2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ne zmndir giremiyorum, uygulama hata verio telefonumda; sizde de oluyor mu? Bir de kasiklarimda cok fena agri var, baska agrisi olan var mi?
canım bende de sık olmaya başladı geçen hafta çok kötüydüm 1 gün yataktan kalkamadım doktora dedim idrar tahlili yaptı temiz çıktı kanaman olmazsa şimdilik korkcak bişey yok dedi rahim büyüyo heralde eskiler öyle diyo normal diyolar

Kizlar ne zmndir giremiyorum, uygulama hata verio telefonumda; sizde de oluyor mu? Bir de kasiklarimda cok fena agri var, baska agrisi olan var mi?

Bende giremedim telefonda , dün yazdım kimse cevap yazmayınca tek benim sandım.

Kasık ağrısına gelince 2-3 gündür tüm gün süren bir ağrı. Geçmiyor.

Bu arada herkee günaydın, nasıl geçiyo günleriniz ben sabahları acıktığım için uykumdan uyanıyorum
Kuzucuğum çok acıktırıyo

Günaydınnnn
Kasık ağrısı ve batmalar bende de var. ayrıca idrar enfeksiyonum var yineebu akşam yine monurol içicemm

Mide bulantısı oluncaa biliyorumki bebeğim iyi.bidahaki randevu 3 hafta sonra..bebeğide hissedemiyorum.sanki hamile değilimm

Günaydın kızlar sabah sabah çocuk doğunca nasıl bakıcam endişesine kapılmış bir haldeyim. Ben hiç yeni doğmuş bebek bile tutmadım dilinden nasıl anlarım nasıl emziririm bildiğiniz panik oldum nerden çıktı nerden aklıma geldi bilmiyorum :))

İnşallah anım, haftaya kontrole gidecem ama o zamana belli olmaz herhalde bir sonraki randevuya artık. Sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil
ben bu cumartesi gidicem canım belli olmaz herhalde dediğin gibi düzgün bi doktor bulamadığım için denemek üzere yine gidicem. 11 haftada 5. kez gitmiş oluyorum sizce fazla mı

ben bu cumartesi gidicem canım belli olmaz herhalde dediğin gibi düzgün bi doktor bulamadığım için denemek üzere yine gidicem. 11 haftada 5. kez gitmiş oluyorum sizce fazla mı

Sağlıklı olsunlarda er geç öğreniriz. Bende yaklaşık senin kadar gittim doktora bi sakıncası olacağını zannetmiyorum. En son gittiğimde doktorum ultrasonun bebeğe bir zararının olmadığını ama kalp atışını dinlerken içeriye ısı verildiği için ilk üç ay zararlı olduğunu söyledi ve dinletmedi. Daha öncesinde tatildeyken gitmiştim ordaki doktor iki saniye kadar dinletmişti, o da fazla dinlemek zararlı demişti. Şimdi bende 5. kez gideceğim ve çok heyecanlıyım çok özledim bebişimi

Merhaba kızlar günaydınnn salı günü kontrolüm vardı dün de işyerinde epey işlerim birikmiş 1 gün gelmeyince girip bi selam yazamadım. Ense kalınlığımız normalmiş burun kemiğimiz görünüyor. İkili test için kan da verdik 1 haftaya ancak çıkar dediler. Cinsiyetini görebilmek için doktor biraz dürtükledi ama pozisyonunu değiştirmedi bizimki :) Tam bacaklarının arasında kordon duruyordu bir dahaki aya kaldık. Ben nedense kız gibi hissediyorum isim bile düşündüm hayırlısı bakalım

İlk bebek sanırım sizin , bende öyle olmuştum ama doğunca 40 yıllık anneymişsin gibi bakıyorsun , hiiiç dert etme

günaydın kızlar benim bebiş iyice belli oluyor sanki 7 aylık gibiyim yaaa herkese ne kadar büyük 3 aylık oldğuna eminmisin diyo

ben 6. haftada öğrendim ve herhafta gittim hepsindede ultrasonla baktı doktorum yarın yine gidicem hatta tatile cıkmadan önce aynı hafta 2 kere gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…