2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mucizemm4135 ne güzel fotoğraf o öyle maşallah büyükmüş bizim bebekler yahu :)

Maşallah onlara her geçen gün hızla büyüyorlar 1 ayda noktadan bu hale gelmişler

Olur canım büyük ihtimalle daha uygun bir özel hastaneye de gidebilirsin hangi şehirdeysen giden arkadaşlar vardır elbet yardımcı olsunlar fiyat konusunda. 12. haftaya kadar 3 boyutluyla bakmadık hiç zaten o zamana kadar nokta gibiydi

çok geçmiş olsun canımm aramıza hoşgeldinnnn:)

Evet canım 12.haftada ki resmi
yaaaaa çok güzelmişş hastaneye gidesim geldi benim şimdi ama hiç fotoğrafımm yok benim yaaa alıcam ama aklımda bu seferr kesinn:)

Dolabi acip bakmak bile kabus benim icin. gordukce soguyorum yemekten. Onceden cok titizdim simdi elimi kolumu kaldiracak gucum yok sanki, evin halini bir gorseniz tum isim aksadi. Evde yalniz olunca canim hic bisey istemiyor 5 kiloya yakin kilo verdim hamileligimden beri.. aslinda haklisiniz yesem duzelecek belki ama ahh yiyebilsem..

Değişiyor mus zateb canim cok tatli yiyenin kizi eksi yiyenin erkek oldugu cok etrafımdada aslinda:) hisler daha cok onemli bence ya bende hepp erkek hisettim
bende hep ekşi çekiyo canım sebepsiz normalde tatlı delisiydim bide sağ sol olayı var ben ona çok inanmasamda dr a sormadan edemedim nerde diye rahim ortada oluyo bebekte ortada dedi öğrenemedik, o ne derse desin ben solda hissediyorum hep

Aynı şeyleri yaşadım bende, 4 kilo verdim.ama açıkcası bu zamanlarda sana bir insan şart...tepsiye sana yatağa getirecek ki yiyesin,bende öyleyimm sonra Allah'tan annem yetişti, düşün o halden kilo almış bir şekilde çıkabildim :) umarım en yakın zamanda geçer..

Kızlarr aranızda Ankarada yaşayan varmı? Ve doktorlarınız kimlerdir? Memnunmusunuz? Kontrole gittiğinizde nelere bakıyor ne yapıyor bikaç defa gittikten sonra dr yi değiştirebilirim sanırım:S

Ama sen surekli devam etmissin canim bben sanji daha fazla duydum 3 boyutlunun fiyatini. Ben ankaradayimm insallah bulurum canim uygun biyer burda da paylasirimm tesekkur ederim :)

Oh Oh aramıza yeni katılanlar olmuş , hoşgeldiniz , hayırlısı ile bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah :)

Benim bulantılarım 12. haftadan sonra çok çok azaldı , kendimi çok aç bırakırsam midem bulanıyor. Aç bırakmamaya çalışıyorum. Çekmecemde beyaz leblebi kayısı ve ceviz var aralarda onları atıştırıyorum. En sevdiğim şey türk kahvesiydi onu bile içemez olmuştum , ama bu haftalarda başladım içmeye.

Geçicek unutmayın , ve anın keyfini çıkarın.!

Bende solda hissediyorum:)

canım geçer inş üzülme bunlar zor evet tatlı şeyler bebiş için dayan benim hiç midem bulanmadı o bebegin sağlıklı olduğunu gösteriyo derler

Gercekten oyle canim, annem de ayni sehirde ama mesafe cok uzak gelemiyor esimin ailesi yakin ama onlarin hicbir yarari yok, ben de istemm zaten.. simdi bi tost yedim bastirdi canimm cok tesekkur ederimm insallah duzelir 1 aya.. hep oyle diyorlar insallah ben de rahatlarimm biraz

sen de benim gibi pipiriklenmekten yaptırmışsın:)

İNANKİ AYNI DURUMDAYIZ EŞİMİN AİLESİNİN BANA HAYRI YOK OLMASINDA ZATEN YEMEK YEMEYE BANA GELİRLER SOFRAYI TOPLAMADAN GİDERLER DÜŞÜNÜN ANNEMDE UZAK HER ZAMAN GELEMİYOR SÜREKLİ DIŞARDAN YEMEKTEN BIKTIM KENDİM YAPAMIYORUM DOLABI BİLE AÇASIM YOK EŞİM AKŞAMLARI 9 DA GELİYOR

hoşbulduk, inşallah hep birlikte :)

benim bulantılar hala devam, bakalım bizimki ne zaman geçecek

Valla bende bulaamıştım yada bulduklarım çok pahalıydı lcw ideal bu konuda kotlarıda kumaş pantolonlarıda kanvasları güzel
HEP ANNE MODELLERİ BAKTIKLARIMIN ÇOK ESKİ GİBİ SAĞOL CNM NETTEN Bİ BAKIYIM LCW SİTESİNE NELER VAR NELER YOK PANT OLMUYOR ARTIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…