2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy ayy ayy ben onun pipisini Hayırlı evlat olsunlar inşallah canım benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bir avazda kurtulalım inşallahhhh :) kız erkek hiç farketmez :)

Aminn inşss canimm hepimiz saglikla kucagimiza alalim kesinlikle farketmez her iki cinste bizim yavrumuz :)

Benimde sadece şubat Kız , diğer tüm aylar Erkek.
Kızımda tesadüfen tutmuştu bakalım bunda tutacakmı :)

Selam kızlar :)
Biz bugün 16.haftaya girdik.şimdi ben kaç aylık hamile oluyorum? hiç kafam basmadı bu ay söyleme olayına.

ve kokulu akıntım var bebeğe zararı olur diye korktum,doktora uğradım.fitil yazdı,4 gün kullanıcam.geçmezse kültür testi alıcam dedi

Benim doğum tarihim 21071981 sat 25062014 ilişki 05072014 senin hesabina göre ne çıkacak bakalim

arkadaşlar merabalar benimde tahmini dğum tarihi 23.05.2015 sat tarihi 16 haziran doğum günümden önce baktığımda kız çıkıyodu takvime göre ama şimdi tabloya göre erkek çıkıyo hangisi doğru oluyo gebe kalınan yaşa göre mi değerlendirmek gerekiyo banada bakarsanız çok sevinirimm

bende 2 gün çiğ köfte yedim şu bulgurlu olandan.illaki zararlı ama kendimi durduramıyorumm limon sıkıp yememek için
kızlar ne güzel çiğköfte (etli veya etsiz ) yiyebiliyorsuınuz. Hamileliğimin başlangıcında ortaya çiğköfte geldi ark yeme bence hamilesin ya dedi. yemedim ama içim eridi. geçen ay dr kan tahlilinde yine toxoplazma istedi ve sonuç bağışıklığımın olmadığı çıktı. çiğ et, salam, sosis vs yemek yok dedi. benim yerime de yiyin olur mu. ama yine de kan tahlillerinizi kontrol edin lütfen...

Senben60 bende istiyorum tahmin 18/09/1982 son adet 22/06/2014

Yaa ama çiğköfte artık etle yapılmıyor canım yiyebilirsin bulgurla yapılıyor ya yinede senin bileceğin iş tabi canım yaa kızlar bence artık canımızın istediği şeyleri paylaşmayalım çok üzüldüm şimdi biz yiyoruz ama ya yiyemeyen varsa

9 kilomu verdin nasıl verrdin ??

Herşey koktu sadece su peynir yedim aç kaldım kendi kendime verdim kızımda da 10 kilo verdim şimdi yavaş yavaş yiyorum bu aydan sonra alırım ama çok almıyorum kızımda 7 kiloyla doğuma gittim bünye hamileliği kabul etmiyomuş ondan veriyomuşum heralde netten araştırmıştım

Kızlar biz geldik 2 li teste kız demişti doktor bugün ise %99 erkek dedi herşeyi meydandaydı edepsiz :) 14+5 günlük olmuşuz 100 gr da kilomus mahşallah..

Hadi bakalım bir kız bir erkek :) . sağlıkla gelsin dünyaya Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…