Profil fotoğrafına bayıldımmmm,böyle sağlıklı koca yanak bi kızım olsa daha ne isterimmmm :) maşşallaahhhhamin canım inşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederimzor bir süreçti insan kendi başına gelmez zannediyor neyse...
saol canım hoşbulduk
cnm hoşgeldin inşallah allah bu sefer hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder benimde kaybım olmuştu o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama merak etme allahın izniyle inşallah bu sefer bişey olmayacak :)kızlar herkese merhabalar, ben aranızda ama konuyu uzaktan izleyenlerdenim:) daha önce kaybım olmuştu bu yüzden elim pek yazmaya varmadı, bekledim bekledim... ben de Allah nasip ederse mart ayı annesi olucam:) herkese hayırlı bir hamilelik ve doğumlar dilerim..
Günaydınnnn kızlarrr ben geçen gün yazmıştım harmony test yaptım diye sonuçlarım gelmiş çoookkk şükür ki temizzz çıkmış
ben 11. haftada kullanmaya başladım.daha göbek çıkmadı ama kalçalarda çatlakları görünce ben başlıyım dedim.Bu arada bugün adet olucakmış gibi ara ara sancım oluyor.Allahım sen koru yarabbim.
Oyyyiiii. Maşallah barekallah3 boyutlu sanırım nasıl bakılıyor böyle ya benim hiç bakılmadı çok güzel görüntü :)
Evet canım 3 boyutlu seninkide böyledir aralarında çok az var maşallah hepsine
Vaaayyyyyy çok ilginçççç.. E çok net cinsiyeti gördü mü doktor? Bende cuma gitcem çok heyecanlsndım şimdiiiiii
büyük ihtimalle kız dediBen en son 7.hafta gitmistim noktaydi sonra bi gittim böyle görünce nasıl duygulandik eşim de ben de çok heyecanlı gerçekten Allah herkese nasip etsin bu duyguları
Bugun cikartacaklar cnm sivi kaybi degil ishal ve asiri bulanti.. Bu kezde kabiz oldum heralde ama buna raziyim birde reflor verdi
kızlar ben cinsiyeti çok merak ediyorum yaaa
kızlar herkese merhabalar, ben aranızda ama konuyu uzaktan izleyenlerdenim:) daha önce kaybım olmuştu bu yüzden elim pek yazmaya varmadı, bekledim bekledim... ben de Allah nasip ederse mart ayı annesi olucam:) herkese hayırlı bir hamilelik ve doğumlar dilerim..
randevu öncesi hastanede beklerken benim de kalbim küt küt atıyor önemli bir toplantıda sunuma çıkacakmışım gibi:)
Canım bazen kız bazen erkek hissidiyorum yakın bir ultrason yok bu cumartesi cektirim. Kırmızı et ve tatlı ağırlıklı aş ermem pek eşli tuzlu istemiyor canımHiseetiklerini asermeni istersen ultrasonuda ekle tahmin edelim:))
Canım bazen kız bazen erkek hissidiyorum yakın bir ultrason yok bu cumartesi cektirim. Kırmızı et ve tatlı ağırlıklı aş ermem pek eşli tuzlu istemiyor canım
kızlar ben cinsiyeti çok merak ediyorum yaaa
evet canım ilk :) Allah hayırlısını versin inşallahCanım bazen kız bazen erkek hissidiyorum yakın bir ultrason yok bu cumartesi cektirim. Kırmızı et ve tatlı ağırlıklı aş ermem pek eşli tuzlu istemiyor canım
1 aya öğrenicez inşallah :)Bende çok merak ediyorum bendee
Kızlar aranızda sürekli hiçbirini var mı? Gün içinde sık sık ama sadece 1 kere hickiriyorum. Önceden olmazdı şu son dönemde oluyor. Gebelikte bir alakası var mı acaba
bir de ultrason masasına çıkıp, doktorun bebeğin kalp atışlarını görmeye çalıştığı sırada benim kalp atışlarım tavan yapıyor :)
Hiii maasaaallahh , 3 boyutlu mu goruntuu :))Evet canım 12.haftada ki resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?