2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

soda ve maden suyu ile ilgili bakanlığın yaptığı bir araştırma var.Bazı maden suyu markalarında nitrit ve amonyak bulunmuş ölüme sebebiyet veren çok tehlikeli kimyasallarmış.internetten bakın aldığınız markalara dikkat edin.

Benim de bir ruyamda arkadasimla aldatiyodu diger ruyalarda da aramiz kotuydu bi sekilde, o kaciyo ben kovaliyorum gibi birşeyler vardı... Çok şükür br gram aldatılma korkusu yok normalde içimde de, bu aralar her anlamda ilişki yoğunluğumuz azaldığı için mi böyle rüyalar görüyorum ne anlamadım ben de...

ya da bebekle ilgili endişelerim mi o şekilde yansıyor rüyalara

Firuze benimde karnım büyümeye başladı 14. haftam ama çok hoşuma gidiyor inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.

bendeki şişlik de tamamen inmiyor hiç, sadece akşamları artıyor ama sabah da şiş yani..
evde body falan giyince hamile gibi duruyor da dışarda bosbol şeylerimi giyiyorum belli olmuyor

Dün bebeğimizin testleri için gittik ve çok şükür her şey güzeldi.Doktor %80 erkek ama 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi canım.Hepimiz için hayırlısı...

Ben de 12 hafta 2 günlük hamileyim.bugun randevum vardi ense kalinligi normal cok şükür ikili tarama sonucu da 1 hafta sonra cikicak.decevit verdi doktorum birde kansizlik icin ferrum fort kullanıyorum kan sonucum icin arayacagim öğleden sonra ona gore devam edip etmeyecegime karar vericek.benim sorunum doktor konusunda şanssız olmak.ilk burdaki doğum hastanesine gittim cok kalabalik cok ilgilenmiyorlar,sonra bir ozel hastaneye gittim orasida çok pahali resmen para tuzagi doğum ucreti çok fazla.baska bir ozel hastane var daha uygunmus diğerine gore orda çalışan bir tanıdığım kendi doktorunu tavsiye etti ohh dedim icim rahatlamisti biraz ama o doktorda izine ayrılmış 1 ay tanıdığım sanırım hastaneden ayrilicak dedi.bugun gittiğim bayan doktorda cok tecrübeli gelmedi bana nebileyim içime sinmedi sanki offf neyapacagimi sasirdim arkadaş lar biraz uzun oldu ama inanın bu belirsizlik beni deli ediyor Allaha cok şükür ki normal giden bir hamileligim var.sizin doktorlariniz nasıl?

Onlarda katkı maddesi ve tatlandırıcı var canım..sodaya limon sıkıp içersen de güzel oluyor, tavsiye ederim.

sade sodanın içine limon sıksan? hem c vitamini almış olursun

Meyveli soda mineral açısından zengin değil ve sonuçta işlenmiş önermiyor uzmanlar. Sade maden suyuna limon dilimle veya portakal bir-iki adet buz da atabilirsin çok daha lezzetli oluyor tavsiye ederim :)
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR ÖYLE DENEYİM İÇMEYİ

Deneyimli anneler ya da yeni anne adayları çatlak olmaması için doktorlarınız birşey önerdimi? Hangi krem,yağ kullanıyorsunuz?
Lierac diye bir jel var herkes çok memnun fakat çok pahalı ne yapsam acaba

Deneyimli anneler ya da yeni anne adayları çatlak olmaması için doktorlarınız birşey önerdimi? Hangi krem,yağ kullanıyorsunuz?
Lierac diye bir jel var herkes çok memnun fakat çok pahalı ne yapsam acaba

Çatlaklar Genetik , aynı kremi ilk gebeliğimde kullandım yinede çatladım. Max.nemlendiricili bişeyler kullanabilirsin , bebeyağı gibi.

sucuk yememek lazım gebelikte. içinde nitrit nitrat var katkı maddesi olarak. ama sucuğu kendiniz yapıyorsanız evde o ayrı

Bende normalde 13+1 im ultrasona göre 14+3 heralde o yuzden erken daha hem ilk bebeğim Sabirsizlaniorummmm ama

Bi ileriden gitme erkek bebeklerde oluyor diye duydum daha cok benimdr ileriden gidiyor ve erkek tahmin etti dr bakalim kesinlessindr bi ama merakettim kiz vebegi olup haftası ileriden giden varmı ve bu cin takvimi nasil oluyorda %90 tutuyor bi turlu anlamoa degilim arkadas

karnımızda oluşacak çatlaklar için arkadaş vazelin sürüyorum banyo sonu dedi ama siz ne yapıyorsunuz

bende yeşil mandalina bulabildim ekşi diye bol bol yiyorum ekşi manyağı oldum :) ama portakal görmedim hiç buralarda

çin takvimi bende hiç tutmadı cnm ilkine erkek diyodu kız oldu bunada erkek diyor ve yine kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…