Ne guzel maasallah insallah bebeklerimizi hayirlisiyla dunyaya getirelim 12. Haftadan sonra bulantilarin azalacagini soyluyorlar sizin nasil cok bulunti var mi bende bas agrisi oluyor bide ama insan herseye katlaniyor seve seveAminnn hos geldinn benn 12. Haftamdayim:)
Insallah söyle boncuk gibi saglikli kixlarimiz olur canim ya.benim iki oglum var cok istiyorum kizim olmasini.normal ultraschal le bakti hem alttan hem karindan ama bir turlu yüzünü on tarafini goremedik küsmüş galiba poposunu dönmüş ayaklari havaya dikmis birde hicgirik tutmus zipzip zipliyordu.ben 28 yasindayim canimmaşallah fıstığa bende dün gittim benimde doğum tarihi 8 mart görünüyor bizede aynen 100de 80 kız dedi üç boyutluda baktı acaba 8 mart bebişleri kızmı oluyorişin esprisi tabi, senin yaş kaç canım benim 27 ...
amanın maşallah ya şimdiden doğsun hemen diyorum ben inşallah canım esmer bi kızım olsun istediğimdden kara kızım diye sevmeye başladım bile benInsallah söyle boncuk gibi saglikli kixlarimiz olur canim ya.benim iki oglum var cok istiyorum kizim olmasini.normal ultraschal le bakti hem alttan hem karindan ama bir turlu yüzünü on tarafini goremedik küsmüş galiba poposunu dönmüş ayaklari havaya dikmis birde hicgirik tutmus zipzip zipliyordu.ben 28 yasindayim canim
Masallah allah bagislasin canim ikisinide insallah.amanın maşallah ya şimdiden doğsun hemen diyorum ben inşallah canım esmer bi kızım olsun köşede ğimdden kara kızım diye sevmeye başladım bile benben beyaz baba buğday kesin beyaz bi kız olacak orası ayrı tabi benimde bi kızım var canım 3.5 yaşında budaolunca bütün kızlar toplandık şarkısını söyliycez topluca babamız bi kızımız var buda farklı olsa diyodu kızardım bende deme öyle kız olursa sevmiycekmisin diye bende oldum olası kız çocuk meraklısıyımdır ilkinde 3 aylık süslü süslü askılı bodyler çiçekli mini mini elbiseler almıştım doğar doğmaz taç taktım hatta hevesimden buda ablasına arkadaş olur tek çocuk diye üzülüyodum zaten :) bu arada laf aramızda bende 28in içindeyimde söylemeye dilim varmadığından bitirdiğim yaş 27, 27yim ben diyorum herkeslere
sen büyütmüşsün maşallah canım benmki daha küçük sayılırMasallah allah bagislasin canim ikisinide insallah.
Senin kiz kucukmus daha. Benim buyuk 12 yasinda kucuk 8
Evde 3 erkek arasinda kaldim her kosede bir corap toplamaktan usandim valla
Rabbim yanima es bi kiz versede cicili, bicili, süslü, püslü aynen senin dedigin gibi kara bir kizim olsa evde gezinse diye diliyorum hep.
Babalar hep erkek istesede valla kizlari daha cok seviyorlar :)
Ne guzel maasallah insallah bebeklerimizi hayirlisiyla dunyaya getirelim 12. Haftadan sonra bulantilarin azalacagini soyluyorlar sizin nasil cok bulunti var mi bende bas agrisi oluyor bide ama insan herseye katlaniyor seve seve
Amin, insallah, hersey yolunda giderBenim bulantilarim olmadi canim ama bas agrisi ve mide yanmasi beni en baatan beri birakmadi oyle valla seve seve katlaniyorum saglikli alalim kucagimiza ins
Kizlar ne zmndir giremiyorum, uygulama hata verio telefonumda; sizde de oluyor mu? Bir de kasiklarimda cok fena agri var, baska agrisi olan var mi?
Ne guzel maasallah insallah bebeklerimizi hayirlisiyla dunyaya getirelim 12. Haftadan sonra bulantilarin azalacagini soyluyorlar sizin nasil cok bulunti var mi bende bas agrisi oluyor bide ama insan herseye katlaniyor seve seve
Günaydın :)) Al benden de o kadar canım hiç bir çözüm falan bulamadım ben sabaha kadar 40 kere uyanıyorum eşim işe gidincede sizinle beraber mesaiye başlıyorum saat 8 de kalkıyorum gece uyuyamıyorum bide bana diyorlar ki bu vakitlerini hep uyuyacak geçir çok aracaksınız diye ben uykuyu şimdiden aramaya başladım ama uyuyamıyorum ne yapayımgunaydin kizlar ben uykulari kaybettim malesef aksam 11 de yataga giriyorum saat 2 lere kadar don otarafa don bu tarafa.sabahta 6 dedinmi ayaktayim. benim durumumda olanlar bir care bulanlar varmi ?
hayırlısıyla git gel inşallah canımmKızlarrr günaydın 10 da randevum varr bebişimi görücem diye uyuyamadm sabaha kadar dua edin bana sonuçlarım iyi çıksın
Ayy cnm ya dogru diyon :) benim kafa yokki yerinde ben bide bos mideyle oguruyorum en cok canimi o sıkıyo okullarda acilacak ogrencilerim gelmeden toplanmaliyim onlarada kiyamiyorum bana dua edin hepinizdeGecmis olaun tekrarini yasatmasin Allah hastanede yatmak zordur bilirim 2 gun yattim bendebfarkki sebeple. Kusman ve ishalin var die sivi kaybimi dedim bunlar vucutta sivi kaybina yol aciyormua canim ki bizim bol siviya ihtiyacimiz var suan suyu ihmal etme bol bol ic mutlaka
Bende ayniyim canim kac kez uyaniyorum hesabini yapamiyorum bugun su elyafli sus yastiklari varya onu dik koyup dik pozisyonda uyudum bi dene istersen daha rahat ettim ben ama bende reflu var sanirim ondan iyi geldi istersen bi dene bisey kaybetmezsingunaydin kizlar ben uykulari kaybettim malesef aksam 11 de yataga giriyorum saat 2 lere kadar don otarafa don bu tarafa.sabahta 6 dedinmi ayaktayim. benim durumumda olanlar bir care bulanlar varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?