Selam kızlar bende pazartesi gidiyorum ikili test için hayırlısı olsun umarım hayırlı haberlerle dönerim Ankarada yaşayan var mı aranızda? Hangi dr ye gidiyorsunuz?
canım bende indirmiştim telefonuma android ama benimki, sadece ıphone a açıyomuş onu geç farkettim bende girememiştim bayağıBende giremedim telefonda , dün yazdım kimse cevap yazmayınca tek benim sandım.
Kasık ağrısına gelince 2-3 gündür tüm gün süren bir ağrı. Geçmiyor.
çookkk güzell canım yaa gözünaydın gerçektennnKızlar cıktım şimdi sonuçlarm gayet iyi üçlü teste gerek yok dedi %95 erkek dedi:))
Kızlar cıktım şimdi sonuçlarm gayet iyi üçlü teste gerek yok dedi %95 erkek dedi:))
Ben de öyleyimm, resmen uykularım çalınmış.. Yatmadan önce yoğurt veya süt çare olabilir...denemek lazımgunaydin kizlar ben uykulari kaybettim malesef aksam 11 de yataga giriyorum saat 2 lere kadar don otarafa don bu tarafa.sabahta 6 dedinmi ayaktayim. benim durumumda olanlar bir care bulanlar varmi ?
2 li test yaptırdıktan sonra 3 lü teste ne gerek var diye düşünüyorum.benim bir arkadaşım sadece 3 lü yaptırmıştı doktoru da zaten gerek yok demiş.3lü test yaptırmayı düşünüyor musun.ben 2li yaptırdım şükür bi sorun yok dedi ama 3lüyüde herkesten istiyorum dedi anlamadım.
en önemlisi 2 li testmiş 2 liyi yapmadan 3lü yaptırmak yanlış sonuç verebiliyomuş2 li test yaptırdıktan sonra 3 lü teste ne gerek var diye düşünüyorum.benim bir arkadaşım sadece 3 lü yaptırmıştı doktoru da zaten gerek yok demiş.
@glsnn sevindim herşeyin iyi olmasına, ilk erkek haberi sanırım topikteki :)
Kızlar cıktım şimdi sonuçlarm gayet iyi üçlü teste gerek yok dedi %95 erkek dedi:))
bende hiç süt içemiyorum ev yoğurduda yapamıyrum çünkü güvendiğim bi sütçü yokGinaudiny anneler sanirim bugun bi kismimiz telaslarla uyanmis :) bende iyi beslenemiyorum telasiyla uyandım sagliksiz seylerde yemiyorum tamam ama bizim hergun ev yoğurdu yememiz situmuzu icmemiz gerekiyor bi ara sutumu iciyordum ki simdi icemiyorum kokuo bana artik et yemeliyiz ben oldum olasi et yiyememki dahada tiksindim yumurta zaten agzima surmem beni benden alio hep boleydi..ve istahimda yok zaten :s kanama alani olmasi sebebiyle hala yatiyorum belkide ondan ama ne bilim iyi beslenmeliyiz
gunaydin kizlar ben uykulari kaybettim malesef aksam 11 de yataga giriyorum saat 2 lere kadar don otarafa don bu tarafa.sabahta 6 dedinmi ayaktayim. benim durumumda olanlar bir care bulanlar varmi ?
benimde 8 mart banada kız dedi :)
Aynen yaabende hiç süt içemiyorum ev yoğurduda yapamıyrum çünkü güvendiğim bi sütçü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?