- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Evet canım 3 boyutluHiii maasaaallahh , 3 boyutlu mu goruntuu :))
Profil fotoğrafına bayıldımmmm,böyle sağlıklı koca yanak bi kızım olsa daha ne isterimmmm :) maşşallaahhhh
cnm hoşgeldin inşallah allah bu sefer hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder benimde kaybım olmuştu o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama merak etme allahın izniyle inşallah bu sefer bişey olmayacak :)
Rabbim kucagina almayo nasip etsin acılarını unutursun ins.arada yaz artik ozaman hos geldin burasi insana iyi geliyorkac haftaliksin suan
bende akşam üzeri 16.00 17.00 gibi hıçkırmaya başlıyorumGebelikle alakası varmış kaslar mı gevşiyomuş bişey oluyomuş da unuttum şimdi, nette araştırmıştım beni de 1-2 kere hıçkırık tutunca
Ben de istiyorum 3 boyutlu goruntu, herseyi belli maasallahh, ozelde mi baktilar acaba fiyati ne kadar :)Evet canım 3 boyutlu
Decavit kullanan arkadaşlar büyük tuvaletiniz koyu renk oldumu?
Saglikli sihhatli olsun ins canim ilk bebek mi ? Ben et sevmezdim iyice tiksindim hamilelikte ama tatlida hiccc sevmezdim cikolata fln şimdi acayip cikolata yiyorum eksii tuzlu bende istemiyorum dr erkek gibi dedi hafyaya kwsinlesecek ins benimde:)
Evet canım özel hast. gidiyorum başından beri 50tl muayene ücreti muayeneden sonra 10 gün içinde kontrole gidebiliyorsun ücretsiz sonuc gostermek de ücretsiz. Ay da bi kontrole gidyorum. cok istiyorsan bi kerede olsa git bence insan doğmuş gibi hissediyor bebeğiniBen de istiyorum 3 boyutlu goruntu, herseyi belli maasallahh, ozelde mi baktilar acaba fiyati ne kadar :)
hayır canım ense kalınlığımız 0.78 gayet güzel burun kemiği ölçümümüzde güzeldi fakat bu test kesin olduğu için yaptırdım 2 3 4 lü gibi olasılık değil kesinlik vardır bu testte x,y yani cinsiyet kromozomlarına ve birde trizomi 21 13 ve 18 var mı yok mu diye bakıyolar temiz çıktı çok şükürRisk yuksek mi cikmisti oyuzdenmi yaptirdin canim
onda da iki saniye sussa benim kalbim duruyo zaten.. panikel sordum bi kere kalbi atıyo mu diye
hayırlı olsun canım aramıza hoş geldin...kızlar herkese merhabalar, ben aranızda ama konuyu uzaktan izleyenlerdenim:) daha önce kaybım olmuştu bu yüzden elim pek yazmaya varmadı, bekledim bekledim... ben de Allah nasip ederse mart ayı annesi olucam:) herkese hayırlı bir hamilelik ve doğumlar dilerim..
Cok guzel bir duyguu :) insallah arastirayim 12. Haftam bitince giderim insallah, cinsiyeti de belli olur degil mii :)) aslinda kardesim medicanada calisiyor, hep cagiriyor beni ama giris yapmadan alirim iceri diyor ama ben yine de korkuyorum ucret cikarirlar diye cok pahali bir hastane, cok da guzel tabi iyice arastirir oraya giderim. sizin butun ultrasonlariniz 3 boyutlu mu oluyor?Evet canım özel hast. gidiyorum başından beri 50tl muayene ücreti muayeneden sonra 10 gün içinde kontrole gidebiliyorsun ücretsiz sonuc gostermek de ücretsiz. Ay da bi kontrole gidyorum. cok istiyorsan bi kerede olsa git bence insan doğmuş gibi hissediyor bebeğini
bende tam tersi canım normalde de sevmezdim tatlıyı hamile kaldıktan sonra hiç ağzıma sürmüyorum. Nerde ne kadar ekşi acı varsa hepsini büyük bir iştahla yiyebiliyorum :) Veee içime erkek doğuyor hep :)
hayır canım ense kalınlığımız 0.78 gayet güzel burun kemiği ölçümümüzde güzeldi fakat bu test kesin olduğu için yaptırdım 2 3 4 lü gibi olasılık değil kesinlik vardır bu testte x,y yani cinsiyet kromozomlarına ve birde trizomi 21 13 ve 18 var mı yok mu diye bakıyolar temiz çıktı çok şükür
sağol canımcımm birde mik miki gösterse bakalım inşş hayırlısıyla haftaya odaCok şükür canim
Bişeyler yemelisin,doktorum bana ne kadar sık yemek yersen o kadar az bulantın olur demişti bende öyle yaptım.bu aralar haşlanmış patates muz,en kötü peynir ekmek yemelisin tuzlu çubuk kraker,beyaz leblebi ama mutlaka bişeyler ye..Kizlar ben yeme sorunu yasiyorum. Bu saat oldu bisey yemedim henuz. Ve bugun acayip bir bulantim var, bir sey yemedigim icin afedersiniz safra kusuyorum. Yarim saatte bir. Son seferde sanirim bogazim tahris olmus kan vardioff ne zaman gececek bu bilanti bas donmesii biseyler hazirlayim doye kalkmak istiyorum basim dönüyor yine yatiyorum. Bu kadar agir geciren var mi acaba hamileligini siz neler yapıyorsunuz
Hangi özel hastane bu canım istanbuldamısınEvet canım özel hast. gidiyorum başından beri 50tl muayene ücreti muayeneden sonra 10 gün içinde kontrole gidebiliyorsun ücretsiz sonuc gostermek de ücretsiz. Ay da bi kontrole gidyorum. cok istiyorsan bi kerede olsa git bence insan doğmuş gibi hissediyor bebeğini
3lü test yaptırmayı düşünüyor musun.ben 2li yaptırdım şükür bi sorun yok dedi ama 3lüyüde herkesten istiyorum dedi anlamadım.geçmiş olsun cnm kanaman durdu mu peki? o zaman benimkinde bir sorun var.bende özele gidiyorum 2 haftada bir gel diyor para tuzağı da olabilir.ikili testi de yaptırayım da bende bu kadar sık gitmiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?