canım ben de duyduklarımı söyledim aynı senin gibi. ikisini de kullanmadığım için yorumlarım bundan ibaret.badus O kıllanma yapıyor , badem yağı kıllanma yapıyor ... hangi birine güvenelim bilemedim.
Kuzenimden duyduğumu sizinlede paylaşayım dedim. Yine söylüyorum çatlak olayı Genetik .
Benim niyetim max.nem .
Bilgilendirme için saol.
bilgi için sağol canım. dikkate alıcam. :)Benim ikinci bebegim nasipse.ilkinden tecrubeyle hic gerek yok o paralara.bebek icin chicco liteway plus alacagim bu sefer oldukca yeterli. Ben de zaten onun kendi amakucagi var.tam yatar baston tipli on kismina bar takilabilen modeller yeterli.buyukce bir sey istiyorsan ct 02 ye de bakabilirsin.pusetin hafif olmasi cok onemli cunku essiz cikildiginda tek basina onu tasi cocugu koy kaldir vs kendin yapabilmen lazim 7 kg civari modellere baksan daha rahat edersin
Masallah canim insallah allah gönlüne göre verir.doktordan geldim, bebişim büyümüş, kıpır kıpırdı maşallah. doktorum cinsiyet için daha erken dedi. progestana ve dinlenmeye de devam dedi. bakalım artık bir sonraki randevumuz 15 gün sonraya.
Masallah canim insallah allah gönlüne göre verir.
yok canım nerdeee benim bir kızım var sonra ikinciyi düşündük ve ağır derecede down sendromluydu çok uğraştık yaşaması için ama olmadı bunda dr sağlıklı gibi görünüyor ama isterseniz yapın dedi bende amniyosentez yerine içim rahat etsin diye harmony yaptık oda amniyosentez gibi kültürleniyor sadece tek fark amniyosentezde başka anomalilerde çıkıyor bunda cinsiyet ve trizomi bakılıyor çooookkk şükür ki temiz çıktı rahat bir nefes aldık
çok sağol canım darısı sana olsun inşş evet cinsiyet çıkıyor ama söylemiyolar canım yasak sadece cinsiyet kromozomları sağlıklımı değil mi die bakıyolar bilirsin cinsiyet anomalilerindede çocuklar çok sıkıntı yaşıyolar anneler ve babalrdaCok sukur canim gozun aydin. Harmony'de cinsiyetin de ciktigini bilmiyordum
gozun aydın canım masallahmerhaba hanimlar bende bugün doktora gittim 14. haftamizda 100 gr , 4 cm olmus bebisim % 80 ihtimalle kiz oldugunu söyledi.
tesekkürler tatlim hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz günleride görürüz insallah.gozun aydın canım masallah
hiç fark etmiyor canım aç tokArkadaşlar ikili teste gidenlerden ricam,aç karnına mı gidiliyor yoksa tok karnına mı?Ya da farkediyor mu? Yarın randevum var da...
c&ada var bak istersen canımHamile kıyafetiyle ilgili bende şimdi Defacto nun sitesine bakıyorum.
Resimsiz desensiz düz badyler arıyorum ama bulamıyorum bir türlü...
Geçen baktım ben c&a ya bulamadım belkide yeri degişmiştic&ada var bak istersen canım
ben aldım canım ama 10 gün önce 2 düz tişört ve bir çizgili badyGeçen baktım ben c&a ya bulamadım belkide yeri degişmişti
maşallah fıstığa bende dün gittim benimde doğum tarihi 8 mart görünüyor bizede aynen 100de 80 kız dedi üç boyutluda baktı acaba 8 mart bebişleri kızmı oluyormerhaba hanimlar bende bugün doktora gittim 14. haftamizda 100 gr , 4 cm olmus bebisim % 80 ihtimalle kiz oldugunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?