2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnn hos geldinn benn 12. Haftamdayim:)
Ne guzel maasallah insallah bebeklerimizi hayirlisiyla dunyaya getirelim 12. Haftadan sonra bulantilarin azalacagini soyluyorlar sizin nasil cok bulunti var mi bende bas agrisi oluyor bide ama insan herseye katlaniyor seve seve

Insallah söyle boncuk gibi saglikli kixlarimiz olur canim ya.benim iki oglum var cok istiyorum kizim olmasini.normal ultraschal le bakti hem alttan hem karindan ama bir turlu yüzünü on tarafini goremedik küsmüş galiba poposunu dönmüş ayaklari havaya dikmis birde hicgirik tutmus zipzip zipliyordu.ben 28 yasindayim canim

amanın maşallah ya şimdiden doğsun hemen diyorum ben inşallah canım esmer bi kızım olsun istediğimdden kara kızım diye sevmeye başladım bile ben ben beyaz baba buğday kesin beyaz bi kız olacak orası ayrı tabi benimde bi kızım var canım 3.5 yaşında budaolunca bütün kızlar toplandık şarkısını söyliycez topluca babamız bi kızımız var buda farklı olsa diyodu kızardım bende deme öyle kız olursa sevmiycekmisin diye bende oldum olası kız çocuk meraklısıyımdır ilkinde 3 aylık süslü süslü askılı bodyler çiçekli mini mini elbiseler almıştım doğar doğmaz taç taktım hatta hevesimden buda ablasına arkadaş olur tek çocuk diye üzülüyodum zaten :) bu arada laf aramızda bende 28in içindeyimde söylemeye dilim varmadığından bitirdiğim yaş 27, 27yim ben diyorum herkeslere

Masallah allah bagislasin canim ikisinide insallah.
Senin kiz kucukmus daha. Benim buyuk 12 yasinda kucuk 8
Evde 3 erkek arasinda kaldim her kosede bir corap toplamaktan usandim valla
Rabbim yanima es bi kiz versede cicili, bicili, süslü, püslü aynen senin dedigin gibi kara bir kizim olsa evde gezinse diye diliyorum hep.
Babalar hep erkek istesede valla kizlari daha cok seviyorlar :)

sen büyütmüşsün maşallah canım benmki daha küçük sayılır dediğin gibi erkekler erkek der ama doğuncada kız delisi olurlar eşimin yiğenlerinin çoğu erkek gidiyoruz ilgilenmiyor bile onlarla, bi kızımız var parka götürüyoruz ara sıra birlikte sürekli onu izlemekten gözlerim ağrıdı vallahi bişey olacak diye ödüm kopuyo diyor düşse benden önce zıplıyo yerinden, gözü sürekli üzerinde hatta ben daha rahatım ona göre onsuz bi yere çıktıysak aman kızıma dikkat et elini sakın bırakma dolmuşa binme taksiyle gel çocuk rahatsız olmasın diye kırk tane şey söylüyor diyorum boşuna erkek bekliyosun sen kızı bu kadar severken ...Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda gerisi önemli değil, ben daha hamile kalmadan bile aklımda kız ismi vardı hep sağlıkla doğsun cimcimeler ...

Ne guzel maasallah insallah bebeklerimizi hayirlisiyla dunyaya getirelim 12. Haftadan sonra bulantilarin azalacagini soyluyorlar sizin nasil cok bulunti var mi bende bas agrisi oluyor bide ama insan herseye katlaniyor seve seve

Benim bulantilarim olmadi canim ama bas agrisi ve mide yanmasi beni en baatan beri birakmadi oyle valla seve seve katlaniyorum saglikli alalim kucagimiza ins

12. Haftada bitecek diye bekledim bn de hicbirsey degismedi doktor da 14-16'da anca dedi... Simdi 14 oldum azaldi sanki ama hala aksamlari bir kusma seansim var, 16'da bitecek herhalde

gunaydin kizlar ben uykulari kaybettim malesef aksam 11 de yataga giriyorum saat 2 lere kadar don otarafa don bu tarafa.sabahta 6 dedinmi ayaktayim. benim durumumda olanlar bir care bulanlar varmi ?

gunaydin kizlar ben uykulari kaybettim malesef aksam 11 de yataga giriyorum saat 2 lere kadar don otarafa don bu tarafa.sabahta 6 dedinmi ayaktayim. benim durumumda olanlar bir care bulanlar varmi ?
Günaydın :)) Al benden de o kadar canım hiç bir çözüm falan bulamadım ben sabaha kadar 40 kere uyanıyorum eşim işe gidincede sizinle beraber mesaiye başlıyorum saat 8 de kalkıyorum gece uyuyamıyorum bide bana diyorlar ki bu vakitlerini hep uyuyacak geçir çok aracaksınız diye ben uykuyu şimdiden aramaya başladım ama uyuyamıyorum ne yapayım ( ağırlaşınca ne olcak halimiz bilmem Allah yardımcımız olsun :)

Ayy cnm ya dogru diyon :) benim kafa yokki yerinde ben bide bos mideyle oguruyorum en cok canimi o sıkıyo okullarda acilacak ogrencilerim gelmeden toplanmaliyim onlarada kiyamiyorum bana dua edin hepinizde

Hekeslere gunaydin kizlar

Bende ayniyim canim kac kez uyaniyorum hesabini yapamiyorum bugun su elyafli sus yastiklari varya onu dik koyup dik pozisyonda uyudum bi dene istersen daha rahat ettim ben ama bende reflu var sanirim ondan iyi geldi istersen bi dene bisey kaybetmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…