2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu kadar çok şey yiyemem belki ilerleyen zamanda iştahım açılırsa yerim

Canım bizimde evimizde cok tatlı bir köpeğimiz var ama terasta bakıyoruz evin içine almıyorum.Gece uykum arasında eşime ya köpeğin tüyü bebeğe zarar verirse diye panik olup sorular soruyordum sanırım bu endişeler herkeste oluyor :)

maşallah gayet güzel besleniyorsun bende
hemen hemene aynı yiyorum sadece cay içiyorum sabahları sonra vicdan azabı çekiyorumgünde 2 ceviz 5 badem yiyorum fazlasıda yağ yapar.sucugu çok seviorum iyice pişirip yiyorum bi zararı yoktur herhalde.

Bende sabah süt içemiyorum onun yerine portakal sıkıyorum artık bazı şeyleri eşdeğer şeylerle değiştirerek kendimize uyarlıyabiliriz sanırım

K
Kendine masallah de Allah esirgesin

15.haftalık olunca 15+2 felan mı yoksa 14+2 mii
bende 14+2 deyimm hiç bişey hissetmiyorumm: çok isterim hissetmekk.ayakları 1 cm bile değildgöre asıl hissezz.

Canim bak eğer seninde doğumun 8 mart ise suan bbebeğin 13+4 olur. Yani buna dr 14. Hafta diyor. Bende doğum 8 mart yani suan seninle aynıyım adet tarihime göre. suan 13+4 iken ultrasona gore 14+5 . Ve kucukler ama hissedilmez diil. Nerden baksan 100 gr mi gecmistir

Ayy ne güzell öğrenmişsin cinsiyetini darısı başımıza :) ben de erkek hissediyorum hayırlısı bakalım..

benim ilk bebeğim..ama çok zayıfım.benimde ultrasona göre 14+2 bugün.yani 15.haftadayız öylemii:):):):))
peki ne hissediyosunuzz nasıl bişey tarif edebilirmisiniz

E

Ben de tıpkı senın gibiyim haşlanan makarna bile midemi kaldırmaya yetiyor
Ne zamn biticik bu kabus

benim ilk bebeğim..ama çok zayıfım.benimde ultrasona göre 14+2 bugün.yani 15.haftadayız öylemii:):):):))
peki ne hissediyosunuzz nasıl bişey tarif edebilirmisiniz

O zaman senin bebisin de ultrasona göre ileri demekki. Bak dıştan yani karnının üstünden bişey göremezsin. Sırt üstü yattığın zaman kasiklara vajene doğru iiçinde bir kıpırdanmarlar hissedersin. Mesela dun alsam bulasik mak.doldurdum.sonra koltuga kendimi o yorgunluktan pat diye sirtustu ativermisim. Iceride bebis efendi herhalde rahatsiz oldu ki, birden resmen top gibi dondu iceride dikkat eders3n hissedersin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…