2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yarın doktora gidicemmm çok merak ediyorum cinsiyetini..... bide hiç aklına öle şeyler getirme saçmalama lütfen :) eşin senden başkasını neyapsn töbe

12 ci haftaya yenı girdim de ben acaba belli olur mu ki cinsiyeti :) artık bir şeyler almak istiyorum ona belli olsada...

Cok sukur her seyi yiyebiliyorum hic mide bulantim olmadi kusma olmadi hatta annem kizim sen hamile olduguna emin misin bebegi gotdun mu demisti
Sanirim bu yuzdende bebegin gelisimi cok iyi doktor muhtesem cok iyi gelismis dedi tek sut icemiyorum agzimda tuhaf bi tat birakiyor onun disinda hersey iyi ete de fazlasiyla duskunlestim hic doymuyorum istahim cok acildi 4 kg almisim kendime nasil dur diyecegim bilmiyorum :)
Arkadaslar soda icen var mi aranizda gunde kac tane iciyorsunuz

Nerdeyse su yerıne soda içer bir haldeyim ben İlk hamılelıgımde drum tavsıye etmişti mineral içeriğinden dolayı..Şimdi de doktorum gunde ıkı taneyı gecme dedi

4 kilo maşallah aman dikat cok kilida zararlı dah cokkk ayimiz var :) bende 1 5 kilo almistim bir onuda vermişim daha almadim :s bebek iyi dedi dr maşallah ben soda icitorum gunde 1 tane mutlaka

4 kilo maşallah aman dikat cok kilida zararlı dah cokkk ayimiz var :) bende 1 5 kilo almistim bir onuda vermişim daha almadim :s bebek iyi dedi dr maşallah ben soda icitorum gunde 1 tane mutlaka
Cok haklisin canim bende bu aylarda hic kg almadim diger gebeliklrimde bu sanki onlarin acisini cikartiyor :)

Nerdeyse su yerıne soda içer bir haldeyim ben İlk hamılelıgımde drum tavsıye etmişti mineral içeriğinden dolayı..Şimdi de doktorum gunde ıkı taneyı gecme dedi
Sodayi daha onceleri neden onermiyolardi acaba ben ilk defa bu hamileligimde iyi geldigini duydum onuda annem tavsiye etti :)

taana Bende hep kabus görüyorum , ya eşimle ilgili , yada benimle ilgili.

hele dün geceki rüyam öyle uzunduki bir sezonluk dizi gibiydi , üstelik şimdiki cumhurbaşkanınıda gördüm...

Hayırlara çıksın

slm kızlar hadi nasıl beslendigimizi nelere dikkat ettigimizi yazalım.
Merhaba canım ben ilk üç ayda 2 ay boyunca progestan kullandım ve bende kilo yaptı 6 kilo aldım şimdi doktordan beslenme listesi istedim onu uyguluyorum. 6 öğün var 3 ana 3 ara öğün
sabah; 2 dilim ekmek , yumurta yada peynir, 1 kaşık pekmez ,1 meyve veya domates salatalık , süt
ara öğün ; 1 meyve
öğlen ;1 tabak baklagil yemeği yada 2-3 köfte büyüklüğünde et,1 porsiyon pilav ya da makarna,1kase yoğurt,1 dilim ekmek,1 meyve
ara öğün;1 dilim sütlü kek,muhallebi ya da 1 bardak süt
aksam;1 tabak etli sebze yemeği,1 kase çorba ,1 dilim ekmek , 1 porsiyon bol limonlu salata ,1 meyve
gece; 1 bardak süt

offff bende senin gibiyim yumurta et süt normalde bende hiç yiyemem şimdi hiç hiç hiç yiyemiyorum.eşim muzlu süt yapıyor hafta sonları burnumu kapatıp onu içiyorum:) sende bi dene

12. Haftada bitecek diye bekledim bn de hicbirsey degismedi doktor da 14-16'da anca dedi... Simdi 14 oldum azaldi sanki ama hala aksamlari bir kusma seansim var, 16'da bitecek herhalde
Bende aynı durumdayım canım 12. haftayı iple çektim ancak son bi haftadır biraz daha iyiyim sen yediğinimi kusuyorsun ben sabahları uyandığımda aç karnına afedersin safra çıkartıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…