2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana büyük ihtimalle kız dedi doktorum Çin takvimine göre erkek ama Bende deli gibi ekşi yiyorum bakalim hayırlısı

bende 2 gün çiğ köfte yedim şu bulgurlu olandan.illaki zararlı ama kendimi durduramıyorumm limon sıkıp yememek için

Benimde cok canım çekiyor çiğ köfte sırf limon ve nar eksisine bulayip yiyorum yazarken bile ağzım sulaniyor Eşim kızıyor ama zararlı olur diye arada alıyoruz çok canım çekince

mide bulantılarından çok çektim bende ama 2 gündür çok şükür iyiyim inşallah geçmiş bitmiştir 4 kilo verdim çünkü hiç halim dermanım kalmadı.ne güzel bebeğin cinsiyeti belli olmuş darısı biz öğrenemeyenlere diyelim

Ay yapmayin kizlarr ben hep cigkifte delisiydim abartarak yerdim hala canim hep istio arada yiyorum valla ama aklimda olmayanı soktunuz suan agzim sulandiiiii

Şimdi cin takvimi hamile kalınan ay diyor benim son adet tarihim 25 haziran ilişki tarihim temmuz haziranda hamile kalmış olamam bu durumda haziran a mi temmuz a mi bakicam

Kizlar doğum tarihi ve son adet tarihinizi yazsaniza bide ben bakayım ya merakettim ben tablodan bakmiyorum

Şimdi cin takvimi hamile kalınan ay diyor benim son adet tarihim 25 haziran ilişki tarihim temmuz haziranda hamile kalmış olamam bu durumda haziran a mi temmuz a mi bakicam

Burasi hep muallak bi durum ama kime sorduysam son adet tarihi diyor cunku yumurta ozaman cikio yola buyuyo fln sobra temmuzda olay gerceklesioya

eskiler ne dermiş ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı

Merhaba..

Ben de 12+2 haftalık hamileyim. Foruma yeni katıldım. Muhtemel doğum tarihim 16 Mart 2015, bebeğimin cinsiyeti Erkek. Çin takvimine uygun çıktı cinsiyet. Tatlıyla hiç alakam yoktu, hamileliğim de adana urfa damak tadıyla ve bolca ekşi ve acılarla geçerken, bebeğim Erkek.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…