2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim snein kadar değildi ama bu günlerde 14. haftada azalmaya başladı sanki... günde 3 kere çıakrdığım oluyordu ya da en azından akşam yemeğinden sonra ya da sabah aklkınca kesindi... bu 2-3 gündür bi dün akşam çıakrdım, iştahım da açıldı iğrendiğim şeyleri hala yemesem de (örn. tavuk böğhk!)

3 aydır kusma problemim yoktu sadece midem bulanıyordu ama bu sabah cok kötü kustum nazaramı geldim nedir

Kızlarr aranızda Ankarada yaşayan varmı? Ve doktorlarınız kimlerdir? Memnunmusunuz? Kontrole gittiğinizde nelere bakıyor ne yapıyor bikaç defa gittikten sonra dr yi değiştirebilirim sanırım:S
Merhaba ben ankaradayim. ilk bebegimi kaybettim. O zamn etlik zubeyde hanim da olmustim kurtaji orda yatmistim. Cok memmun kaldim orda devam edeyim istedim. Poliklinigine basladim. Kadin dogum 7 de muzeyyen hanim var. acikcasi cok memmun sayilmam ama duzenli devam ediyorum doktor surekli kontrole cagiriyor. Tek sorun agzindan lafi kerpetenle aliyorsun. Bunun disinda benim hamileegim biraz sorunlu geciyor. Kanamam vardi. Aciline gidiyorum. Bazen kaliyorum hastanede cok memmunum acil servisinden yatakli bolumden.. ben de degistirmek istiyorum kontrol eden doktorumu ama kime giderim hic bir fikrim yok. . Uygun fiyatli ozel de olur benim icin arastiemak lazimm

Ben telefondan giremiyorum foruma aynı sorunu yaşayan varmı . Telefonum İphone uygulamayı indirdim girmeyince sildim.

Hamile kıyafetiyle ilgili bende şimdi Defacto nun sitesine bakıyorum.

Resimsiz desensiz düz badyler arıyorum ama bulamıyorum bir türlü...

Hamile kıyafetiyle ilgili bende şimdi Defacto nun sitesine bakıyorum.

Resimsiz desensiz düz badyler arıyorum ama bulamıyorum bir türlü...
cnm hafta sonu de factonun fabrika satış mağazına gittim bir tane hamile pant yok ve desensiz bady de yok ne yazık ki sanırım bu konuda en güzeli lcw

Ben ilk hamileligimde böyleydim eğer bu durumdaysan serum takılması gerekebilir.benim kusmaktan burnum kanardi

cnm hafta sonu de factonun fabrika satış mağazına gittim bir tane hamile pant yok ve desensiz bady de yok ne yazık ki sanırım bu konuda en güzeli lcw

İnternet sitesine bak var orada , lcw daha çeşit var tabi. Benim kızımda kalma iki adet pantolonum var ama badye ihtiyacım var hırkalar ile giymek için...

slm önerim icin tesekkur ederim
armut mu? cidden mi?

Ne demek

Evet evet dene bak.

Çalışmıyorsanız bir süre annenizin evinde kalın derim ben ya da size yardımı dokunabilecek herhangi birine..ben ailemin yanına Bolu'ya gittim 20 gün kaldım,napiyim benim de eşim aksam 9-10 da geliyordu bana hiç hayrı yoktu dolayısıyla mercimek için sesini de çıkaramadı birbirimize yakın olsak da yardımlaşabilsek yazık bizeeeeee...

İnternet sitesine bak var orada , lcw daha çeşit var tabi. Benim kızımda kalma iki adet pantolonum var ama badye ihtiyacım var hırkalar ile giymek için...

Ne demek

Evet evet dene bak.

valla sagol canim kesinlikle denicem

Bende yemek yiyerek atlattım canım aynı senin gibiydim eşim hergün kreşe götürür gibi anneme götürdü akşam geldi aldı evde öyle yatınca daha kötü oluyor ve hiçbişey yiyemiyorsun çok şükür bu haftalarda iyiyim iştahım açıldı.

MALESEF ÇALIŞIYORUM CNM KEŞKE ÖYLE BİR ŞANSIM OLSAYDI

Aynen çok şükür bende yemeye başladım,ama yine de yemek buharı (çok enteresan ama haşlanmış makarnanınki bile) hala midemi bulandırıyo,geri dura dura başladım yemeye :) iştah ne değerliymiş arkadaş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…