2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım inşallah, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim zor bir süreçti insan kendi başına gelmez zannediyor neyse...

saol canım hoşbulduk
Profil fotoğrafına bayıldımmmm,böyle sağlıklı koca yanak bi kızım olsa daha ne isterimmmm :) maşşallaahhhh

cnm hoşgeldin inşallah allah bu sefer hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder benimde kaybım olmuştu o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama merak etme allahın izniyle inşallah bu sefer bişey olmayacak :)

ben 11. haftada kullanmaya başladım.daha göbek çıkmadı ama kalçalarda çatlakları görünce ben başlıyım dedim.Bu arada bugün adet olucakmış gibi ara ara sancım oluyor.Allahım sen koru yarabbim.

Benim de oluyor normal drdi dr sordum suan adet donemim bide adet donemlerinde olurmus

Son düzenleme:
Bugun cikartacaklar cnm sivi kaybi degil ishal ve asiri bulanti.. Bu kezde kabiz oldum heralde ama buna raziyim birde reflor verdi

Gecmis olaun tekrarini yasatmasin Allah hastanede yatmak zordur bilirim 2 gun yattim bendebfarkki sebeple. Kusman ve ishalin var die sivi kaybimi dedim bunlar vucutta sivi kaybina yol aciyormua canim ki bizim bol siviya ihtiyacimiz var suan suyu ihmal etme bol bol ic mutlaka

Rabbim kucagina almayo nasip etsin acılarını unutursun ins.arada yaz artik ozaman hos geldin burasi insana iyi geliyor kac haftaliksin suan

Canım bazen kız bazen erkek hissidiyorum yakın bir ultrason yok bu cumartesi cektirim. Kırmızı et ve tatlı ağırlıklı aş ermem pek eşli tuzlu istemiyor canım

Saglikli sihhatli olsun ins canim ilk bebek mi ? Ben et sevmezdim iyice tiksindim hamilelikte ama tatlida hiccc sevmezdim cikolata fln şimdi acayip cikolata yiyorum eksii tuzlu bende istemiyorum dr erkek gibi dedi hafyaya kwsinlesecek ins benimde:)

Kızlar aranızda sürekli hiçbirini var mı? Gün içinde sık sık ama sadece 1 kere hickiriyorum. Önceden olmazdı şu son dönemde oluyor. Gebelikte bir alakası var mı acaba

Gebelikle alakası varmış kaslar mı gevşiyomuş bişey oluyomuş da unuttum şimdi, nette araştırmıştım beni de 1-2 kere hıçkırık tutunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…