nasıl geçti muayene? bebiş ne alemde ??Sabah 9 da canım amin inş :))
soranlara kusmuyorum fln deme hiç, bende ilk zamnlar çok iyiydim millete hiç hamile gibi değilim derdim ertesi gün mahvolurdum, artık herkese halsizim uyusam hep iştahsızım fln die dert yanıyorum3 aydır kusma problemim yoktu sadece midem bulanıyordu ama bu sabah cok kötü kustum nazaramı geldim nedir
benim 9eylül var daha geçmiyooorrrr günleeeerrrr yarrr yaaaarrr diye bi şarkı vardı ona bağlıyorum artıkSeninki ne zaman canım
Hangi özel hastane bu canım istanbuldamısın
Ama sen surekli devam etmissin canim bben sanji daha fazla duydum 3 boyutlunun fiyatini. Ben ankaradayimm insallah bulurum canim uygun biyer burda da paylasirimm tesekkur ederim :)
BU HAFTA SONU KESİN BAKMALIYIM YOKSA 1 PANTOLONLA 1 HAFTA GEÇİRİYORUM DİĞERLERİ KAPANMIYOR BİLE:)Bende bulamamıştım ama lc waikiki de hem uygun fiyatlı hemde iş görür giysiler var :)
Dolabi acip bakmak bile kabus benim icin. gordukce soguyorum yemekten. Onceden cok titizdim simdi elimi kolumu kaldiracak gucum yok sanki, evin halini bir gorseniz tum isim aksadi. Evde yalniz olunca canim hic bisey istemiyor5 kiloya yakin kilo verdim hamileligimden beri.. aslinda haklisiniz yesem duzelecek belki ama ahh yiyebilsem..[/Q
gece yemek yeyip yatmayı deneyebilirsin? ekmek yeşil zeytin..sabah mide bulantın daha az olucak .ve 2-3 kişiyle kahvaltı yap sevdiğin bişeyler olsun mesela patates kızartması gibi.. bi kere denee.kusarsanda kusarsın nasılsa hertürlü bulanıyorr...ben kalabalıkta kahvaltı yapınca iyi geliyordu.ama sen hazırlanırken orda durmaaa.hazır sofraya otur
Kızlar 12 hafta sonrası hangi ilaçları verdiler? Benim kendi doktorum sadece decavit vermişti. benim doktor çok yoğun olduğu için istediğim an ulaşamıyorum ve başka bir doktora daha gidiyorum. Bu hafta ona gittim o da decavitin yanı sıra
-magnezyum
-demir
-balık yağı (balık yiyemiyorum diye ben şikayet eince)
verdi... siz de bu extra 3lüyü kullanıyor musunuz, sizce kullanayım mı bunları?
ayın 9. da canım randevum haftaya salınasıl geçti muayene? bebiş ne alemde ??
banada decavit verdi başka bişe vermediben decavit içiyorum sabah kahvaltıdan sonra
gece yatarkende gyno ferro demir ilacıı
yok canım nerdeee benim bir kızım var sonra ikinciyi düşündük ve ağır derecede down sendromluydu çok uğraştık yaşaması için ama olmadı bunda dr sağlıklı gibi görünüyor ama isterseniz yapın dedi bende amniyosentez yerine içim rahat etsin diye harmony yaptık oda amniyosentez gibi kültürleniyor sadece tek fark amniyosentezde başka anomalilerde çıkıyor bunda cinsiyet ve trizomi bakılıyor çooookkk şükür ki temiz çıktı rahat bir nefes aldıksen de benim gibi pipiriklenmekten yaptırmışsın:)
Canım korkma inşallah bir şey olmaz arada herkeste oluyor galiba sancı.Bu arada benim çatlağım yok ama başlıyayım bebe yağına.ben 11. haftada kullanmaya başladım.daha göbek çıkmadı ama kalçalarda çatlakları görünce ben başlıyım dedim.Bu arada bugün adet olucakmış gibi ara ara sancım oluyor.Allahım sen koru yarabbim.
ne güzel anlatmıssın yaaa valla yaşadım sankii ne mutlu sizeSelam kizlae biz drdan geldik.burun kemigi ve ense kalinligi gayet iyi dedi kan verdik haftaya cikicak sonucumuz.
Bebisim kipir kipirdi bir suru takla atti bir cikinti goruyorum ama erkek demek icin cok erken klitorise donebilir bu haftalar cok yaniltici dedi. 16.haftayi bekliycez mecbur. Vitamin verdi. Ha kizim anne hani kollari dedi doktor renkli ultrasonu acti ve bebis bize dondu kafasina dogru kaldirdi kolunu el sallar gibi yapti ve kizim nasil mutlu bana el sallad8 kardesim diye heycanlandi :) bizden hbrler boyle canlar gorusmek uzere ...
canım defacto da da hamile kıyafetleri var bilginiz olsun. ben çok incelemedim ama güzel şeyler vardır inşallah.Bende bulamamıştım ama lc waikiki de hem uygun fiyatlı hemde iş görür giysiler var :)
acı badem yağı kıl köklerini beslediği için tüylenme yapıyor diyorlar.ben de kullanmadım aslında ama bu şekilde olduğunu çok kişiden duydum. benim arkadaşım sarı kantoron yağı kullanmış ve bir tane bile çatlağım olmadı diyor.özellikle güney bölgelerinde çok ucuza mal edilebiliyormuş. bende ondan isteyeceğim bir litresi 20 tl ye almış.çok uzun süre de kullanmış.Eczacı kuzenim Acı badem yağı sürmemi önerdi , çok nemlendirdiğini söyledi. Bilginize bayanlar.
Şuan geçiş dönemi oldugundan hep yazlık kısa kollu yada kot var kumaş keten tarzı pantolon pek yokBende bulamamıştım ama lc waikiki de hem uygun fiyatlı hemde iş görür giysiler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?