- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
bana büyük ihtimalle kız dedi doktorum Çin takvimine göre erkek amaBi ileriden gitme erkek bebeklerde oluyor diye duydum daha cok benimdr ileriden gidiyor ve erkek tahmin etti dr bakalim kesinlessindr bi ama merakettim kiz vebegi olup haftası ileriden giden varmı ve bu cin takvimi nasil oluyorda %90 tutuyor bi turlu anlamoa degilim arkadas
bende 2 gün çiğ köfte yedim şu bulgurlu olandan.illaki zararlı ama kendimi durduramıyorumm limon sıkıp yememek için
hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhabaaaa!Aranıza yeni katıldım.13+1 haftalık hamileyim.Tecrübeli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım olacak.Lütfen beni de aranıza alııııınnnn.Şimdiden teşekkürler herkeseeeee...
mide bulantılarından çok çektim bende ama 2 gündür çok şükür iyiyim inşallah geçmiş bitmiştir 4 kilo verdim çünkü hiç halim dermanım kalmadı.ne güzel bebeğin cinsiyeti belli olmuş darısı biz öğrenemeyenlere diyelimben zarar vermeyeceğini bilsem oturup 10 tane limon yerim o kadar ekşi istiyor canım ama yemiyorum çok arada bir limonu tuzlayıp yada ekşi elma,mandalina filan yiyorumilkinde hiç böyle değildim mide bulantısından ölüyodum serumlarla ayaktaydım sürekli tatlı yerdim kız oldu bundada ekşi manyağı oldum midem hiç bulanmadı diğerine göre fazlasıyla rahat bi ilk üç ay geçirdim buda kız her hamilelik farklı oluyor dedikleri doğru demek ...
bana büyük ihtimalle kız dedi doktorum Çin takvimine göre erkek amaBende deli gibi ekşi yiyorum bakalim hayırlısı
Benimde cok canım çekiyor çiğ köfte sırf limon ve nar eksisine bulayip yiyorum yazarken bile ağzım sulaniyorEşim kızıyor ama zararlı olur diye arada alıyoruz çok canım çekince
Ben de çok severim çıkışta alacağım hatta. canım çektiAy yapmayin kizlarr ben hep cigkifte delisiydim abartarak yerdim hala canim hep istio arada yiyorum valla ama aklimda olmayanı soktunuz suan agzim sulandiiiii
bence orda da SAT geçerli :)Şimdi cin takvimi hamile kalınan ay diyor benim son adet tarihim 25 haziran ilişki tarihim temmuz haziranda hamile kalmış olamam bu durumda haziran a mi temmuz a mi bakicam
Şimdi cin takvimi hamile kalınan ay diyor benim son adet tarihim 25 haziran ilişki tarihim temmuz haziranda hamile kalmış olamam bu durumda haziran a mi temmuz a mi bakicam
Ben de çok severim çıkışta alacağım hatta. canım çekti
daha dün yedim yine istio canımm aşkolsun ama yaaaAy yapmayin kizlarr ben hep cigkifte delisiydim abartarak yerdim hala canim hep istio arada yiyorum valla ama aklimda olmayanı soktunuz suan agzim sulandiiiii
canımmm benim 01.04.1987 sat tarihim 11 haziran en son baksanaKizlar doğum tarihi ve son adet tarihinizi yazsaniza bide ben bakayım ya merakettim ben tablodan bakmiyorum
eskiler ne dermiş ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyıbana büyük ihtimalle kız dedi doktorum Çin takvimine göre erkek amaBende deli gibi ekşi yiyorum bakalim hayırlısı
Benimde cok canım çekiyor çiğ köfte sırf limon ve nar eksisine bulayip yiyorum yazarken bile ağzım sulaniyorEşim kızıyor ama zararlı olur diye arada alıyoruz çok canım çekince
daha dün yedim yine istio canımm aşkolsun ama yaaa
canımmm benim 01.04.1987 sat tarihim 11 haziran en son baksana
eskiler ne dermiş ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı
canımmm benim 01.04.1987 sat tarihim 11 haziran en son baksana
Benimde sat 13 haziran:)Bu arada benimdensat 13 haziran yakiniz cok:)
BANA DA BAKIN 28.08.199 - SON ADET TARİHİM 25.05.2014Bu arada benimdensat 13 haziran yakiniz cok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?