ben bu kadar çok şey yiyemem belki ilerleyen zamanda iştahım açılırsa yerimMerhaba canım ben ilk üç ayda 2 ay boyunca progestan kullandım ve bende kilo yaptı 6 kilo aldım şimdi doktordan beslenme listesi istedim onu uyguluyorum. 6 öğün var 3 ana 3 ara öğün
sabah; 2 dilim ekmek , yumurta yada peynir, 1 kaşık pekmez ,1 meyve veya domates salatalık , süt
ara öğün ; 1 meyve
öğlen ;1 tabak baklagil yemeği yada 2-3 köfte büyüklüğünde et,1 porsiyon pilav ya da makarna,1kase yoğurt,1 dilim ekmek,1 meyve
ara öğün;1 dilim sütlü kek,muhallebi ya da 1 bardak süt
aksam;1 tabak etli sebze yemeği,1 kase çorba ,1 dilim ekmek , 1 porsiyon bol limonlu salata ,1 meyve
gece; 1 bardak süt
Canım bizimde evimizde cok tatlı bir köpeğimiz var ama terasta bakıyoruz evin içine almıyorum.Gece uykum arasında eşime ya köpeğin tüyü bebeğe zarar verirse diye panik olup sorular soruyordum sanırım bu endişeler herkeste oluyor :)Günaydın kızlar sabah sabah çocuk doğunca nasıl bakıcam endişesine kapılmış bir haldeyim. Ben hiç yeni doğmuş bebek bile tutmadım dilinden nasıl anlarım nasıl emziririm bildiğiniz panik oldum nerden çıktı nerden aklıma geldi bilmiyorum :))
Firuze benimde karnım büyümeye başladı 14. haftam ama çok hoşuma gidiyor inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.
İlk bebeğin değil dimi canım oğlun vardı heralde? ne güzel hissediyorsun ben hala hissedemiyorumIns canim tekme lerini hissediyor musun. Ben hissetmeye bu hafta başladım
hemen hemene aynı yiyorum sadece cay içiyorum sabahları sonra vicdan azabı çekiyorumMerhaba canım ben ilk üç ayda 2 ay boyunca progestan kullandım ve bende kilo yaptı 6 kilo aldım şimdi doktordan beslenme listesi istedim onu uyguluyorum. 6 öğün var 3 ana 3 ara öğün
sabah; 2 dilim ekmek , yumurta yada peynir, 1 kaşık pekmez ,1 meyve veya domates salatalık , süt
ara öğün ; 1 meyve
öğlen ;1 tabak baklagil yemeği yada 2-3 köfte büyüklüğünde et,1 porsiyon pilav ya da makarna,1kase yoğurt,1 dilim ekmek,1 meyve
ara öğün;1 dilim sütlü kek,muhallebi ya da 1 bardak süt
aksam;1 tabak etli sebze yemeği,1 kase çorba ,1 dilim ekmek , 1 porsiyon bol limonlu salata ,1 meyve
gece; 1 bardak süt
Günaydın kızlar haftayı bitirmeye az kaldı
Gözün aydın masallahKızlar cıktım şimdi sonuçlarm gayet iyi üçlü teste gerek yok dedi %95 erkek dedi:))
Hayır canım daha tekme falan hissetmedim ama sabırsızlıkla bekliyorum hemen geçsin zaman :)Ins canim tekme lerini hissediyor musun. Ben hissetmeye bu hafta başladım
Bende sabah süt içemiyorum onun yerine portakal sıkıyorum artık bazı şeyleri eşdeğer şeylerle değiştirerek kendimize uyarlıyabiliriz sanırımmaşallah gayet güzel besleniyorsun bende
hemen hemene aynı yiyorum sadece cay içiyorum sabahları sonra vicdan azabı çekiyorumgünde 2 ceviz 5 badem yiyorum fazlasıda yağ yapar.sucugu çok seviorum iyice pişirip yiyorum bi zararı yoktur herhalde.
Kendine masallah de Allah esirgesinCok sukur her seyi yiyebiliyorum hic mide bulantim olmadi kusma olmadi hatta annem kizim sen hamile olduguna emin misin bebegi gotdun mu demisti
Sanirim bu yuzdende bebegin gelisimi cok iyi doktor muhtesem cok iyi gelismis dedi tek sut icemiyorum agzimda tuhaf bi tat birakiyor onun disinda hersey iyi ete de fazlasiyla duskunlestim hic doymuyorum istahim cok acildi 4 kg almisim kendime nasil dur diyecegim bilmiyorum :)
Arkadaslar soda icen var mi aranizda gunde kac tane iciyorsunuz
BEN SADE SODA İÇEMİYORUM MEYVELİ SODA İÇSEM OLUR MU Kİ ACABA
BEN SADE SODA İÇEMİYORUM MEYVELİ SODA İÇSEM OLUR MU Kİ ACABA
İlk bebeğin değil dimi canım oğlun vardı heralde? ne güzel hissediyorsun ben hala hissedemiyorum
Evet canım bu 2. Birde ultrasonda 15.hafta çıkıyor benim. 2 haftaya kalmaz sende hissetmeye baslarsin
15.haftalık olunca 15+2 felan mı yoksa 14+2 mii
bende 14+2 deyimm hiç bişey hissetmiyorumm: çok isterim hissetmekk.ayakları 1 cm bile değildgöre asıl hissezz.
Canim bak eğer seninde doğumun 8 mart ise suan bbebeğin 13+4 olur. Yani buna dr 14. Hafta diyor. Bende doğum 8 mart yani suan seninle aynıyım adet tarihime göre. suan 13+4 iken ultrasona gore 14+5 . Ve kucukler ama hissedilmez diil. Nerden baksan 100 gr mi gecmistir
Aynen çok şükür bende yemeye başladım,ama yine de yemek buharı (çok enteresan ama haşlanmış makarnanınki bile) hala midemi bulandırıyo,geri dura dura başladım yemeye :) iştah ne değerliymiş arkadaş:)
Ayy ne güzell öğrenmişsin cinsiyetini darısı başımıza :) ben de erkek hissediyorum hayırlısı bakalım..
benim ilk bebeğim..ama çok zayıfım.benimde ultrasona göre 14+2 bugün.yani 15.haftadayız öylemii:):):):))
peki ne hissediyosunuzz nasıl bişey tarif edebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?