim... ben de Allah nasip ederse mart ayı annesi olucam:) herkese hayırlı bir hamilelik ve doğumlar dilerim..

Eminim bebeğini kaybetmek çok zordur Rabbim kimseye yaşatmasın Allah şimdiki evladının hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin inşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

amin canım inşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim zor bir süreçti insan kendi başına gelmez zannediyor neyse...
Hoşgeldin canım amin hepimize ahlas
saol canım hoşbulduk

Evet canım 12.haftada ki resmi
Oyyyiiii. Maşallah barekallah 3 boyutlu sanırım nasıl bakılıyor böyle ya benim hiç bakılmadı çok güzel görüntü :)
amin canım inşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim zor bir süreçti insan kendi başına gelmez zannediyor neyse...

saol canım hoşbulduk
rica ederim canım benim zor bir süreç geçmiş çok şükür şimdiki bebeğine ömür versin Allah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…