9 ayımız böyle geçicek sanırım. :)
KIZLAR BOL BOL SU İÇİN DERİMay hic sorma makbel, sende kabizlik varmi?
bilmiyorum beni kabizlik boyle yapiyor sanirim, cunku cokta yemiyorum.
hamile kalmadan önceki gibi besleniyorum nerdeyse....
Gercekten oyle canim, annem de ayni sehirde ama mesafe cok uzak gelemiyor esimin ailesi yakin ama onlarin hicbir yarari yok, ben de istemm zaten.. simdi bi tost yedim bastirdi canimmcok tesekkur ederimm insallah duzelir 1 aya.. hep oyle diyorlar insallah ben de rahatlarimm biraz
ben bahçıvan aldım kot bi şeker oldumkiValla bende bulaamıştım yada bulduklarım çok pahalıydı lcw ideal bu konuda kotlarıda kumaş pantolonlarıda kanvasları güzel
Merhaba ben ankaradayim. ilk bebegimi kaybettim. O zamn etlik zubeyde hanim da olmustim kurtaji orda yatmistim. Cok memmun kaldim orda devam edeyim istedim. Poliklinigine basladim. Kadin dogum 7 de muzeyyen hanim var. acikcasi cok memmun sayilmam ama duzenli devam ediyorum doktor surekli kontrole cagiriyor. Tek sorun agzindan lafi kerpetenle aliyorsun. Bunun disinda benim hamileegim biraz sorunlu geciyor. Kanamam vardi. Aciline gidiyorum. Bazen kaliyorum hastanede cok memmunum acil servisinden yatakli bolumden.. ben de degistirmek istiyorum kontrol eden doktorumu ama kime giderim hic bir fikrim yok. . Uygun fiyatli ozel de olur benim icin arastiemak lazimmKızlarr aranızda Ankarada yaşayan varmı? Ve doktorlarınız kimlerdir? Memnunmusunuz? Kontrole gittiğinizde nelere bakıyor ne yapıyor bikaç defa gittikten sonra dr yi değiştirebilirim sanırım:S
KIZLAR BOL BOL SU İÇİN DERİM
evet en güzel cözum bu sanirim, baska carem yok
tesekkur ederim canim
cnm hafta sonu de factonun fabrika satış mağazına gittim bir tane hamile pant yok ve desensiz bady de yok ne yazık ki sanırım bu konuda en güzeli lcwHamile kıyafetiyle ilgili bende şimdi Defacto nun sitesine bakıyorum.
Resimsiz desensiz düz badyler arıyorum ama bulamıyorum bir türlü...
Ben ilk hamileligimde böyleydim eğer bu durumdaysan serum takılması gerekebilir.benim kusmaktan burnum kanardiKizlar ben yeme sorunu yasiyorum. Bu saat oldu bisey yemedim henuz. Ve bugun acayip bir bulantim var, bir sey yemedigim icin afedersiniz safra kusuyorum. Yarim saatte bir. Son seferde sanirim bogazim tahris olmus kan vardioff ne zaman gececek bu bilanti bas donmesii biseyler hazirlayim doye kalkmak istiyorum basim dönüyor yine yatiyorum. Bu kadar agir geciren var mi acaba hamileligini siz neler yapıyorsunuz
Kayısı , incir ve armut öneririm bende...
cnm hafta sonu de factonun fabrika satış mağazına gittim bir tane hamile pant yok ve desensiz bady de yok ne yazık ki sanırım bu konuda en güzeli lcw
slm önerim icin tesekkur ederim
armut mu? cidden mi?
Çalışmıyorsanız bir süre annenizin evinde kalın derim ben ya da size yardımı dokunabilecek herhangi birine..ben ailemin yanına Bolu'ya gittim 20 gün kaldım,napiyim benim de eşim aksam 9-10 da geliyordu bana hiç hayrı yoktu dolayısıyla mercimek için sesini de çıkaramadıİNANKİ AYNI DURUMDAYIZ EŞİMİN AİLESİNİN BANA HAYRI YOK OLMASINDA ZATEN YEMEK YEMEYE BANA GELİRLER SOFRAYI TOPLAMADAN GİDERLER DÜŞÜNÜN ANNEMDE UZAK HER ZAMAN GELEMİYOR SÜREKLİ DIŞARDAN YEMEKTEN BIKTIM KENDİM YAPAMIYORUM DOLABI BİLE AÇASIM YOK EŞİM AKŞAMLARI 9 DA GELİYOR
İnternet sitesine bak var orada , lcw daha çeşit var tabi. Benim kızımda kalma iki adet pantolonum var ama badye ihtiyacım var hırkalar ile giymek için...
Ne demek
Evet evet dene bak.
Çalışmıyorsanız bir süre annenizin evinde kalın derim ben ya da size yardımı dokunabilecek herhangi birine..ben ailemin yanına Bolu'ya gittim 20 gün kaldım,napiyim benim de eşim aksam 9-10 da geliyordu bana hiç hayrı yoktu dolayısıyla mercimek için sesini de çıkaramadıbirbirimize yakın olsak da yardımlaşabilsek yazık bizeeeeee...
MALESEF ÇALIŞIYORUM CNM KEŞKE ÖYLE BİR ŞANSIM OLSAYDIÇalışmıyorsanız bir süre annenizin evinde kalın derim ben ya da size yardımı dokunabilecek herhangi birine..ben ailemin yanına Bolu'ya gittim 20 gün kaldım,napiyim benim de eşim aksam 9-10 da geliyordu bana hiç hayrı yoktu dolayısıyla mercimek için sesini de çıkaramadıbirbirimize yakın olsak da yardımlaşabilsek yazık bizeeeeee...
Aynen çok şükür bende yemeye başladım,ama yine de yemek buharı (çok enteresan ama haşlanmış makarnanınki bile) hala midemi bulandırıyo,geri dura dura başladım yemeye :) iştah ne değerliymiş arkadaşBende yemek yiyerek atlattım canım aynı senin gibiydim eşim hergün kreşe götürür gibi anneme götürdü akşam geldi aldı evde öyle yatınca daha kötü oluyor ve hiçbişey yiyemiyorsun çok şükür bu haftalarda iyiyim iştahım açıldı.
KIZLAR HAFTA SONU O KADAR GEZDİM Bİ HAMİLE PANTOLONU BULAMADIM GÜZEL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?