2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize ayr

BENDE BEBE YAĞI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM İNŞ. BİR FAYDASI OLUR
bende basladim bebeyagina yumusacik yapiyorda vucut emene kadar yagli pehlivan gibi:)
çin takvimi bende hiç tutmadı cnm ilkine erkek diyodu kız oldu bunada erkek diyor ve yine kız :)

dogrudur canim tutmayanlarda var ama tutan cogunlukta etrafimdaki herkesde tuttu mesela senelerdiir:) son adet yarihine gore baktiniz dimi

dogrudur canim tutmayanlarda var ama tutan cogunlukta etrafimdaki herkesde tuttu mesela senelerdiir:) son adet yarihine gore baktiniz dimi
evet canım son adet tarihine görede hamile kaldığım aya görede tutmuyor niyeyse ablamda tutmuştu sanırım herkeste tutmayabiliyor

benim ileriden gidiyor doktor erkek dedi ama çin takvimi kız diyor

çantamda limon taşıyorum bende işyerinde mutlaka 1 tane limon yiyorum tatlı olan şeylerden ekşiler cazip geliyor ekşi candır :)
ben zarar vermeyeceğini bilsem oturup 10 tane limon yerim o kadar ekşi istiyor canım ama yemiyorum çok arada bir limonu tuzlayıp yada ekşi elma,mandalina filan yiyorum ilkinde hiç böyle değildim mide bulantısından ölüyodum serumlarla ayaktaydım sürekli tatlı yerdim kız oldu bundada ekşi manyağı oldum midem hiç bulanmadı diğerine göre fazlasıyla rahat bi ilk üç ay geçirdim buda kız her hamilelik farklı oluyor dedikleri doğru demek ...

johnson baby bebek yağı var bende yapış yapış yapıyor , etiketi beyaz ( mor yada pembe değil ) daha önceki kullandığım böyle değildi. Renklerine göre özellikleri farklı oluyor sanırım.

Merhabaaaa!Aranıza yeni katıldım.13+1 haftalık hamileyim.Tecrübeli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım olacak.Lütfen beni de aranıza alııııınnnn.Şimdiden teşekkürler herkeseeeee...
Hoşgeldinnn bizde tecrübesiz sınıftanız ammaa

Merhabaaaa!Aranıza yeni katıldım.13+1 haftalık hamileyim.Tecrübeli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım olacak.Lütfen beni de aranıza alııııınnnn.Şimdiden teşekkürler herkeseeeee...

Aramıza hoşgeldinn , Sağlıkla alırsın umarım bebeğini kucağına :) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…