BANA DA BAKIM 28.08.1988 SON ADET TARİHİM 25.05.2014Bu arada benimdensat 13 haziran yakiniz cok:)
hakkımıYe tatliyi dogur hakkiyi degilmiydi o :) valla ben cikolata sevmem tatliyla aram hic yoktu hamileligimde hep cikolata istio canim dr tahmini erkek :)
OFF KLAVYEM BOZULDU YAA 28.07.1988 SON ADET TARİHİM 25.05.2014Bu arada benimdensat 13 haziran yakiniz cok:)
Canım banada bakarmısın 01.05.1989 sat 1 HaziranBu arada benimdensat 13 haziran yakiniz cok:)
yok canım henüz belli değillErkek cikiyor canim.bellimi cinsiyet?
Merhaba..
Ben de 12+2 haftalık hamileyim. Foruma yeni katıldım. Muhtemel doğum tarihim 16 Mart 2015, bebeğimin cinsiyeti Erkek. Çin takvimine uygun çıktı cinsiyet. Tatlıyla hiç alakam yoktu, hamileliğim de adana urfa damak tadıyla ve bolca ekşi ve acılarla geçerken, bebeğim Erkek.. :)
ben bu rutin hamilelik bilgilerini neden ekleyemiyorum kızlar mesajlarıma???
profil ayarlarından bebeğinin tahmini doğacağı tarihi gir canım ondan sonra otomatik olarak imzana eklenmiş oluyor zatenben bu rutin hamilelik bilgilerini neden ekleyemiyorum kızlar mesajlarıma???
Isminin üzerine tıkla kişisel bilgileriniz diye. Ir yazı büvar orda hamilelik takvimi diye bir kısım var oraya tarihi yaz sonra oluyorben bu rutin hamilelik bilgilerini neden ekleyemiyorum kızlar mesajlarıma???
CANIM BİDE BANA BAKARMISIN DOĞUM TARİHİ 21.09.1987 SON ADET DÖNEMİ 18.06.2014Kizlar doğum tarihi ve son adet tarihinizi yazsaniza bide ben bakayım ya merakettim ben tablodan bakmiyorum
teşekkür ederim, ama ben bebeğimin muhtemel doğum tarihini girebileceğim bir ekrana rastlayamadım. Neyse ben de böyle sade takılayım :):)Aramıza Hoşgeldin :)
ben de pazartsi ikili test için gidicemSelam kızlar bende pazartesi gidiyorum ikili test için hayırlısı olsun umarım hayırlı haberlerle dönerim Ankarada yaşayan var mı aranızda? Hangi dr ye gidiyorsunuz?
BANA DA BAKIM 28.08.1988 SON ADET TARİHİM 25.05.2014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?