2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de duyduklarımı söyledim aynı senin gibi. ikisini de kullanmadığım için yorumlarım bundan ibaret.

bilgi için sağol canım. dikkate alıcam. :)

doktordan geldim, bebişim büyümüş, kıpır kıpırdı maşallah. doktorum cinsiyet için daha erken dedi. progestana ve dinlenmeye de devam dedi. bakalım artık bir sonraki randevumuz 15 gün sonraya.

doktordan geldim, bebişim büyümüş, kıpır kıpırdı maşallah. doktorum cinsiyet için daha erken dedi. progestana ve dinlenmeye de devam dedi. bakalım artık bir sonraki randevumuz 15 gün sonraya.
Masallah canim insallah allah gönlüne göre verir.

Cok sukur canim gozun aydin. Harmony'de cinsiyetin de ciktigini bilmiyordum

Cok sukur canim gozun aydin. Harmony'de cinsiyetin de ciktigini bilmiyordum
çok sağol canım darısı sana olsun inşş evet cinsiyet çıkıyor ama söylemiyolar canım yasak sadece cinsiyet kromozomları sağlıklımı değil mi die bakıyolar bilirsin cinsiyet anomalilerindede çocuklar çok sıkıntı yaşıyolar anneler ve babalrda

Kizlar ne zmndir giremiyorum, uygulama hata verio telefonumda; sizde de oluyor mu? Bir de kasiklarimda cok fena agri var, baska agrisi olan var mi?

merhaba hanimlar bende bugün doktora gittim 14. haftamizda 100 gr , 4 cm olmus bebisim % 80 ihtimalle kiz oldugunu söyledi.
maşallah fıstığa bende dün gittim benimde doğum tarihi 8 mart görünüyor bizede aynen 100de 80 kız dedi üç boyutluda baktı acaba 8 mart bebişleri kızmı oluyor işin esprisi tabi, senin yaş kaç canım benim 27 ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…