karnımızda oluşacak çatlaklar için arkadaş vazelin sürüyorum banyo sonu dedi ama siz ne yapıyorsunuz
BENDE BEBE YAĞI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM İNŞ. BİR FAYDASI OLURkarnımızda oluşacak çatlaklar için arkadaş vazelin sürüyorum banyo sonu dedi ama siz ne yapıyorsunuz
Kızlar hepinize ayr
BENDE BEBE YAĞI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM İNŞ. BİR FAYDASI OLUR
bende basladim bebeyagina yumusacik yapiyorda vucut emene kadar yagli pehlivan gibi:)
çin takvimi bende hiç tutmadı cnm ilkine erkek diyodu kız oldu bunada erkek diyor ve yine kız :)
BENDE ALAYIM BARİ AKŞAMA MARKASI JOHNSN BABY Mİ CNMdogrudur canim tutmayanlarda var ama tutan cogunlukta etrafimdaki herkesde tuttu mesela senelerdiir:) son adet yarihine gore baktiniz dimi
evet canım son adet tarihine görede hamile kaldığım aya görede tutmuyor niyeyse ablamda tutmuştu sanırım herkeste tutmayabiliyordogrudur canim tutmayanlarda var ama tutan cogunlukta etrafimdaki herkesde tuttu mesela senelerdiir:) son adet yarihine gore baktiniz dimi
çantamda limon taşıyorum bende işyerinde mutlaka 1 tane limon yiyorum tatlı olan şeylerden ekşiler cazip geliyor ekşi candır :)bende yeşil mandalina bulabildim ekşi diye bol bol yiyorum ekşi manyağı oldum :) ama portakal görmedim hiç buralarda
Bi ileriden gitme erkek bebeklerde oluyor diye duydum daha cok benimdr ileriden gidiyor ve erkek tahmin etti dr bakalim kesinlessindr bi ama merakettim kiz vebegi olup haftası ileriden giden varmı ve bu cin takvimi nasil oluyorda %90 tutuyor bi turlu anlamoa degilim arkadas
walla hep yedim hayırlısı bakalım.
Canim ben dalin aldim onun arkasinda hamilelikte oluşan çatlaklar için kullanılabilir yaziyo çünküBENDE ALAYIM BARİ AKŞAMA MARKASI JOHNSN BABY Mİ CNM
DALİN BEBE YAĞI DİMİ CANIM DOĞRU ? FİYATI NE KADARCanim ben dalin aldim onun arkasinda hamilelikte oluşan çatlaklar için kullanılabilir yaziyo çünkü
ben zarar vermeyeceğini bilsem oturup 10 tane limon yerim o kadar ekşi istiyor canım ama yemiyorum çok arada bir limonu tuzlayıp yada ekşi elma,mandalina filan yiyorumçantamda limon taşıyorum bende işyerinde mutlaka 1 tane limon yiyorum tatlı olan şeylerden ekşiler cazip geliyor ekşi candır :)
abartmamak şartıyla yenir diye düşünüyorum amabende 2 gün çiğ köfte yedim şu bulgurlu olandan.illaki zararlı ama kendimi durduramıyorumm limon sıkıp yememek için
Evet canim :) de ada sordum ben krem onermiyorun vildi nemli tutmak onemli bebeyagi kullan istersen dedi pahali kremler gereksiz caylayan catlio cunkuBENDE ALAYIM BARİ AKŞAMA MARKASI JOHNSN BABY Mİ CNM
Evet canım dalin bebe yagi mor renkli benimkisi 125 ml ama inan fiyatını hatırlamıyorum amauygundu fiyatiDALİN BEBE YAĞI DİMİ CANIM DOĞRU ? FİYATI NE KADAR
Hoşgeldinnn bizde tecrübesiz sınıftanız ammaaMerhabaaaa!Aranıza yeni katıldım.13+1 haftalık hamileyim.Tecrübeli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım olacak.Lütfen beni de aranıza alııııınnnn.Şimdiden teşekkürler herkeseeeee...
Merhabaaaa!Aranıza yeni katıldım.13+1 haftalık hamileyim.Tecrübeli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım olacak.Lütfen beni de aranıza alııııınnnn.Şimdiden teşekkürler herkeseeeee...
Canim ben dalin aldim onun arkasinda hamilelikte oluşan çatlaklar için kullanılabilir yaziyo çünkü
Ben de cok yemek istiyorum ama cesaret edemedim.bende 2 gün çiğ köfte yedim şu bulgurlu olandan.illaki zararlı ama kendimi durduramıyorumm limon sıkıp yememek için
bende bir aralar baya bi sarmıştım :) şimdi de kokoreç istiyo cnm deli gibi akşamlarıBen de cok yemek istiyorum ama cesaret edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?