Günaydın annişler yarın doktora gidicem bebişi görücem yine çok heyecanlıyım... Belki cinsiyetini bile öğrenirimKaynanamda kaldım iki hafta dinlendim baya çok fenaydı midem ama şuan iyiyim çok şükür kendi evimin işslerinide yapıyorum yemekde pişirebiliyorum
Ama bir sorum var bakalım sizde aynı şey var mı? sürekli rüyamda kocamı başka bir kadınla yakalıyorum kıskançlık rüyaları görüyorum çok yıpratıyor beni çok korkuyorum benı beğenmez filan diye...Zavallımın bir şey yaptığı yok da hamilelik psikolojisinden herhalde
Cok sukur her seyi yiyebiliyorum hic mide bulantim olmadi kusma olmadi hatta annem kizim sen hamile olduguna emin misin bebegi gotdun mu demisti
Sanirim bu yuzdende bebegin gelisimi cok iyi doktor muhtesem cok iyi gelismis dedi tek sut icemiyorum agzimda tuhaf bi tat birakiyor onun disinda hersey iyi ete de fazlasiyla duskunlestim hic doymuyorum istahim cok acildi 4 kg almisim kendime nasil dur diyecegim bilmiyorum :)
Arkadaslar soda icen var mi aranizda gunde kac tane iciyorsunuz
Cok sukur her seyi yiyebiliyorum hic mide bulantim olmadi kusma olmadi hatta annem kizim sen hamile olduguna emin misin bebegi gotdun mu demisti
Sanirim bu yuzdende bebegin gelisimi cok iyi doktor muhtesem cok iyi gelismis dedi tek sut icemiyorum agzimda tuhaf bi tat birakiyor onun disinda hersey iyi ete de fazlasiyla duskunlestim hic doymuyorum istahim cok acildi 4 kg almisim kendime nasil dur diyecegim bilmiyorum :)
Arkadaslar soda icen var mi aranizda gunde kac tane iciyorsunuz
canım bende indirmiştim telefonuma android ama benimki, sadece ıphone a açıyomuş onu geç farkettim bende girememiştim bayağı
Cok haklisin canim bende bu aylarda hic kg almadim diger gebeliklrimde bu sanki onlarin acisini cikartiyor :)4 kilo maşallah aman dikat cok kilida zararlı dah cokkk ayimiz var :) bende 1 5 kilo almistim bir onuda vermişim daha almadim :s bebek iyi dedi dr maşallah ben soda icitorum gunde 1 tane mutlaka
Sodayi daha onceleri neden onermiyolardi acaba ben ilk defa bu hamileligimde iyi geldigini duydum onuda annem tavsiye etti :)Nerdeyse su yerıne soda içer bir haldeyim benİlk hamılelıgımde drum tavsıye etmişti mineral içeriğinden dolayı..Şimdi de doktorum gunde ıkı taneyı gecme dedi
Sodayi daha onceleri neden onermiyolardi acaba ben ilk defa bu hamileligimde iyi geldigini duydum onuda annem tavsiye etti :)
yaaaaa doğrudur o zamann canımmmben ıphone kullanıyorum ama açılmıyor bakım var sanırım
Canım bana da doktor decavit verdi sadece .ben decavit içiyorum sabah kahvaltıdan sonra
gece yatarkende gyno ferro demir ilacıı
Kızlar ben lc waikiki den aldım hem cok uygun hem de cok guzel seyler vardı.canım defacto da da hamile kıyafetleri var bilginiz olsun. ben çok incelemedim ama güzel şeyler vardır inşallah.
Canım maşallah bebişine,bizde geçen hafta gittik ama cinsiyet söylemedi.merhaba hanimlar bende bugün doktora gittim 14. haftamizda 100 gr , 4 cm olmus bebisim % 80 ihtimalle kiz oldugunu söyledi.
Merhaba canım ben ilk üç ayda 2 ay boyunca progestan kullandım ve bende kilo yaptı 6 kilo aldım şimdi doktordan beslenme listesi istedim onu uyguluyorum. 6 öğün var 3 ana 3 ara öğünslm kızlar hadi nasıl beslendigimizi nelere dikkat ettigimizi yazalım.
offff bende senin gibiyim yumurta et süt normalde bende hiç yiyemem şimdi hiç hiç hiç yiyemiyorum.eşim muzlu süt yapıyor hafta sonları burnumu kapatıp onu içiyorum:) sende bi deneGinaudiny anneler sanirim bugun bi kismimiz telaslarla uyanmis :) bende iyi beslenemiyorum telasiyla uyandım sagliksiz seylerde yemiyorum tamam ama bizim hergun ev yoğurdu yememiz situmuzu icmemiz gerekiyor bi ara sutumu iciyordum ki simdi icemiyorum kokuo bana artik et yemeliyiz ben oldum olasi et yiyememki dahada tiksindim yumurta zaten agzima surmem beni benden alio hep boleydi..ve istahimda yok zaten :s kanama alani olmasi sebebiyle hala yatiyorum belkide ondan ama ne bilim iyi beslenmeliyiz
BEN SADE SODA İÇEMİYORUM MEYVELİ SODA İÇSEM OLUR MU Kİ ACABANerdeyse su yerıne soda içer bir haldeyim benİlk hamılelıgımde drum tavsıye etmişti mineral içeriğinden dolayı..Şimdi de doktorum gunde ıkı taneyı gecme dedi
Firuze benimde karnım büyümeye başladı 14. haftam ama çok hoşuma gidiyor inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.GÜNAYDINNNNNNNgobusum kocaman olmus kizlar. Bence bu gaz degil bebis en kisa zamanda gidip hamile pantolonu almaliyim....
Bende aynı durumdayım canım 12. haftayı iple çektim ancak son bi haftadır biraz daha iyiyim sen yediğinimi kusuyorsun ben sabahları uyandığımda aç karnına afedersin safra çıkartıyorum.12. Haftada bitecek diye bekledim bn de hicbirsey degismedi doktor da 14-16'da anca dedi... Simdi 14 oldum azaldi sanki ama hala aksamlari bir kusma seansim var, 16'da bitecek herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?