valla bulsam eve alıcam ultrason o derece merak ediyorumGünaydın Bayanlaaar , herkese güzel bir gün diliyorum.
Bende halen çok uyuyorum dün kızım 9da yattı ben 9,30da :) sabahda zor kalkıyorum.
@glsnn rahatla canım , iyi haberlerle geleceğini umuyorum.
He birde şimdi okudum bu haberi sizde bir okuyun
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/27132380.asp
canım bende de sık olmaya başladı geçen hafta çok kötüydüm 1 gün yataktan kalkamadım doktora dedim idrar tahlili yaptı temiz çıktı kanaman olmazsa şimdilik korkcak bişey yok dedi rahim büyüyo heralde eskiler öyle diyo normal diyolarKizlar ne zmndir giremiyorum, uygulama hata verio telefonumda; sizde de oluyor mu? Bir de kasiklarimda cok fena agri var, baska agrisi olan var mi?
benimde 8 mart banada kız dedi :)maşallah fıstığa bende dün gittim benimde doğum tarihi 8 mart görünüyor bizede aynen 100de 80 kız dedi üç boyutluda baktı acaba 8 mart bebişleri kızmı oluyorişin esprisi tabi, senin yaş kaç canım benim 27 ...
1 aya öğrenicez inşallah :)
Kizlar ne zmndir giremiyorum, uygulama hata verio telefonumda; sizde de oluyor mu? Bir de kasiklarimda cok fena agri var, baska agrisi olan var mi?
ben bu cumartesi gidicem canım belli olmaz herhalde dediğin gibi düzgün bi doktor bulamadığım için denemek üzere yine gidicem. 11 haftada 5. kez gitmiş oluyorum sizce fazla mıİnşallah anım, haftaya kontrole gidecem ama o zamana belli olmaz herhalde bir sonraki randevuya artık. Sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil
ben bu cumartesi gidicem canım belli olmaz herhalde dediğin gibi düzgün bi doktor bulamadığım için denemek üzere yine gidicem. 11 haftada 5. kez gitmiş oluyorum sizce fazla mı
Günaydın kızlar sabah sabah çocuk doğunca nasıl bakıcam endişesine kapılmış bir haldeyim. Ben hiç yeni doğmuş bebek bile tutmadım dilinden nasıl anlarım nasıl emziririm bildiğiniz panik oldum nerden çıktı nerden aklıma geldi bilmiyorum :))
ben 6. haftada öğrendim ve herhafta gittim hepsindede ultrasonla baktı doktorum yarın yine gidicem hatta tatile cıkmadan önce aynı hafta 2 kere gittimben bu cumartesi gidicem canım belli olmaz herhalde dediğin gibi düzgün bi doktor bulamadığım için denemek üzere yine gidicem. 11 haftada 5. kez gitmiş oluyorum sizce fazla mı
güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmmKızlarrr günaydın 10 da randevum varr bebişimi görücem diye uyuyamadm sabaha kadar dua edin bana sonuçlarım iyi çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?