tamam tatlım mersi :) doktor da %95 erkek dediKiz cikiyo yine canım ve yine hazirana kaydirirsak erkek cikiyor mayis aonu adet bitimi hazirana geliyor diye bide haIrana bakiyorum
Ayyy ayy ayy ben onun pipisiniHayırlı evlat olsunlar inşallah canım benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bir avazda kurtulalım inşallahhhh :) kız erkek hiç farketmez :)
doğum tarihim 26.09.1989
son adet tarihim 08.06.2014
Benim doğum tarihim 21071981 sat 25062014 ilişki 05072014 senin hesabina göre ne çıkacak bakalim
kızlar ne güzel çiğköfte (etli veya etsiz ) yiyebiliyorsuınuz. Hamileliğimin başlangıcında ortaya çiğköfte geldi ark yeme bence hamilesin ya dedi. yemedim ama içim eridi. geçen ay dr kan tahlilinde yine toxoplazma istedi ve sonuç bağışıklığımın olmadığı çıktı. çiğ et, salam, sosis vs yemek yok dedi. benim yerime de yiyin olur mu. ama yine de kan tahlillerinizi kontrol edin lütfen...bende 2 gün çiğ köfte yedim şu bulgurlu olandan.illaki zararlı ama kendimi durduramıyorumm limon sıkıp yememek için
Hayırlısı canım tesekkurlerSizinde sata gore ki ama iliski tarihi temmuza geldigi icin temmuz da erkek cikiyorbennce ay sonu adet olunca sonraki aya kayiyor givi
Yaa ama çiğköfte artık etle yapılmıyor canım yiyebilirsin bulgurla yapılıyor ya yinede senin bileceğin iş tabi canımkızlar ne güzel çiğköfte (etli veya etsiz ) yiyebiliyorsuınuz. Hamileliğimin başlangıcında ortaya çiğköfte geldi ark yeme bence hamilesin ya dedi. yemedim ama içim eridi. geçen ay dr kan tahlilinde yine toxoplazma istedi ve sonuç bağışıklığımın olmadığı çıktı. çiğ et, salam, sosis vs yemek yok dedi. benim yerime de yiyin olur mu. ama yine de kan tahlillerinizi kontrol edin lütfen...
Sanirim ben de eşime aldiracagim. OfBoyle seyler yazmamaliyiz bence:)
9 kilomu verdin nasıl verrdin ??
Kızlar biz geldik 2 li teste kız demişti doktor bugün ise %99 erkek dedi herşeyi meydandaydı edepsiz :) 14+5 günlük olmuşuz 100 gr da kilomus mahşallah..
ÇİN TAKVİMİ tuttu mu canımKızlar biz geldik 2 li teste kız demişti doktor bugün ise %99 erkek dedi herşeyi meydandaydı edepsiz :) 14+5 günlük olmuşuz 100 gr da kilomus mahşallah..
Tutuyo ama bunlara inanmıyorum 2 kiloya yakın limon yedin yarım şişe sirke bitirdim benim kişi ye ekşiyi doğur hakkıyı oldu :)))))ÇİN TAKVİMİ tuttu mu canım
Gözün aydın sağlıkla kavuşursun prensine insallahKızlar biz geldik 2 li teste kız demişti doktor bugün ise %99 erkek dedi herşeyi meydandaydı edepsiz :) 14+5 günlük olmuşuz 100 gr da kilomus mahşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?