teşekkür ederim, ama ben bebeğimin muhtemel doğum tarihini girebileceğim bir ekrana rastlayamadım. Neyse ben de böyle sade takılayım :):)
kızlar herkese merhabalar, ben aranızda ama konuyu uzaktan izleyenlerdenim:) daha önce kaybım olmuştu bu yüzden elim pek yazmaya varmadı, bekledim bekledim... ben de Allah nasip ederse mart ayı annesi olucam:) herkese hayırlı bir hamilelik ve doğumlar dilerim..
Ayy evet yaa bende sabah görmüştüm çok komik iyi olmuş ohh sefası olsun bide nasıl gülüyo munzurluk yaptım ben der gibiHeeey şuna bakın çok güldüm :):):):)
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/40739-yasam-dunyanin-en-masum-dusleri/1
CNM YANLIŞ YAZMIŞIM 28.07.1988 25.05.2014 OLUCAKCanim seninki cok arada kalmis :)soyle mayosa bakarsam kiz cikiyor ama adetin bitimi mesela hazirana geliyor ve hazirana bakinca erkek
Kiz cikiyor canim bizde illa tutacak diye inandigimizdan degil egleniyoruz işte biyandanCanım banada bakarmısın 01.05.1989 sat 1 HaziranAslında inanmam pek böyle ama siz bakınca bende meraklandım yani şimdi :)
Ayy evet yaa bende sabah görmüştüm çok komik iyi olmuş ohh sefası olsun bide nasıl gülüyo munzurluk yaptım ben der gibi
ben de pazartsi ikili test için gidicem
Aaa kız mı çıkıyor sahiden yerimmm :))) tabii yaa maksat eğlenmek sizde sonuç doğru çıktı mı peki :)Kiz cikiyor canim bizde illa tutacak diye inandigimizdan degil egleniyoruz işte biyandan
Erkek cikiyor canim :)CANIM BİDE BANA BAKARMISIN DOĞUM TARİHİ 21.09.1987 SON ADET DÖNEMİ 18.06.2014
Bwnde erkek xikti dr sa erkek tahmin etti bende ultrasonsa pipi goruom baya yanilmiyorsam:)Aaa kız mı çıkıyor sahiden yerimmm :))) tabii yaa maksat eğlenmek sizde sonuç doğru çıktı mı peki :)
bana da bakınnnnnnKiz cikiyor canim bizde illa tutacak diye inandigimizdan degil egleniyoruz işte biyandan
benimki sabah hayırlı haberlerle gelelim evimize İnşaallah..İnşaallah güzel haberler alırız benim randevum 16.20 bakalım:)
CNM YANLIŞ YAZMIŞIM 28.07.1988 25.05.2014 OLUCAK
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BAKALIM HAYIRLISI ARTIK :)Erkek cikiyor canim :)
Bizde cok güldük pislettigi fotoya özellikleHeeey şuna bakın çok güldüm :):):):)
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/40739-yasam-dunyanin-en-masum-dusleri/1
Ayyy ayy ayy ben onun pipisiniBwnde erkek xikti dr sa erkek tahmin etti bende ultrasonsa pipi goruom baya yanilmiyorsam:)
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BAKALIM HAYIRLISI ARTIK :)
dogum tarihi ve son adeti yaz canim bakalimbana da bakınnnnnn
doğum tarihim 26.09.1989hayirlisi canim bekliyoruz cinsiyeti
dogum tarihi ve son adeti yaz canim bakalim
RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hoşgeldin aramıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?