günaydın herkese...
bugün doktor randevum var, 3 haftadır gitmiyordum. inşallah herşey yolundadır, çok heyecanlıyım...
Benim kabizligimda yok ama endişe ediyor insanevet canım ama ben onu ben pek çekmesem de nispeten oluşan kabızlığa bağladım
Anladım canım dikkat et kendine doktoruna danışarsan içinde rahatlamış olur .Evet canim siyah gibi yedikleri olsa anlardım sebze tuketmedim ilaca başladığımdan beri böyle dr danisayim
Kan demir ilacı kullanmıyorum canim ya
evet çalışıyoruz çalışmak bişey değil birde o kadar merdivenleri inip çıkıyorum çay kahve getirmek için millete muhasebeciyim neyim belli değilbir de bu halde çalışıyoruz.çok zooorrr hemen akşam olsun hemen cuma olsun hemen hafta sonu gelsin :)
hadi bakalm canm hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Selam kızlar bende pazartesi gidiyorum ikili test için hayırlısı olsun umarım hayırlı haberlerle dönerim Ankarada yaşayan var mı aranızda? Hangi dr ye gidiyorsunuz?
Günaydın kızlar ben çok öksürüyorum ya ilaçta alamıyorum umarım bebişe bir zararı yoktur öksürüğün
Eminim bebeğini kaybetmek çok zordur Rabbim kimseye yaşatmasınkızlar herkese merhabalar, ben aranızda ama konuyu uzaktan izleyenlerdenim:) daha önce kaybım olmuştu bu yüzden elim pek yazmaya varmadı, bekledim bekledim... ben de Allah nasip ederse mart ayı annesi olucam:) herkese hayırlı bir hamilelik ve doğumlar dilerim..
Evet canım 12.haftada ki resmi
Ben deeeeeee :)kızlar ben cinsiyeti çok merak ediyorum yaaa
amin canım inşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederimEminim bebeğini kaybetmek çok zordur Rabbim kimseye yaşatmasınAllah şimdiki evladının hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin inşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
saol canım hoşbuldukHoşgeldin canım amin hepimizeahlas
Oyyyiiii. Maşallah barekallahEvet canım 12.haftada ki resmi
rica ederim canım benimamin canım inşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederimzor bir süreçti insan kendi başına gelmez zannediyor neyse...
saol canım hoşbulduk
Vaaayyyyyy çok ilginçççç.. E çok net cinsiyeti gördü mü doktor? Bende cuma gitcem çok heyecanlsndım şimdiiiiiiEvet canım 12.haftada ki resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?