2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende giremedim telefonda , dün yazdım kimse cevap yazmayınca tek benim sandım.

Kasık ağrısına gelince 2-3 gündür tüm gün süren bir ağrı. Geçmiyor.
canım bende indirmiştim telefonuma android ama benimki, sadece ıphone a açıyomuş onu geç farkettim bende girememiştim bayağı

merhaba:)yazamadım ne zamandır..herkes ii umarım ..ben de göremedim kuzumu ne zamandır,haftaya randevum var..ilki gibi olmuo 2.ciler derlerdi,sizi okuyunca ilk heyecanlarımı hatırlıyorum..gerçekten olmuo,ilk gebelik farklı tadını çıkarın:)

gunaydin kizlar ben uykulari kaybettim malesef aksam 11 de yataga giriyorum saat 2 lere kadar don otarafa don bu tarafa.sabahta 6 dedinmi ayaktayim. benim durumumda olanlar bir care bulanlar varmi ?
Ben de öyleyimm, resmen uykularım çalınmış.. Yatmadan önce yoğurt veya süt çare olabilir...denemek lazım

@glsnn sevindim herşeyin iyi olmasına, ilk erkek haberi sanırım topikteki :)

3lü test yaptırmayı düşünüyor musun.ben 2li yaptırdım şükür bi sorun yok dedi ama 3lüyüde herkesten istiyorum dedi anlamadım.
2 li test yaptırdıktan sonra 3 lü teste ne gerek var diye düşünüyorum.benim bir arkadaşım sadece 3 lü yaptırmıştı doktoru da zaten gerek yok demiş.

@glsnn sevindim herşeyin iyi olmasına, ilk erkek haberi sanırım topikteki :)

Yok canim ilk degil ven 10+5 te vermistim erkek haberi :) yani dr erkek demisti buyuk ihtimal ve suan ultrasonlarda resmen pipi goruyorum ben sizler gorebiliryormusunuz o kısmı bi inceleyin bence :) jaftaya kesinlesecek ins bakalım

Ginaudiny anneler sanirim bugun bi kismimiz telaslarla uyanmis :) bende iyi beslenemiyorum telasiyla uyandım sagliksiz seylerde yemiyorum tamam ama bizim hergun ev yoğurdu yememiz situmuzu icmemiz gerekiyor bi ara sutumu iciyordum ki simdi icemiyorum kokuo bana artik et yemeliyiz ben oldum olasi et yiyememki dahada tiksindim yumurta zaten agzima surmem beni benden alio hep boleydi..ve istahimda yok zaten :s kanama alani olmasi sebebiyle hala yatiyorum belkide ondan ama ne bilim iyi beslenmeliyiz

Kızlar cıktım şimdi sonuçlarm gayet iyi üçlü teste gerek yok dedi %95 erkek dedi:))

Gözün aydın canımm.benim doktorumda 3 lü ve 4 lü ye gerek yok dedi.banada 13+0 da % 90 erkek dedi ama nasıll anladı bilemiyorum çünkü açar açmaz ultrasonu.bebeğin iskelet yapısına bakarak sanırım.çünkü bacakları havada duruyodu ve cinsiyeti gözükmüyorduu:) şimdi 1 ay sonra değiştirmez İnşallah.gerçi uyluk kemiğine bakarken küçük bi çıkıntı var ama kordonda olabilir:)

bende hiç süt içemiyorum ev yoğurduda yapamıyrum çünkü güvendiğim bi sütçü yok

gunaydin kizlar ben uykulari kaybettim malesef aksam 11 de yataga giriyorum saat 2 lere kadar don otarafa don bu tarafa.sabahta 6 dedinmi ayaktayim. benim durumumda olanlar bir care bulanlar varmi ?

Kendime masallah diyeyim ben o zaman, 9'da uykum geliyo kanepede uyuklamaya basliyorum. 10:30 gibi de yataga geciyorum. Ama tabi ise gelmek icin 6:30'da uyaniyorum sabah

Günaydın annişler yarın doktora gidicem bebişi görücem yine çok heyecanlıyım... Belki cinsiyetini bile öğrenirim Kaynanamda kaldım iki hafta dinlendim baya çok fenaydı midem ama şuan iyiyim çok şükür kendi evimin işslerinide yapıyorum yemekde pişirebiliyorum

Ama bir sorum var bakalım sizde aynı şey var mı? sürekli rüyamda kocamı başka bir kadınla yakalıyorum kıskançlık rüyaları görüyorum çok yıpratıyor beni çok korkuyorum benı beğenmez filan diye...Zavallımın bir şey yaptığı yok da hamilelik psikolojisinden herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…