2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 aydır kusma problemim yoktu sadece midem bulanıyordu ama bu sabah cok kötü kustum nazaramı geldim nedir
soranlara kusmuyorum fln deme hiç, bende ilk zamnlar çok iyiydim millete hiç hamile gibi değilim derdim ertesi gün mahvolurdum, artık herkese halsizim uyusam hep iştahsızım fln die dert yanıyorum

Hangi özel hastane bu canım istanbuldamısın

Hayır canım izmir'deyim.

Ama sen surekli devam etmissin canim bben sanji daha fazla duydum 3 boyutlunun fiyatini. Ben ankaradayimm insallah bulurum canim uygun biyer burda da paylasirimm tesekkur ederim :)

inşallah canım sende en yakın zamanda bebisini görürsün net net

ben decavit içiyorum sabah kahvaltıdan sonra
gece yatarkende gyno ferro demir ilacıı

Selam kizlae biz drdan geldik.burun kemigi ve ense kalinligi gayet iyi dedi kan verdik haftaya cikicak sonucumuz.
Bebisim kipir kipirdi bir suru takla atti bir cikinti goruyorum ama erkek demek icin cok erken klitorise donebilir bu haftalar cok yaniltici dedi. 16.haftayi bekliycez mecbur. Vitamin verdi. Ha kizim anne hani kollari dedi doktor renkli ultrasonu acti ve bebis bize dondu kafasina dogru kaldirdi kolunu el sallar gibi yapti ve kizim nasil mutlu bana el sallad8 kardesim diye heycanlandi :) bizden hbrler boyle canlar gorusmek uzere ...

sen de benim gibi pipiriklenmekten yaptırmışsın:)
yok canım nerdeee benim bir kızım var sonra ikinciyi düşündük ve ağır derecede down sendromluydu çok uğraştık yaşaması için ama olmadı bunda dr sağlıklı gibi görünüyor ama isterseniz yapın dedi bende amniyosentez yerine içim rahat etsin diye harmony yaptık oda amniyosentez gibi kültürleniyor sadece tek fark amniyosentezde başka anomalilerde çıkıyor bunda cinsiyet ve trizomi bakılıyor çooookkk şükür ki temiz çıktı rahat bir nefes aldık

ben 11. haftada kullanmaya başladım.daha göbek çıkmadı ama kalçalarda çatlakları görünce ben başlıyım dedim.Bu arada bugün adet olucakmış gibi ara ara sancım oluyor.Allahım sen koru yarabbim.
Canım korkma inşallah bir şey olmaz arada herkeste oluyor galiba sancı.Bu arada benim çatlağım yok ama başlıyayım bebe yağına.

ne güzel anlatmıssın yaaa valla yaşadım sankii ne mutlu size

Eczacı kuzenim Acı badem yağı sürmemi önerdi , çok nemlendirdiğini söyledi. Bilginize bayanlar.

Eczacı kuzenim Acı badem yağı sürmemi önerdi , çok nemlendirdiğini söyledi. Bilginize bayanlar.
acı badem yağı kıl köklerini beslediği için tüylenme yapıyor diyorlar.ben de kullanmadım aslında ama bu şekilde olduğunu çok kişiden duydum. benim arkadaşım sarı kantoron yağı kullanmış ve bir tane bile çatlağım olmadı diyor.özellikle güney bölgelerinde çok ucuza mal edilebiliyormuş. bende ondan isteyeceğim bir litresi 20 tl ye almış.çok uzun süre de kullanmış.

"bilgi:
Kantaron yağı sızma zeytinyağına sarı kantaron çiçekleri katıp güneşte pişirerek yapılıyor. Rengi kırmızı olmalı açınca sızma zeytinyağı kokmalı. Kantaron yağı özellikle yanıklarda ve kesiklerde çok etkili. Acıyı alıyor ve iz kalmasını önlüyor. Yarayı bir antiseptikle temizledikten sonra direkt açık yaraya sürebiliyorsunuz. Hücre yenileyici özelliği ile iyileşmeyi hızlandırıyor. Düşmelerde veya çarpıp morarmalarda mutlaka 30 dk. boyunca arada çekerek buz koyun. Buzu bir tülbent veya kağıt havlu ile koyun ki cildine zarar vermesin. Sonra Arnica krem sürün morarmayı önler, 2 saat sonra kantaron yağı sürün, acısını alır ve iz kalmasını önler. "
şeklinde bilgilerde verilmiş baya iyi bişey sanırım. deneyince deneyimlerimi yine paylaşırım inşallah. hepimize sağlıklı huzurlu çatlaksız hamilelilkler :)

bu arada kızlar ikili testimin sonuçlarını aldım çok şükür sıkıntı yok. doktor sıkıntılı birşey görmediği için üçlü testi önermediğini söyledi. ama 19. ve 23. haftalar arası ikinci düzey ultrasona girmemiz gerekiyormuş. bilginiz olsun devlet hastanelerine giden arkadaşlar sıra olduğu için önceden randevu almak gerekebiliyormuş sanırım. doktorunuza danışın isterseniz.

badus O kıllanma yapıyor , badem yağı kıllanma yapıyor ... hangi birine güvenelim bilemedim.

Kuzenimden duyduğumu sizinlede paylaşayım dedim. Yine söylüyorum çatlak olayı Genetik .

Benim niyetim max.nem .

Bilgilendirme için saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…